-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Maximum1
őstag
válasz
ottoyes #1369 üzenetére
Elég jók az esélyeink, ez egy délelőtti adat.
Estére Németországban lehet és ha ott van akkor....., a sztori vége: pénteken megkapta -
mezzi7
csendes tag
-
Chaser
legenda
válasz
ottoyes #1322 üzenetére
Nem nagyon van olyan amikor elhasználom
Megértem ha valaki azon yt-ozik meg egész nap appokat töltöget le, de az nem én vagyok. Ha meg appok kellene akkor wifi, elég sokat vagyok wifi közelben, de appok se kellenek, gyárin kívül nem sok dolog van fenn most se. Már majdnem 1,5 éve ua. a rom van a note1-emen, lehet pont ezért. Win is telefoss_ magát a sok szeméttől, hát még az android.
szerk: mezzi7 Nálam ez a kettő egybeesik, viberhez is szívesebben használom a notebookot. Kicsit gyorsabban gépelek gépen
De ha nem vagyok notebook közelben akkor szükségmegoldásnak jó a telefon mail/viberre/ph-ra is.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
ottoyes #1130 üzenetére
Ok, hogy ünnepeltek, és türelem kell, de akkor ne írják a termékhez ezt oda: „All 3 colors versions are In stock for immediate shipment“. Lehet túlságosan megszoktam, hogy külföldről általában aznap-max másnap már fel szokták adni a rendeléseimet.
mezzi7 – akkor jól hangzik. Feleségemnek lesz, ő nem valami power user, ezt látva szerintem nála kibír majd simán 1hetet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest