Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
[CS]Blade2 #14 üzenetére
Cégnél használunk brand gépeket, régebben IBMeket, aztán HPket, most Fujitsukat, a kettő közti időben voltak Fujitsu-Siemensek is. Ezeken nem stock intel cooler volt, hanem valami, amit berendelt a gyártó valakitől - Az IBMé valami saját megoldás volt, talán a HPé Foxconn termék volt, a Fusiké meg valami húzott alu valami, vagy saját, vagy valami kevésbé tré beszállítótól.
Nem mondom, hogy ne használnának a nagyok gyári hűtést, de az én tapasztalataim mást mutatnak. Én nem vagyok egy nagy mufti, csak 20+ éve üzemeltetek ilyen szarságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest