Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Szerintem a komolyabb hűtést gyártók kiadnak megfelelő lefogatót - akár ingyen is - a már megvett / legyártott hűtőikhez. Nekem anno adtak a Noctuámhoz valami intel 115x lefogatót, mert addig csak a régebbiek voltak. AMD akármik, meg intel s775-1366-ig létezett lefogató, akkor jött ki az 115x foglalattípus, és a hűtős doboz mellé kaptam egy pici papírdobozkát grátisz. Később olvastam, hogy a számla másolatot el lehet nekik küldeni, ha jön ki valami új tokozás, amihez nem jó a felfogatás, és postázzák a megfelelőt - ez lehet, pénzes sztori, de legyártják azt a 200Ftos izét is.
Szóval szerintem lesz pár gyártónak megfelelő. Szerintem Thermalright is lesz, valamilyen űbermacsó hűtővel. Meg Alpenföhn, CoolerMaster, BeQuiet ésatöbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Éjszakai műszak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest