Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
azért nemkérdés hogy mire nem fognak megjelenni egyre sűrűbben a játékok... 2013ig meg biztos hogy minden megjelenik xboxra, de még ha lecserélik az után is kapunk majd 2-3 évet.
Nem vennék én már ps2-őt... az az 1 játéknyi felár nem hatalmas dolog... 1 játéknyi...crysis 2-t biztos nem fogod rajta tolni XD és biztos nagyon jó lesz!
max ha megcsinaljak cartoon efektes verzióban (volt már rá példa máshol)[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
zsigus
őstag
Ez viszont igaz
Régebben én is gondolkodtam egy PS2-őn, de aztán a játékfelhozatal miatt inkább PS3-at vettem. Jó kis gép, csak ez az egyetlen egy hibája van, hogy kevés az az új játék ami megjelenik rá (fifa és a többi sport játék elvileg erre is van).
És hát tényleg olcsó csak az a baj vele, hogy az új gémek miatt kicsit pénzkidobásnak éreztem volna egy PS2-őt az ára ellenére is.
Tudom, hogy mikor jött ki szóval várható volt, hogy a PS3 megjelenése után már egy közel 10 éves konzolra már nem nagyon fejlesztenek, és emiatt egy kicsit be van korlátozva a felhozatal rá. Mondtad is, hogy neked nem számít a grafika, csak aztán nehogy megtetsszen valami új konzol játék, mert akkor ps2-őn nem igazán fogod tudni használni.
Már csak a tudat miatt is érdemes az újabb konzolokat választani mert nem mindegy, hogy az a tudat él benned, hogy igen erre még jönnek majd játékok csak várni kell rá, addig pedig válogathatsz az eddigiek közül.
De ha PS2-őd van akkor csak abból választhatsz amit már megjelent évekkel ezelőtt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Windows Server 2012
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest