- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Monitorkalibráló eszközök
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#06658560 #86 üzenetére
Sanszos, nem tudom már, elég rég volt MX1000-rem, meg Revo. is rég volt a kezem alatt...
A revo-val az volt a fő bajom, hogy kegyetlen nehéz volt, Nekem.. Az újtámasszal az volt a fő gondom, hogy ott volt, és elég nehéz volt megszokni, hogy az ott van.. elég sokáig zavarta az ujjam..
A Cyborg-nál meg, maga a középső rész zavarta a tenyerem, úgymond zavart az, hogy nem egy "összefüggő felület" van a tenyerem alatt...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szembe szélben ne ...
De amúgy igen.. Hogyvanez? Én nem tartottam ferdén a Cyborg-ot, mégis szerintem egy hulladék volt számomra, hiába volt annyira csúcsprofi, mint aminek mondták.. Meg hogy így kényelmes, úgy kényelmes.. Engem személy szerint zavart rajta minden ilyen.. Sőt még az is, ahol "szét volt tolva".. Irritálta a tenyeremet... Attól függetlenül ment az egyenesen, de sehogy se bírtam hosszú távon kényelmesen "fogni" ...
Amúgymeg, van akinek úgy kényelmes, ha valamennyire ferdén tartja, bizonyos szögben.. Főként ha el is fér úgy bőven, akkor meg végképp...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#06658560 #44 üzenetére
Hát, attól függ.. Kinek mi a kényelmes. Plusz akkor is azt mondom, hogy az szoftveresen sokkal kényelmesebb. Meg ha már annyira "csúcsra" akarunk hajazni, akkor legalább az egyik irányba lévő mozgatást simán megoldhatták volna motorikusan...
Mellesleg, Én bárhogy állítgattam a Cyborg-ot, kib@szott kényelmetlen volt, mondom úgy, hogy törte a kezem... Maga a forma nem jött be, plusz az új"támasztó" engem kifejezetten zavart...
(#48) Dr. Akula: Annak idején mondogatták az okosok, hogy az érzékenység, nem lesz olyan "jó és gyors" wireless-en mint kábelen... Mondjuk gondolom a Razer egerei sem heccből vezetékesek máig..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Semmi...
Mondjuk az elég gáz, hogy ezt kézzel kell "széttekerni.."
A cyborg-ban legalább volt motor, és szoftverből lehetett állítani, hogy mekkora legyen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az "alapötlet"..
Havernak volt ilyen egere, nekem egyáltalán nem volt kényelmes..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest