-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Murphy-nek mindig igaza van ám!
Tavaly nyár elején eldöntöttem, hogy veszek egy tablet-et... Vettem idehaza egy Hyundai A7-et. Hát borzalom volt! Gyorsan kiraktam a Vatera-ra és Kínából rendeltem egy hasonló árfekvésű, de jóval komolyabb vassal bíró Ainol Mars-ot. Vártam-vártam, közben meg eljött az idő, hogy lemenjünk a Balatonra... (Az egész tablet mizzéria onnan indult, hogy esténként jó lenne valami videókat bámulni, valami tisztességes méretű kijelzőn.)
Természetesen (?) akkorra hozta meg a postás, mikor már vastagon lent voltunk... (Így maradt a Galaxy W 3,7"-os moncsija. Mondjuk a Family Guy-nak végülis mindegy is volt, így jókat röhögtem.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest