- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menledge
senior tag
Szerintem egy igen fontos összehasonlítási alapot nem néztél!
Ulefone MTK proci - 2250 mah akksi
Redmi 3 Snapi proci - 4100 mah akksiHa csak a RN3 vs RN3 Pro összehasonlítást nézzük az MTK vs Snapi procival, ahol az akksi ugyan akkora, akkor látható, hogy az MTK-s fele annyi SOT-ot hoz össze.
Nekem több info nem is kell, arról a telefonról.
-
Soká
senior tag
válasz
BrandonXXV #2189 üzenetére
Na tessék, megérezték a kívánságodat!
)
Ulefon paris teszt a mobilarénától. Még forró
Nem olvastam végig, de talán ez az első olyan teszt, aminek szerintem az írójára nézve gyalázatosan elfogult a hangneme. Így szerintem nem kellene tesztelni... de ez itt már nagyon off... -
Soká
senior tag
válasz
"Ulefone Paris vs Xiaomi Redmi 3"
Miután véletlenül én is az Ulefon Paristól indultam, így annyit mondhatok, (bár egyik telefon sem volt a kezemben) hogy az U. P. paraméterei alapján csak kevés dologban lehet jobb mint a Redmi 3.
Első talán az ára: kb. 10.000-rel olcsóbban lehetne beszerezni külföldről (tinydeal német raktárból 140dollár). De csak külföldről, mert itthon 60.000Ft körül árulják, ami a leendő eustockos Redmi3 50.000-es árához képest vicc.
Második előnye (ha előny) a cserélhető akkumulátor
Harmadik: 2+1 kártyahely, tehát a SDkártyát nem a SIM-ek rovására használhatod.Az Ulefonra rá van írva a Gorilla Glass 3, a Redmire nincs, ha jól emlékszem. Lehet, hogy az Ulefon kijelzője egy fokkal jobb.
Hogy a gyakorlatban a használati "érzet" hogyan alakul, azt sajnos én is csak szeretném tudni... A két eltérő proci nem tudom hogyan viszonyul egymáshoz.
Egy valakivel leveleztem, akinek van U. Parisa, ő minden tekintetben dicsérte. Az egyik tesztben meg olyanokat írnak hibaként, hogy:
- gyengén rezeg
- melegszik a készülék
- gyenge világítású home gombok
- gyenge hangszóró
- nehezen leoperálható hátlap
- a kamera rossz fényviszonyok között gyengusA kamera képeit próbáltam összehasonlítani, ebben szerintem a Redmi jobb egy osztályzattal. Hogy a gyakorlatban melyik gyorsabb, melyik nem, ezt nem tudom... De azért az is mókás, hogy az egyik helyen rossznak írják sötétben, egy magyar felhasználó szerint meg: "A fényérzékenységére is csak csillagos ötöst adhatok, látványosan jobb a régi mobilomnál, pedig arra koromsötétben sem panaszkodhattam."
A Redmi3 előnye az is, hogy ez a topik pörög, míg az Ulefonnak topikja sincs, ha jól tudom. (bár megérdemelné szerintem) Nem tudom tehát, hogy milyen gyári "utógondoskodás" várható el az Ulefontól?Állítólag az Ulefont alig 100dollár felett kezdték el árulni. Annyiért egyértelműen a legjobbak között volt.
Szerintem ha valaki vállalja a garancia nehézségét (vagy hiányát) és nem akar 50.000-t áldozni a Redmire, annak megérheti az Ulefon Paris, egyébként nem.
Esetleg itt van két alapos teszt ugyanattól az embertől:
Ulefon Paris
Redmi 3 -
válasz
Egy Ulefone készüléket sem választanék bármilyen Xiaomi-val szemben.
A Mobilarena tesztek emlékeim szerint nem voltak hiba nélküliek, és ha már a tesztkészülékből sem tudnak megfelelőt elküldeni, nem hiszem, hogy az eladásra szánt verziók jobbak lennének. -
dknight
tag
válasz
andrisbandi #2175 üzenetére
Nekem azt írta privátban az Eustockos srác, hogy választható lesz a gyári és a magyar nyelvű is.
-
torp
tag
Spemall par dolcsival ismet emelte az arat.
-
Departed
őstag
válasz
2250mAh aksi kontra 4100mAh, viszont van 800-as LTE.
Meg talán a cpu/gpu erősebb a Redmi-ben. Talán. -
skristof
tag
downgrade-hez ezen az oldalon van útmutatás
-
BrandonXXV
aktív tag
Ulefone Paris vs Xiaomi Redmi 3? Aki használja már a Redmit, esetleg mondhatna pró/kontra érveket, hogy jobb-e, mint a Paris...
-
Maximum1
őstag
-
Kecsotam
tag
Nekem is előjött így két hét után egy újabb kérdés:
Elsőnek feltettem egy külön e-mail appot, ami frankón is működik, de aztán pár napja mégis csak beállítottam a gyárit is és nagyon meglepődtem, mert frankóbb, mint a külső alkalmazás.
Viszont az a gondom vele, hogy ha mobilnetről vagyok (mégpedig 90%-ban azon vagyok), akkor nem frissít magától. Olyankor csak akkor frissít, amikor manuálisan rányomok. Pedig be van állítva a 10 percenkénti ellenőrzés, de semmi. Wifiről mindez tökéletesen működik. Esetleg valakinek valami ötlet, vagy tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
hege21
aktív tag
válasz
fireman123 #2183 üzenetére
Az appokat csak a belső tárhelyre lehet telepíteni......
-
fireman123
őstag
No mégegyszer nekifutok, hátha valaki válaszol
Még sosem volt xiaomi telóm (remélem most majd lesz), így kérdezek:
Az appokat csak a belső tárhelyre lehet telepíteni, vagy a microSD kártyára is? -
vampire17
addikt
Sziasztok!
Haver gepen az istennek nem jon fol a miflash ben a redmi3... (win7 es gep, 64 bit)Az SPEMall os magyar ROM ot akarjuk folrakni.
Az Eszkozkezeloben megjelenik egy Alcatel ADB interface nevu eszkoz, de a miflash nem latja a telot...
Mi lehet a gond?
-
Upo
addikt
Akkor párom jobban járt, neki 12km-ből 0,73-at mért. Nekem a régebbi endomondo van fent, az rendesen mérte az adagomat, amazon app store-ban még az van fent. Mindjárt átcserélem nála is, hogy holnapra jó legyen. Próbáltam én is az újat, nálam is indítás után számolta az időt, de a távolságot nem. Fel tudnám tölteni valahova az apk-t, de nem mész vele semmire, mert keresi az amazon licencet, amihez fel kell telepíteni az amazon app store-t és bejelentkezni, de onnan már te is le tudod tölteni ingyen az endomondo pro-t.
-
Soká
senior tag
Bocsánat, ezzel a fém hátlappal rossz irányba tereltem a beszélgetést. Nekem így, ebben a formában kicsit felesleges "fícsőr" de ez privát vélemény. Az meg nyilván szükségszerű, hogy az antennák miatt nem lehet bebugyolálni fémbe a telefont.
Ami meg a cserélhető akkukat illeti, itt nyilván a megszokás beszél belőlem. Kezdetben az akkumulátorok - ha nem tévedek - cserélhetőek voltak, most meg az a trend, hogy nem az. Néztem valamelyik teló tesztet, ott is a negatívumok között sorolták fel a beépített akkumulátort. Kicsit nem jó érzés, hogy nem tudom áramtalanítani a készüléket. Ad absurdum, ha vízbe esik a készülék, jó lenne, ha két mozdulattal ki lehetne kapni az akksit...
Arról most ne nyissunk vitát, hogy a Redmiben is lehet cserélni akksit, ha nagyon akar az ember, azért az én fogalmaim szerint az cserélhető, ami két kacsóval segédeszközök nélkül megtehető. Az említett videóban x perc a telefon szétszedése. Azt a "cserét" nevezzük inkább házilagos javításnak...
Az akkumulátorok ilyetén elhelyezése éppen azt a célt szolgálja, hogy halandó felhasználó ne piszkáljon bele a készülékbe. Ha jól sejtem, a gyártó szerint is garanciavesztés, ha a videón látható formában hozzányúlunk a készülékhez.
És abban is igazatok van, hogy a tervezett 2 éves időtartamot kíméletes használat mellett illik kibírnia toknak. -
andrisbandi
őstag
Az Eustock-nál vásárolt az gyári ROMos?
Simán fog frissülni?Nem szeretnék romolgatni, csak mezei felhasználóként telefonálnék, fényképezgetnék, meg pár egyszerű playes applikációt futtatnék.
-
Chaser
legenda
válasz
trebrona #2172 üzenetére
ennek aztán sok értelme van
BrandonXXV dual simes topikban biztos segítenek, bár ennyiért ennél jobbat/ilyet nem hiszem hogy találsz, ha nagyon olcsó kell ott a doogee x5 pro - lehet nem pontosan írom - 30k körül van eustocknál - ha van még -, 2gb/ips, annyiért nem rossz
-
BrandonXXV
aktív tag
Valakinek még egyéb tanács,javaslat, hogy milyen telót lenne értelme nézegetnem 50-55e Ft-os ár szegmensben? Ami persze legalább ilyen jó mint a redmi 3.
-
-
Chaser
legenda
akkor kiderült a titok
de még így sem snassz műanyag, és cserélhető, akku is csak spécibb módon, sokkal drágább telefonokban is fix az akku, szóval na, ha kívánságműsor lenne adott árért akkor se nehezebben lehetne jobbat kérni ennyiért
én meg speciel tpu tokban használom a telefont, szóval se fém se műanyag nem kopik, de ez szubjektív -
Maximum1
őstag
Ha a videót végig nézted akkor láthatod hogy cserélhető az aksi.
Valahol az aksira azt írják hogy Li-polimer, valahol meg Li-ion, amit a videóból a srác kiszed az kód alapján Li-ion.
Esetleg polimer lenne akkor az a telefont is túléli.
Nekem több nem cserélhetős aksis telom volt, 2 évig voltak meg és nem fáradtak el, Moto G, haier W910.
Igazából akkor lenne ennek jelentősége ha vízálló lenne a telefon, akkor tényleg nem célszerű megbontani, de mivel ez nem az így szerintem simán cserélhető kis kézügyességgel. -
calamites
őstag
Segítsen már valaki plíz!!!
Azt jelzi, hogy van 1 privát üzenetem, de ha belépek nem jelzi, ( mivel sejtem, hogy ki írta ezért) megnézném, de csak a saját elküldöttjeimet látom.
-
ttt1
őstag
Ha valaki tudna downgradbe segíteni azt megköszönném. Endomondo excelent gps jel mellett 0.68 m tudott betrackelni 23 km-ből..
-
Soká
senior tag
válasz
Maximum1 #2153 üzenetére
Megnéztem ezt a videót és hát számomra most vált nyilvánvalóvá, hogy a "fém hátlap" az gyakorlatilag annyit jelent, hogy a műanyag hátlapra rá van gyógyítva egy kis fém lemez.
Ami azt jelenti hogy a négy sarok az mind műanyag, amiről a fémhatású bevonat majd szépen lekopik...
Ilyen áron én személy szerint könnyedén lemondanék a fém "hatású" tárgy fílingjéről, arról nem beszélve, hogy egy cserélhető akksi szimpatikusabb lenne... -
Potrien
senior tag
válasz
BrandonXXV #2148 üzenetére
Van!
Állítható,paraméterezhető a színe.
Az enyém éles elég erős fényű. -
hevizms
addikt
Morelocale2 telepitve,működik
Köszönöm Upo-nak a blogjában található segitséget hozzáA Hongmiban levő sd karit áttettem a Redmibe és csináltam egy régebbi backup-ról restore-t.
Abszolút működik a dolog,a képernyőbeállitásoktól az app-okig bezárólag.Egy kérdés mindenkihez.
Gyári tötltőt használtok vagy másikat?
A Hongmit mindig a gyári töltőjével használtam,de nem is voltam sosem megelégedve az akku teljesitménnyel.
Nem tudom mennyire lehet összefüggés közte.Olvastam már kinai tötlőkről,amik tönkrevágtak telókat,A Xiaomi csak van már akkora gyártó hogy ilyet nem enged meg magának?Vagy az ördög nem alszik?
Ja a Spemalltól rendeltem,gyári rommal érkezett,amit már le is frissitettem
-
trebrona
nagyúr
válasz
BrandonXXV #2148 üzenetére
Van, de elég halovány.
-
fireman123
őstag
valaki tudna infót adni erre?
Továbbá esetleg Kalocsán, vagy 30-40 km-es körzetében van-e valakinek Redmi3-a, amit 1-2 percre meg lehetne nézni élőben?....még semmilyen xioami-t nem láttam élőben, de ez a redmi3 nagyon bejön.
-
BrandonXXV
aktív tag
Lehet már volt szó róla, de van rajta értesítési led?!
-
hevizms
addikt
Csináltam a telón egy gyári visszaállitást.
Újracsináltam az egészet és most jó.Gőzöm nincs mi lehetett először.
Ugyanúgy csináltam mindent.
Ezeket a dolgokat sosem értettem.Olyan mint amikor elromlik valami,szétszedjük,nem csinálunk semmit,összerakjuk azt jó.
-
calamites
őstag
válasz
dometomi10 #2135 üzenetére
Van, keress privátban.
-
hevizms
addikt
A google installerben amikor rányomok a play-re,bedobja hogy 4 dolgot is kell telepitsek:
google services framework
google account manager
google play
google playez normális?
-
hevizms
addikt
Üdv
Megjött a teló
Viszont rögtön elakadtam az első teendőnél a Google Play-el
Sikeresen felraktam a Google installert és a Play áruházat is.
Viszont nem csatlakozik valamiért.
Ezt írja ki:Error retrieving information from server.(RH-01)
Vélemény?
természetesen a fiók adatok megfelelőek,hisz akkor tovább sem engedne
-
dometomi10
csendes tag
Sziasztok!
Lehet fura kér(d)és, de van esetleg pécsi tulaj köztetek aki megengedné, hogy pár percre megnézzem élőben a telefont?
Az elejétől fogva követem a fórumot és én is az eustock-os forgalmazásra vártam, de rendelés előtt szívesen megfogdosnám kicsit. Xperia L-t váltana le, de még nem vagyok biztos az 5"-ban... -
Chaser
legenda
még mindig nem gagyiztam a műanyagot és nem mondtam jobbnak a fémet
a fém általában közép vagy felső kategóriában van, ennyi, ad egy kis prémium löketet a dolognak
ettől független házon belül is az mi4 vonalon több műanyagházas jószág van, és a mi vonal náluk a csúcs
összegezve, ez a telefon ekkora akkuval, ilyen hw-rel, korrekt kijelzővel, fém házzal, ennyiért, több mint baráti, kamera sem lehet olyan gagyi, elég korrekt képeket láttam már
műszakilag, marketing terén, ár terén, gyakorlatilag mindenben korrekt, a ritka eset, amikor szinte minden találkozik
ha még kijön egy fpr-es akkor huh5,5-est nem akarok, a mi4 5" de jóval drágább és fpr-es abból is csak a mi4s, dupla koppot meg csak a mi4c tud
jut eszembe, bár sejtem nem, a redmi3 dupla koppos?
-
Soká
senior tag
válasz
ertekesa #2122 üzenetére
"Ennél van egy minimális perem."
Ez a perem azt jelenti, hogy ha lefektetem a telót kijelzővel lefelé, akkor a peremen fekszik fel a telefon, nem a kijelzőn?A "minimálisnak" annyira lenne szabad minimálisnak lenni, hogy ha leejtem a telefont, akkor felfogja az ütést és nem adja át a kijelzőnek.
-
Soká
senior tag
Azt látom, hogy van közöttünk egy alapvető szemléletmódbeli különbség. Az a sztereotípia, hogy a fém a jobb, a műanyag a gagyi. Sok tekintetben ez helytálló és mondom én a szakmám alapján eleve fémpárti vagyok, de ugyanakkor azt is látom, hogy bizonyos területeken ez egyszerűen csak marketing kérdés és nem több. A fém látványosabb tud lenni, ugyanakkor műanyagtechnológiával adott formák sokkal könnyebben gazdaságosabban jobban előállíthatóak. és a műanyag alatt ne feltétlen a pvc-re gondoljunk, hanem arra, hogy luxuskategóriás autókban is használnak spéci poliamid fogaskerekeket. Mert műszaki értelemben jobban megfelel mint a fém.
Nálad a "korrekt" kifejezés szerintem marketingügyi korrektséget jelent és nem műszakit. idáig a felsőkategóriás telefonok sajátja volt a fémház, most megjelent a középosztályban is, tehát "korrekt" a dolog. mert "úgy néz ki mintha"... De a lényeg nem az "úgy néz ki"-n van, hanem a "mintha" szócskán. Valójában a belbecs meg középszerű, csak úgy van eladva, mintha...
de erről szól a marketing, kár ez ellen lázadoznom.Annak idején volt olyan kósza ötletem, hogy majd csinálok ezüstből egy tokot (az akkor még nyomógombos) telómnak. Aztán hamar rá kellett jönnöm, hogy mire elkészülnék a melóval, addigra az egész kütyü elavult.
És miután a telefonok ma ugyanúgy avulnak mint 10 éve (ha nem jobban) így valójában a fém tok (mint időtálló anyag) teljesen értelmetlen. Mire egy rövidebb élettartamú műanyag elöregszik, addigra már a telefon rég hegyekben áll valahol Afrikában.
A különféle technológiákkal előállított felületkezelésnek se szeri se száma. nekem is lennének ötleteim, hogy a kopásállóság érdekében mivel lenne érdemes bevonni a tokokat. De aztán rájön az ember, hogy egy 2-3 éves élettartamú tárgyra a legnagyobb eszetlenség olyan technológiákat pazarolni amelyek 100 évre szólnak. Egy mechanikus karóra időtlen tárgy tud lenni, arra megéri zafírüveget rakni, de egy eldobós telefonra??? Arra még mindig legjobb megoldás egy fillérekért cserélhető fólia meg egy cserélhető hátlap.
-
Chaser
legenda
nem vettem magamra
tényeket mondtam
fém persze nem feltétlen előny mindig, de ettől független ilyen telefonnál/árnál azért több mint korrekt
felsőbb kategóriában pl mi4 vonalon legtöbb variáns műanyag és jóval drágább, most jött ki a mi4s, az meg kerámia v edzett üveg, arra kíváncsi vagyok, jól hangzik, de ha az egyszer reped akkor reped -
Soká
senior tag
Bocs, nehogy magadra vedd a dolgot, csupán a hozzászólásod volt az "ürügy" ahhoz, hogy elmondjam a véleményemet a fémházas telókról. És annyit akartam a dologból kihozni, hogy a fémház elsősorban csak látványelem. Ahogyan egy felsőkategóriás telefon jobb kamerája, erősebb procija, stb. nem csak látványelem.
-
Soká
senior tag
Ehhez a fémházas dologhoz én nagyon felemás módon állok hozzá.
(Főleg miután a diplomámban szerepel a fém szócska...)
Egyfelől nagyon vonzó a dolog, mert ettől szép, igényes lesz a tárgy. De azért ennek elsősorban csak vizuális jelentősége van és valamiféle trendisége: ha fémházas akkor oké, ha műanyag, akkor meg gagyi.A fémházasnak ugyanúgy van egy csomó hátulütője:
1. ha fémből van, akkor vékonyra kell csinálni (hogy ne legyen nagy a súlya, de ha meg vékony, akkor valójában nem sokat véd, ráadásul ezek az alu, magnézium nem igazán ellenállóak és még csak nem is rugalmasak, ha behorpad, úgy is marad. Igazán értelme az acél vagy esetleg titántokos daraboknak lenne, de az meg rohadt drága...
2. ha fémből van, akkor (bár lehet, hogy ebben nincs igazam) akkor macerásabb levenni a hátlapot, ha jól látom, amelyik teló fémtokos, abban nem cserélhető az akksi.
3. a fém felülete legalább annyira kényes, mint a műanyag. A fémet (ha alu) kénytelenek felületkezelni (eloxálás) az viszont pár mikron vastagságot jelent, ami előbb-utóbb úgyis lekopik. A műanyag itt előnyt jelent, feltéve ha az a műanyag anyagában színezett valami és nem pedig felületkezelt.
4. egy fém hátlapot valószínűleg sokkal nehezebb és drágább pótolni mint egy műanyagot.Szóval, az én meglátásom az, hogy a telefonoknál a fémház elsősorban csak trendiség kérdése. Én egy fém váz + (jó!) műanyag hátlap kombót ugyanolyan jónak gondolok. Itt valaki írta is korábban, hogy gyorsan rendel is egy tokot hogy a szép fém felület ne karcolódhasson. kérdem én, ha rárakok egy műanyag tokot, akkor minek kell a fém? Nem is látszik majd...
Analógia gyanánt, tessék megnézni az igényesebb karórák anyagát: azok mind acéltokok. Alumíniumból nem is tudom készül-e óratok. Semmit nem érne. már az is az olcsóbb megoldásnak számít, ami rézből van krómozva. Pedig a réz is sokkal keményebb mint az alumínium.És ha már a tokoknál tartok. Szerintem nagyon rossz irány, hogy a dizájn oltárán feláldozódik a kijelző védelme. Azt látom, hogy a mostani telefonok egyre kevésbé takarják a kijelző élét, az már ciki ha a tok pereme a kijelző felé nyúlik? Pedig ha egy telefon leesik (és minden telefon leesik egyszer) akkor nagy valószínűséggel valamelyik élére esik. És ha a kijelző az éle, akkor az töréssel fog reagálni. Ráadásul szerintem a kijelzőt védő fólia is hamarabb levállik, ha a széle úgymond szabadon van és nincs körben egy minimális perem.
Mindezt persze úgy mondom, hogy nekem igen kevés tapasztalatom van a mobilokkal, főleg az igényesebb, drágább típusokkal. De a felmerülő techológiákhoz, anyagokhoz értek valamicskét. -
andrisbandi
őstag
Ahová gyártják ezeket az ázsiai telókat ott nincsen ez a 800 Mhz-es sáv. Ezért nem foglalkoznak vele, a telónak "nem is kell" tudnia, később sem. Talán majd ha pénzügyileg piacot jelente nekik a régiónk, de nem fog.
A "normál ázsiai fiatal" évente 3-4-szer vesz új telefont.
(Ez európai gondolkodással feldolgozhatatlan.)
Pl Kínában megéri pár havonta új telókat kiadni, mert megveszik. Az ázsiaiak nem kütyü mániások, hanem kütyü őrültek :-)Szoftverekben sem aprózzák el, állandóan újítanak, a fiatalok életük nagy részét ezen progik működése mentén élik. Hasonlóak az általunk is használt közösségi programokhoz, de sokkal direktebbek. Pl betáplálod az adataid egy randi applikációba, meg hogy milyen csajszi érdekelne (aki szintén beizzítja ezt a telóján). Ha a beállított rádiuszba kerülnek az áldozatok, egymáshoz vezeti őket, egy előre definiált-elfogadott módszerrel, pl zene, stb.
-
Chaser
legenda
ahogy eddig láttam nincsenek ilyen hibák
az eddigi legjobb redmi, ráadásul fémházas és extra nagy akkus
első kettő tényleg kicsit nyűgös volt, főleg 1gb rammal ami miui-nak kevés
nekem note1 van, azzal viszont semmi baj nincs, stabilabb mint egy wp/ios
b20 passz, én ahol eddig voltam volt mindenütt netszerk: ha most kijön fpr-es, az már dulva' is lesz de nagyon
valszeg megkímél attól, hogy felsőbb kategóriában nézgelődjek, mert a duppla koppról vagy fpr-ről azért nem mondanék le, más tekintetben viszont mindenben jó lenne, gomb pilács hiányával még meg tudnék barátkozni
-
ORCA58
addikt
válasz
Potrien #2110 üzenetére
Egy készülék alapján nehéz véleményt mondani. Ha recseg a hang, lehet abban rossz a hangszóró. Az akku tényleg lehetne combosabb! Volt a kezemben, és semmi gond nem volt a fényerővel. Annak jobb volt a mostani készülékeménél, és ezt sem nyomtam még fel maximumra.
A Xiaomi nekem is tetszett volna, az ára a legcsábítóbb, de amennyi embernél olvastam a Redmi topikokban, hogy ez nem megy, az nem megy, és nem ébreszt, majd hogy rossz a kamera, így lemondtam róla. A Huawei G6 telefonom egyik hibát sem produkálta köze 2 év alatt.
Ja a Redmiben nincs benne 800Mhz !! Ettől még sok embernek lehet jó és olvastam, hogy van kivétel is akinek jól is működik. (Mondjuk fordítva kellene lennie)Kívánom minden Redmi 3 tulajnak, hogy ezekkel a hibákkal ne kelljen küzdeniük. Én várok a 800 Mhz-re (ahol nincs 3G-ott nincs okos teló sem) és kivárom, hogy kigyógyuljon az összes gyerekbetegségből a Redmi sorozat.
Ui: Nekem tetszik a rácsos hátsója!
-
hege21
aktív tag
válasz
hudyfiu #2093 üzenetére
MiRemote 5.1.4 lehet van már újabb verzió is ,de az angolul tud csak.....
-
Potrien
senior tag
válasz
andrisbandi #2104 üzenetére
Kis fényerejű kijelző, kopásra hajlamos müanyag készülékház, kis akku,recsegés beszélgetésnél.
Sz@r teló szerintem. -
deadbody
tag
Valami friss infó van, hogy eustocknál mikor lesz elérhető a telefon?
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Szemezek egy ideje a Redmi3-al, és várom az eustock-os verziót....kérdésem, hogy appokat csak a belső tárhelyre lehet telepíteni, vagy a microSD kártyára is? (vagy a kártya csak tárolásra jó?) -
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
Köszi a felvetést. Kinézetre tetszik is, egyedül az akksitól tartok, hogy kevés lenne...
Bocs, hogy itt kérdezgetek más ajánlott telókkal kapcsolatban,csak nem vagyok képben sajna az ilyen kaliberű telefonokkal kapcsolatban. -
calamites
őstag
válasz
3,5 óra kijelzőidő, 2200-as akksi????
Tegnap 8 óra 40 perc volt a redmin 5 nap, és 17% amikor feldugtam, ja és MIUI.
-
andrisbandi
őstag
válasz
BrandonXXV #2102 üzenetére
Huawei P8 Lite Dual-Sim 56 ropi, 2 év gyártói g.
Munkatársam az Euronicsban rendelte 56-ért. Akció volt.
Jó kis teló. Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem -
BrandonXXV
aktív tag
Igen, látom, hogy korrekt teló, ezért is várok a megjelenik hivatalosan nálunk. Dual sim így megfelel nekem, hogy egyik lelép, míg a másikon beszélek... nem kell aktív dual. Árban nem szeretnék többet költeni mint 50-55e, hivatalos magyar helyről.(kell a számla róla sajna)
Ha ennél a telefonnál tud valaki valami jobb ajánlatot jelenleg (2 simmel), akkor ossza meg velem kérem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest