- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomporJoker
csendes tag
válasz
TomporJoker #1415 üzenetére
ha valaki nagyon izgult volna értem
megoldódott a mobilnet probléma, a fórumban leírtakhoz hasonlóan kellett eljárnom, tehát:
1 nano sim a slot 2-be, arról ment a net
2 nano ki micro be a slot 1-be, nincs net, mini szívinfarktus
3 be a nano és a micro együtt, mostmár van net a micron is slot 1-ben
4 örömködésszerintem ez valami szoftver hiba mert mint látszik se a kártyával se a telefonnal nem volt semmi gond
-
TomporJoker
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1414 üzenetére
visszapattintottam az öreg LG-mbe a simet és tökéletesen működik
ez a locale ez nem a nyelv, bár elvileg ahhoz is van köze amennyire tudom
találtam az interneten még1 embert akinek ez a gondja, remélem működni fog a megoldása csak szereznem kell egy nano simet valahonnan
http://forum.xda-developers.com/redmi-3/help/data-donnection-t3309064 -
TomporJoker
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1412 üzenetére
igen, nekem is ezek, ezt szedi le alapból, attól félek ezen telenor üzlet nem nagyon fog segítani
annyi van még h nem tudok magyar locale-t beállítani (területi beállítások) neked ott magyar van? -
TomporJoker
csendes tag
nekem ma jött meg a teló, de nem sikerül semmilyen mobilnetet kicsiholni belőle, global rommal jött, az apn beállításokat már próbáltam manuálisan, factory resetet is, de még csak 2g-s adat se hajlandó jönni
van olyan telenoros akinek működik a net? esetleg van valami tippetek megoldásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest