- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
Azt hittem mától tölthető, csalódott vagyok.....
Az a filling kapott el amikor tavaly októberben vettem egy lumia 640LTE-t és fél évig hülyítettek a Winmobil10-el, a végén már insider voltam csak hagy legyen fent a telefonomon, szerintem még mindig nincs hivatalosan rá 10-es...., remélem itt nem ez lesz...... -
trebrona
nagyúr
Google és Play a 4-esben van, csak nyitottra, ahogy írtad. A 3-as két különböző, stable, illetve developer. Ezek mehetnek zártra, google mentesek. Nem tudom, hogy a te romodban megfelelően működik-e az updater app, ha nem, akkor MiFlash.
Szerintem, ha rendben működik a készülék, akkor az 5. pont a nyerő.
(#3292) dometomi10:
Nem ismerem azt a romot, MIUI-ban mennie kell, próbálgasd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest