Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
avirid
tag
Szuper vagy.
Mennyire összetett?
Amúgy sajnos kezd körvonalazódni még egy hiba, bár még nem tudok róla sokat, csak hogy egyszercsak meghal tőle a telefon. hagyom kikapcsolódni a képernyőt, majd nem reagál semmi gombra, hosszú power gombra se. Egyszer volt olyan, hogy kb 20 mp után visszajött a kép. Mintha valami miatt lefagyna a rendszer, miközben előtte csak a leveleimet olvastam el és semmi jele nem volt, hogy akadna vagy megfogná valami. Elég bosszantó, hogy ki kell hozzá szedni az akkut és vissza, hogy újra tudjon indulni a telefon, tekintettel arra, hogy mennyire nehézkes ennek a hátlapleszedése meg az akkukivétele - nekem eszköz nélkül össze se jön. Páromnak már 2x csinálta, nekem 1x. Most elkezdtem catlogot nézegetni, de a reboot előtti állapotot egyelőre nem látom, viszont feltűnt, hogy a tegnap késő esti reboot óta kb 4000 sor error szerepel a catlogban, ez normális?? ilyeneket látok tucatszám, pl. hogy
10-18 06:48:57.688 E/FWKEXT (510): Enter GetCurrentOP
meg
10-18 02:31:02.177 E/ActivityThread(688): Failed to find provider info for com.lenovo.smart.habit
pl. utóbbi míg aludtam éjjel 2 után kezdett el sorakozni, 6 másodpercig próbálkozott, de 431x.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingatlanos topic!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest