Új hozzászólás Aktív témák
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
pappkarcsi #54 üzenetére
Én az MM-ban vettem 55-ért. Ennyiért szerintem nagyon megérte, eddig nem bántam meg.
-
pappkarcsi
senior tag
Így, hogy 53 ezer a T-nél, mi a véleményetek róla? Ennyiért már jó vétel, nem?
-
szaszimi
tag
beépített 3G modemmel nem létezik belőle egy variáns?
-
Van olyan pörgös a gép mint az n7 ,mert a hardver egyforma,hogy sikerült az optimalizáció van róla tapasztalatotok ?
-
Ezzel szemezek ,nem túl vészes ár ,a hardver elmegy a a tn-től nem odzkodok ,normális gyártó ,nem dzsunka mühely tabletnek látszó tárgya ...
-
Gusztáv
addikt
Nekem pont most jött meg a 4. tabletem
, szóval igen. De komolyra fordítva a szót, a legtöbbször nem kapcsolom be a notebookot, ha csak netezni akarok. A munkahelyemen van több olyan kollégám akiknél kellett második számítógép, és a végén tabletet vettek. Egyikük sem bánta meg.
-
Gusztáv
addikt
Ez egy elég összetett kérdés, sok múlik a nyomtatón is. Pl az új HP hálózat képes nyomtatók támogatják az HP ePrint-et, így gyakorlatilag bármely platformról (Android, iOS, BB) tudsz rájuk nyomtatni. Érdemes a Play-en szétnézni, már nagyon sok nyomtató gyártónak van fenn segédprogramja. Viszont univerzális megoldásról én nem tudok.
-
Djmarko
tag
Sziasztok!!
Nagyon megtetszett a gép csak egy fontos kérdésem lenne.
Láttam, hogy van hozzá egy office-hoz hasonló program.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e wifi-n keresztül nyomtatni rajta?Előre köszi a választ!!
-
CharlieDrop
veterán
@rudi:
Köszi a korrekten leírt akkuteljesítményt
-
Mr.Herold
tag
Baccus, azt hittem Samsung Galaxy Tab 2, csak átcímkézték...
-
villamos
őstag
Nem lettem meggyőzve, ami számomra értelmetlen, az értelmetlen.
-
Gusztáv
addikt
Sajnos általában a tabletekben elvétve található elfogadható minőségű kamera, legtöbször a felejthető jellemzővel lehet őket leírni (a középkategóriás gépekről beszélek).
A 3G vel, ha opcionális nincs bajom, de a legtöbb ember nem szívesen fizet havi több ezer Ft-t egy plusz mobilnet előfizetésre (persze ha lenne a szolgáltatóknál olyan csomag, amiben több sim között megosztható a havi net keret, akkor mindjárt msá lenne a dolog)
-
csaszi72
senior tag
Szépen össze foglaltad, 1et értek.
+ha elfogadható árban benne van a 3G akkor minek menjen a telefonom is
ha van az említett elfogadható árért benne egy 5M kamera, nem gáz képalkotással, minek kapkodjak a telefonért?
A cikk főszereplője a lentebb felsoroltak miatt, szerintem is max a "tetszett" plecsni. Mondjuk a 9-es méret olyan középút.
-
Sanya
nagyúr
A Lenovo nem Japán márka, aki kínában gyártat?
Az Ipad is kínai? -
gekkoXT
senior tag
Tabletbe minek....
...mobilinternet(3g modem), ha egyszer úgyis ott a telefonod, amiben van sim kártyád, és rajta mobilnet előfizetés, amit megoszthatsz a tablettel. Vagy inkább előfizetnél még egy kártyára?
... kamera, ha egyszer úgyis ott a telefonod amiben úgyis jobb kamera van, kisebb, kényelmesebben kezelhető. Max előlapi kell videó telefonáláshoz skype-on, vagy más rendszeren keresztül.
...nagyobb kijelző, vagy hardveres billentyűzet, ha a lényege pont az, hogy ne egy tápegységgel, megfelelő táskával megáldott laptopot hurcolássz magaddal, hanem egy annál sokkal könnyebb, egyszerűbben magadnál tartható eszköz legyen nálad, amin természetesen annak kötöttségeivel és előnyeivel egyező feladatokat végezhetsz el.
Mit tudsz egy tableten?
- Képeket nézni, videó tartalmakat megtekinteni (forrástól függetlenül)
- Szöveget, táblázatot, prezentációt átnézni, szerkeszteni, egyéb irodai jellegű dolgokat megcsinálni.
- Játszani, szórakozni
- Kommunikálni
- InternetezniÉs mindezt, könnyeden megosztani a társaságodban lévőkkel, körbeadva a tabletet, kábelek, vagy kezelhetetlen súllyal való megküzdés nélkül.
Ja és a tablet egy könnyedebben alkalmazható cucc, amit öledbe kaphatsz, bevihetsz a wc-re, fekve, állva, ülve mutogathatsz, az akkuja jellemzően tovább bírja mint egy laptop, és sokkal kevesebb periféria szükséges alapból az átlagos használathoz.
-
Gusztáv
addikt
Ha megnézed, azért elég sok helyen van wifi már itthon is: elővárosi vonatok, Volánbusz. De a tableteket nem csak netezésre használják, én sok embert láttam rajta filmet nézni, olvasni, játszani. És pl egy távolsági buszon sokkal kényelmesebb, jobban elfér mint egy notebook. De mondhatná akár a kanapén fekve való olvasgatást is, ahol megint kényelmesebb. Hordozhatóság szempontjából még az ultrabookokra is erősen rávernek a tabletek, óriási a különbség 600-700g és a 1,5 kg között, és akkor ne is beszéljünk a 14"+ kategória 2+ kg súlyáról.
-
villamos
őstag
Akármennyi ilyen cikket olvasok át, egyszerűen nem tudom realizálni, hogy ennek az egésznek voltaképpen mi haszna. Akkor lenne valamire jó, ha útközben is lehetne használni, magyarul lenne benne mobilinternet lehetőség, de ezt így legfeljebb otthon lehet használni. Így viszont nem látom értelmét egy sokkal nagyobb kijelzőjű, és kényelmesebben használható notebook mellett, amelyek közül jó pár beszerezhető ugyanezért az árért, amely "tartalomfogyasztásra" szintén kitűnően, sőt sokkal jobban használható.
-
siti
őstag
válasz
M@trixfan #13 üzenetére
vannak elvárások
gondolom neked olyan tablet kell, ami 7-10" között változtatható kijelzős (hopp, levédetem), matt ips panel ujjlenyomat taszító bevonattal, elöl hátul egy canon cserélhető objektívvel, mert Pistike leesett a lépcsőn filmet csak UHD-ban szabad feltölteni a netre és persze már megjelenéskor opciós az 5.3-as android, ha megjelenik rögtön települ. Ja és olcsó -
rudi
nagyúr
-
lujo10
aktív tag
válasz
mariomahmoud #4 üzenetére
+1 sajna.
-
fokukac
nagyúr
ilyen névvel akár zsiguli is lehetne
-
szacsee
nagyúr
Átfutottam a tesztet, jó lett, viszont vagy én vagyok figyelmetlen, vagy nem írtatok a wifi-ről, hogy a fém hátlap és a rollcage mennyire árnyékolja le.
-
rudi
nagyúr
Nehéz ezt így egyenesen megmondani. A lényeg, hogy egy olyan GPU, amiben még külön fix pixel shaderek és vertex shaderek vannak, ráadásul azokból is elég kevés. PC-s vonalon utoljára a 7-es GeForce-okban volt ilyen felépítés.
-
PapaDoc
csendes tag
Pont ma néztem a currys-be 200 font, annyit viszont bőven megér. Főleg úgy, hogy a nexus 7 is annyi, ez meg csak nagyobb, és netezésre - fimezésre jobb.
-
fabicska
tag
Ez a 416MHz-es GPU az Nvidia Gf 9400 lebutított változata ugye? Vagy melyik magra épül?
-
Gusztáv
addikt
válasz
M@trixfan #13 üzenetére
Elég érdekes elgondolásaid vannak az alapfunkciókról. Design: semmi extra, de ez nem is egy csúcsmodell. Az anyaghasználattal nem tudom mia a bajod, masszív, fémhátlap. Képnézegetés: a cikk szerint az oldalsó betekintési szög rendben van, szóval 2-3 embernek tusos mutogatni. Ennél többnek meg az IPS paneleseket sem kényelmes, akkor rádugod a tv-re, vagy körbeadod. Játék: a hardcore játékokon kívül elvisz mindent. Android: elég kevés táblagép van, amin már 4.2 fut, plusz a felhasználók 90% szerintem bőven elvan 4.1-el is (igazából ICS-től kezdve bőven jól használható az Android táblagépen).
@HuMarc: feltételezem arra gondoltak, hogy a Lenovo egy elismert brand, a többi neves gyártóval bőven egy szinten említhető
-
M@trixfan
addikt
Tulajdonképpen alapfunkciókban használhatatlan eszköz. Design, anyagfelhasználás semmilyen. A panel miatt képnézésre alkalmatlan, mindkét kamera borzalmas minőségű. Nem a legújabb Android van rajta, lehet várni a csodát, hogy vajon lesz-e rá? Mindezek tekintetében miért jó 100 000 Ft-ért vásárolni egy rossz felhasználói élményt? A kutya viszont aranyos, ő egyértelműen "Különösen Ajánlott".
-
gekkoXT
senior tag
Szerkesztő srácok!
Olyan jól tükröződött a tablet felülete, hogy sikerült kikeresnem, milyen kamerát használtok: Samsung HMX-H200.
Ahhoz hogy ezt a tükröződést kiküszöböljétek, csak egy hozzá passzoló 34mm-es polár szűrő szükséges.
Érdemes Circular - azaz, körkörös polárszűrőt venni, mert ezt lehet állítani, így a megfelelő fény hullámhossz kiszűrhető, így nem fog tükröződni, a ma oly divatos tükör jellegű termékek felülete. Így a bemutató képek, videók sokkal profibb hatást kelthetnek.Ezen a linken találtok pár szűrőt ehhez. LINK
-
duke640
csendes tag
Árról érdekességként: az Uniós Német.o ill. Ausztriában 230euro a 16gb-os /kiskereskedelmi üzletben nem nagykerben/. Ja és ott sláger termék volt karácsonykor..... mi is vettünk
meg 180euroért A2107-est(16gb 3G).....
-
Gusztáv
addikt
Nagy kár a TN-panellért. IPS-el ennyiért teljesen korrekt ajánlat lenne.
Nagyon jó a Nexus 7, az ára is remek, de a 7" és 9" között igen komoly különbség van, plusz ugye nincs micro-sd, hdmi. Ezt inkább a 10-os gépekhez kéne hasonlítani, vagy a Sony tablethez (az 9.4", ha minden igaz).
-
Ati1979
veterán
A kamera helyett, (ami teljesen fölösleges, ilyen minőségben ) mehetett volna bele valami ips panel.
Így nem valami jó vétel ezen az áron.
-
nézzbe
aktív tag
Nem lesz egy nagyon keresett cucc, legalábbis nekem nem jön be , árba pláne
kieg: apró elírás van [CPU 4 darav ARM Cortex-A9 mag – 1,2 GHz]
-
mariomahmoud
tag
Drága!
-
smkb
őstag
Hát.... a 3G Nexus7 32gn háttértárral 99, a 3G nélküli iPad mini ugyancsak 99... hát nem tom... ez így böszmedrága.
-
Cythyel
senior tag
Ha IPS-s lenne a kijelző, egyből megvenném és nem TF300T-re mennék rá...
-
Az mi szerint dől el, hogy egy tablet teszt PH-ra vagy MA-ra kerül ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nálunk járt a komoly kínai gyártó masszív házú, ígéretesnek tűnő, androidos tabletje.
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Hp mini 110
- Lenovo 2027.09ig Prémium Garis Gamer Laptop 144Hz i5 13450HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB Doboz
- Újszerű Asus Zenbook 14X 2027-ig Garis Laptop 14" 3K Oled Multi-touch Ryzen 9 5900HX 16GB 2TB SSD
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD Apple magyar silver ezüst
- Újszerű ASUS TUF 2026.06ig Garis Gamer Laptop Ryzen 7 15.6" QHD 165Hz 16GB RTX 4060 140W Beszámítás
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest