- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Acer notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
hod256
csendes tag
Sziasztok, R.A.T. 7est akarok venni, milyen egérpadot ajánlanátok alá 3500 Ft-ig?(Max 5e ig)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk #100 üzenetére
Mégis 100x jobb, mint a mai csilli-villi sz@rock 90+ %-a.
-
Wind-Storm
őstag
Na ilyen se kéne
-
tetrix
tag
válasz
#06658560 #92 üzenetére
ja meg kell néznem élőben...
jövőhét sajna nem jó, esetleg máskor,majd rádírok püben,mindenképp köszönet..
van 3 egér az asztalon, de valahogy egyik sem oké, már gondolkodtam egy mac-es egéren csak azokon meg irritál hogy nincs gomb, és éles a széle.. meg billeg, viszont nagyon jó hogy tök alacsony; -a roccat egerem meg túl magas(4,3cm)modjuk inkább tenyeres egér,ezért elfárad a kezem rajta, mondjuk ilyenkor szoktam a wacom táblám tollját használni....
néha meg egy picur karmos logi egér a jó..ki érti ezt...20TY4
kösz a méricskét, elég alacsony de ha tényleg annyi a magassága, akkor nagyon ottlesz nálam -
Spr1nG
tag
Nekem R.A.T. 9-em volt, de sajnos én sem tudtam megszokni... Ez ilyen! Az egyiknek ez a jó a másiknak is ez a jó
Viszont nincs hozzá hasonló egér, az biztos. Anyaghasználat rendben volt, viszont maximum felbontás mellett néha elugrott, ami szintén közrejátszott, abban, hogy megszabaduljak tőle
-
20TY4
csendes tag
tetrix
a rat7-hez cserélhető tenyértámasz jár, van köztük magasított is, ha neked olyan volt/van megszokva. Kerestem a mérőszalagomat, hát pont most nincs az asztalon, de még a lakásban se találom. Am az egér eleje igencsak alacsony, de stock tenyértámasszal sztem egy 2.7cm lehet a legmagasabb pontja. Feldobtam gyors kíváncsiságból a magasított támaszt, ránézésre 0.5cm-rel magasabb, viszont fogásra én nagyon érzem h magas. ha bármi további kérdés volna, vagy kopi vagy én válaszolunk.
egyébként visszakanyarodva a "ferdén tartás" témára, igazából nem is kell ferdén tartani, mert kb pont merőleges a bal gomb két széle az egérpad aljával, szal az átlagnak megszokott egértartás a ferde a rat-hez képest(tudom kicsit hülyén hangzik, de így helytálló a magyarázat) -
törölt tag
Le fogom mérni nap közben.
Szerintemizzadásilag nem különösebben jó más termékekhez képest. Bár én csak a tenyeremmel fekszem rá, meg ujjaim végével, elég kevés helyen érintkezem bármilyen egérrel is. A csuklóm fekszik az asztalon, s minden onnan indul, lehet ezért is.
Anyaghasználata alapvetően rendben van, a csúsztatható tenyérrész kissé mozog nálam, de használat közben nem zavaró dolog, a tűrésekből adódó mérték lehet. A fém váz kellően merev, nem nyeklik, takaríthatóbb, mint egy MS egér szerintem, bár ok, szedi a koszt szépen. A fehéret e szempontból pont nem ajánlanám senkinek. A műanyagjai meg szeirntem ugyanaz a hulladék PA6, mint más anyagoknak. Bár let ABS-Pc is, de ne érzem jobbnak más rágcsálóknál. A "headshot" gombot viszont meg kell nézni, hogy eléred-e, nekem messze van, nem is használom e miatt. A hüvelykujj támasz ugyanis a két másik egérgombot is viszi, amik meg adott, használt pozícióban vannak jó helyen. Kb az áll´´itócsavarhoz kéne a gomb, akkor lenne nekem kényelmes.
Amúgy ha érdekel, akkor jövő szerdán utazom haza, Bp- Pécs rendszerben meg tudod tapizni, szoftvert megnézni, stb.
-
tetrix
tag
válasz
#06658560 #88 üzenetére
meg tudod mondani hogy milyen magas (fekvésben), még nem volt kezemben hogy kipróbáljam...
kifejezetten tetszik ez a design,látszik hogy elgondolkodtak rajta,az anyaghasználato meg ugyancsak nem-igen van kivetnivaló.
egy gyártó akinek végre eszébe jutott, hogy nem csak full műanyagból lehet elkészíteni egy strapás eszközt... miért is baj hogy szabdalt a felülete -lehet nem izzad bele a tenyere az embernek.. -
- = Zk = -
félisten
nem semmi. szépnek nem szép, legalább csúnya
-
Bodz
nagyúr
Nekem tetszik. Őszi PH nyereményjátékon nem lehetne az egyik nyeremény? Pénzt soha nem adnék érte ugyanis.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#06658560 #86 üzenetére
Sanszos, nem tudom már, elég rég volt MX1000-rem, meg Revo. is rég volt a kezem alatt...
A revo-val az volt a fő bajom, hogy kegyetlen nehéz volt, Nekem.. Az újtámasszal az volt a fő gondom, hogy ott volt, és elég nehéz volt megszokni, hogy az ott van.. elég sokáig zavarta az ujjam..
A Cyborg-nál meg, maga a középső rész zavarta a tenyerem, úgymond zavart az, hogy nem egy "összefüggő felület" van a tenyerem alatt...
-
Probber
őstag
Lehetett volna ED-209 is a neve.
-
noisia
aktív tag
Az "EZMIEZ!!!"-TV következő tesztalanya. Helyes megfejtéseket várjuk email-címünkre ...
Szánalmas, borzalmas, csúnya ... Hol van ez az én makulátlan, egyedi, tökéletesen kényelmes, kézzel festett MX-510-emhez képest.
-
Duplánhisz
csendes tag
Jópofa... csak kár, hogy a hátlap ilyen csillogó. Az ilyen, bármit csinálsz mindig csúnya maszatos ha egyszer is kézbe veszed.
-
x_o_n
veterán
ez az egér olyan mint egy transfomer
-
törölt tag
válasz
planbmokus #73 üzenetére
Nem tudom, simán bementem Saturnba, megvettem, megjelenés környékén, azóta semmit nem frissítettem hozzá, vígan működik. Ha valami hajszálat, egyebet szed az otika elé, akkor szokott néha csak vízszintesen mozogni, de egy kis törlés elég neki. Simán, kézzel. Kételkedem én abban a tízből kilencben.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #75 üzenetére
Köpj egyett, a következőt meg nyeld le.
Vagy röhögj sírva.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek.
-
zsirfecske
addikt
ááá, baromi jól néz ki és fémből van?! nagyon kipróbálnám..
-
planbmokus
senior tag
válasz
#06658560 #70 üzenetére
Örülök neki, hogy az átlag 10-1 hibátlant te fogtad ki, de nekem és a másik nyolcnak eléggé más véleményünk van róla. Nekem másfél hónapos korában elkezdett össze-vissza dolgozni az optikája, tisztításra nem reagált, majd néha vicces kedvében felcserélte a horizontális és vertikális irányokat, 4 féle driverrel is kipróbáltam, W7-et is újratelepítettem emiatt, ezután a dpi is össze vissza ugrált, majd egyszer elcsendesült és soha többé nem tért magához. Elég feltűnő volt, hogy áprilisban az Ipon levette a listájáról az egeret.. Garanciális válasz: a hiba oka ismeretlen, javítás nem lehetséges, csere nem lehetséges. Levásárolhattam az árát.
-
Takarítsa a hóhér az ilyen egeret...
-
muxi-muxi
senior tag
Még szerencse, hogy claw módra fogom az egeret, így igazából tökmindegy, h lehet-e állítani ezt az egeret. 100 dollárt azért nem adnék érte, maradok az mx 518-nál...
-
kerelo
aktív tag
Na hát ez szerintem nagyon ronda.
-
mghltm
addikt
válasz
Winner_hun #64 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
felbontása 6400 cpi-s
Nem dpi?
-
havasa
aktív tag
Most akarok egeret venni, mert a regi Logi beadta a kulcsot, G9x és R.A.T. között vaciláltam, de a hozzászólásokat olvasva az utóbbi felejtős.
62#:
-
egoistus
tag
Azért érdekes hogy akinek ez van az meg van vele elégedve, a többiek meg köpködik (trololo)
Nálam bizonyított 6-8 hónap alatt eleget, ja és a 7esben állítólag ugyanaz a szenzor van mint valamelyik razor csúcs egérben, azt elhiszem hogy valakinek nem jön be a külső vagy a fogása de nem szar az tuti. Én igen sokáig kerestem de sehol nem találta nem hogy itt az apróban. -
{Zodiac}
senior tag
a portal 1-2 jut eszembe róla
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"[oWn]f4te: te meg majd megmondod, hogy netezésre használom
az ilyen emberektől kapok ideggörcsöt, HA NINCS RÁ PÉNZED ATTÓL MÉG NEM KELL FIKÁZNI. esküszöm még kölcsön is adnám, hogy felhomályosodj, hogy mit fikáztál. Nem istenítem, de akkor is mérföldekkel jobb, mint egy kötött formájú egér, és igen, XXI. század van, a korral haladni kell, a mad catz ezt tette."Ez mekkora LOL.
Köszi, nem kell kölcsönadni, pontosan tudom, mit fikázok.
Ja, és simán megvehetném, ha akarnám, de ennél SOKKAL jobbat veszek fele ennyiért (de nem veszek semmit, mert van már kettő is, ami 100x különb ^^).Csak óvatosan a görcsoldóval, a túl sok megárthat. ^^
exabit:
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szembe szélben ne ...
De amúgy igen.. Hogyvanez? Én nem tartottam ferdén a Cyborg-ot, mégis szerintem egy hulladék volt számomra, hiába volt annyira csúcsprofi, mint aminek mondták.. Meg hogy így kényelmes, úgy kényelmes.. Engem személy szerint zavart rajta minden ilyen.. Sőt még az is, ahol "szét volt tolva".. Irritálta a tenyeremet... Attól függetlenül ment az egyenesen, de sehogy se bírtam hosszú távon kényelmesen "fogni" ...
Amúgymeg, van akinek úgy kényelmes, ha valamennyire ferdén tartja, bizonyos szögben.. Főként ha el is fér úgy bőven, akkor meg végképp...
-
20TY4
csendes tag
-
sing1ep1ayer
őstag
Odab*sz!
-
20TY4
csendes tag
válasz
Synthwave #43 üzenetére
[oWn]f4te: te meg majd megmondod, hogy netezésre használom
az ilyen emberektől kapok ideggörcsöt, HA NINCS RÁ PÉNZED ATTÓL MÉG NEM KELL FIKÁZNI. esküszöm még kölcsön is adnám, hogy felhomályosodj, hogy mit fikáztál. Nem istenítem, de akkor is mérföldekkel jobb, mint egy kötött formájú egér, és igen, XXI. század van, a korral haladni kell, a mad catz ezt tette.
(sry a hosszú válaszért)
u.i.: kopi31415 hozzászólásának meg UP és csatlakozom ahhoz, amit leírt -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#06658560 #44 üzenetére
Hát, attól függ.. Kinek mi a kényelmes. Plusz akkor is azt mondom, hogy az szoftveresen sokkal kényelmesebb. Meg ha már annyira "csúcsra" akarunk hajazni, akkor legalább az egyik irányba lévő mozgatást simán megoldhatták volna motorikusan...
Mellesleg, Én bárhogy állítgattam a Cyborg-ot, kib@szott kényelmetlen volt, mondom úgy, hogy törte a kezem... Maga a forma nem jött be, plusz az új"támasztó" engem kifejezetten zavart...
(#48) Dr. Akula: Annak idején mondogatták az okosok, hogy az érzékenység, nem lesz olyan "jó és gyors" wireless-en mint kábelen... Mondjuk gondolom a Razer egerei sem heccből vezetékesek máig..
-
törölt tag
KaiotEch,superecneB : Milyen problémákról van szó? Egy éve nyüstölök egy hetest, teljesen rendben van, nem mozog, nem nyikorog, megbízható, működik. Gyakorlati tapasztalatotok van vele első kézből?
planbmokus: mi a baj az elektronikával? Semmi problémája nincs az egérnek.
Devid_81: az profil, csak aki ezt elkészítette nem volt hajlandó kicsit utána olvasni.
kapcsandika: szerintem nem nagyon lehet hova emelni a minőséget, anyaghasználat teljesen rendben van, az alu keret kifejezetten pozitív eleme.
hackeeeee: mivel csak a hosszát tudtad annak állítani nem csoda, ennek viszont sok egyéb eleme is állítható, cserélhető. Amúgy melyik romlik el hamarabb: a metrikus csavar, vagy a villanymotor? S mi szükség villanymotorra, ha egyszer belövöd magadnak, s onnantól nem változtatod a méretét?
sti10p: MAD KATZ Saitek leánymárka.
[oWn]f4te: mesélj, miért kényelmetlen? Próbáltad már valaha is?
etejedu. és ha egyetlen egér sem kényelmes, akkor mit csinálsz? Egér nélkül maradsz?
veector: teljesen nyitott a hátsó része, semmi nem tud benne maradni. Vagy ha más nem, felcsavart zsepivel, sűrített levegővel, üvegmosó kefével, stb. ki lehet pucolni.
Dr. Akula: a RAT9 farokmentes.
-
20TY4
csendes tag
Na hát nem tudom, hova vagytok kiakadva ennyire.
Nekem R.A.T. 7-esem van, és ha hiszitek ha nem, a képességei 100%-ban kielégítőek+kényelmes és jól néz ki (feketében).
A "mennyit szoptam vele" hozzászólásokhoz meg annyit, hogy nem az egérben van a hiba. Én egy percet sem szívtam vele, olvasni kell. Mai napig mindenhol helyt áll, legyen szó játékról vagy akár munkáról. Nem sajnálom a pénzt amit ráköltöttem és soha le nem cserélném (max vezeték nélkülire, de az már nekem is sok) -
veector
senior tag
válasz
PeeterssoN #38 üzenetére
Igen.
Nem.
Igen.
-
PeeterssoN
őstag
Mooorzsaaa???
Hol használod az egered kenyérgyárba?
Vagy csak én nem zabálok az egerem fölött??
Egyenlőre a madzag még mindig jobb mint a "nem madzag" , képzelj el egy űrhajóst köldökzsinór nélkül.
Különben is; a sugárzás káros az egészségre! Ezé' nem használok Wájárlesszt.
-
Dr. Akula
félisten
Ezek még mindig csak a madzagnál tartanak...
-
veector
senior tag
válasz
PeeterssoN #33 üzenetére
Nem. Azért csinálták, hogyha véletlen bele megy a morzsa akkor az egy életre ott maradjon.
-
PeeterssoN
őstag
Mutatós!
Műszaki rajzot lehet vele csinálni?
Csak azért kérdem mert a körzőmön volt ennyi "ketyere tekere" .Egyébként teljesen fölös egy ilyen egér. Inkább elmegyek kipróbálok pár egeret ami passzol a kezemhez és megveszem a legjobban hozzám illőt.
Vagy azért csinálták hogy a szomszéd kölke is beállíthassa a saját kezére?
Vagy ahogy telnek a napok mindig állítanom kell mert nő a kezem... vagy a körmöm?Miért nem csinálnak inkább egy egérből átalakítható joystickot?
-
buzus
aktív tag
Mit szednek azok akik ezt összehozták? -Passzoljanak egy kicsit erre is az anyagból.
Ez nagyon ordenáré, ráadásul nekem egyből egy kínai "ezeröccá" forintos transformers bábú jutot róla szembe. Pénzt nem adnék érte, nem hogy 100 USD-t.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, megint egy ipari hulladék, a kényelmetlen fajtából, természetesen aranyárban.
5ezret nem adnék érte, ha ezzel kellene lőnöm.
Köszönjük, Mad Catz. -
Daert
őstag
Nekem tetszik,sajnos nem volt a kezeim között ezekből a rágcsálókból,de egy biztos,a retek is jó kontrasztot ad majd neki idővel.
-
Prison85
senior tag
Ez igazi "hardcore-gémer" egér. Nézzetek csak rá! Hány LAN-Party-t megjárhatott már, mire ilyen leamortizált állapotba került?
-
egoistus
tag
Nekem tökéletesen bevált az 5-öst használom, előtte egy mx518-at nyúztam évekig de ez brutális érzékeny az 518 után, kicsit szokni kell a formáját de 1-2 nap után oda nem adnám.Külsőre meg nekem ez gyere be a razor-tol a hideg ráz.
-
sti10p
senior tag
Nem a Saitek csinálta eredetileg a R.A.T.-ot? Mert ez a fehér színén kívül nem sokban külömbözik. Akkor most hogy is van?!
-
planbmokus
senior tag
válasz
superecneB #21 üzenetére
Ezt most mire értetted haver?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Semmi...
Mondjuk az elég gáz, hogy ezt kézzel kell "széttekerni.."
A cyborg-ban legalább volt motor, és szoftverből lehetett állítani, hogy mekkora legyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elképzelem a gyártását.
Hirtelen leáll a futószalag, pár alktarész, meg takaróelem hiányzik, mire a főnök vigyorogni kezd.
" Hagyjátok, kiadunk egy extreme gamer egeret" És lám igy lett a
chocapicMad CatzGyönyörű amúgy de maradok szerintem a Razer egeremnél...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az "alapötlet"..
Havernak volt ilyen egere, nekem egyáltalán nem volt kényelmes..
-
superecneB
őstag
válasz
planbmokus #20 üzenetére
Annyiért vehettél volna normális egeret is, de mindegy.
Ez a RAT pedig még mindig egy nagy kalap ... Gondolom ebből is 5 ből 4 hibás lesz...
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
planbmokus #18 üzenetére
Ezért (is) maradok a G9x-nél.
(#17) Mukorka
Képzeld el, hogy mennyit röhöghetnek, amikor eladnak 1-1 darabot, hogy "némmá', még egy veréb". -
-
BioNiCMaN
addikt
Valaki tévedésből egy félkész tervet hagyott jóvá.
-
Ste
addikt
Kellően Technocrata, tetszik
Bár nem valószínű hogy valaha is birtoklom majd ilyet. Mindenesetre szép
-
Mukorka
addikt
Biztos nem volt józan aki megtervezte... Elég réteg darab, kipróbálnám
-
mghltm
addikt
a kovetkezo transformers film foszereploje lesz az egerke ^^
-
Akybron
aktív tag
Ez inkább olyan, mintha a látványterv helyett a robbantott rajzot építették volna meg
-
Devid_81
félisten
De szép, mi ez?
"...öt programozható gombja van és három Cyborg mód állítható be."
Csak három, az mi?
Lehetne négy inkább?Szerintem le vagyok maradva...
-
Gomez86
őstag
Gondolom az anyaghasználaton, és a minőségen nem emeltek sokat. úgy tudom hogy az előző sorozattal is az volt a gond... ezért döntöttem inkább a g700 mellett
-
csƵ
addikt
A borítást lehagyták.
-
LackoMester
addikt
Nekem ( külsőre ) tetszik, viszont volt szerencsém még a R.A.T. 5-t kipróbálni, és ez is nagyon hajaz rá, akkor gyorsan le is tettem róla, nekem kényelmetlen volt, akárhogyis állítottam.
-
Jaeger
tag
Úúúúúúúúúú! Tisztára, mint a síkötésem!
-
KevinMulder
tag
Miazatyaúristen ez?
-
Ebből is gondolom 10-ből 9 hibás lesz.
-
helkis
veterán
pöpec!
-
Hebry
senior tag
A fekete jobban tetszik, de azért ezt is elfogadnám.
20 ezer forint egyébként szerintem sok érte.
Még akkor is, ha minden állítható rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest