- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
Még nincs Redmi 3-m, a ss-t a en.miui.com-ról szedtem. Ott van egy topic már erről, és finoman szólva leszólják az EBBG LCD-t. Redmi 2-n már én is láttam EBBG-t, hát nem volt egy nagy szám a képe, az tény. Most Rm note 2-m van nekem, és páromnak is, de sem a méret nem nagyon jön be nekem (túl nagy), sem az üzemidő, így érik a váltás. Ráadásul itt is fenáll, hogy más a kijelzőnk gyártója, az övé tianma, az enyém boe (mint a Rm3-ban), és itt nálunk viszont a tianma a jobb, ránézel a két kijelzőre ugyanolyan beállításokkal, fényerő maxon, ugyanaz a fotó, ugyanaz a rom, és nagyon látványos mégis a különbség. Itt a Rm3-nál viszont a boe a jobb kijelző, így lassan szerintem meg is rendelem a "vasat".
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest