- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Ez viszont igaz
Régebben én is gondolkodtam egy PS2-őn, de aztán a játékfelhozatal miatt inkább PS3-at vettem. Jó kis gép, csak ez az egyetlen egy hibája van, hogy kevés az az új játék ami megjelenik rá (fifa és a többi sport játék elvileg erre is van).
És hát tényleg olcsó csak az a baj vele, hogy az új gémek miatt kicsit pénzkidobásnak éreztem volna egy PS2-őt az ára ellenére is.
Tudom, hogy mikor jött ki szóval várható volt, hogy a PS3 megjelenése után már egy közel 10 éves konzolra már nem nagyon fejlesztenek, és emiatt egy kicsit be van korlátozva a felhozatal rá. Mondtad is, hogy neked nem számít a grafika, csak aztán nehogy megtetsszen valami új konzol játék, mert akkor ps2-őn nem igazán fogod tudni használni.
Már csak a tudat miatt is érdemes az újabb konzolokat választani mert nem mindegy, hogy az a tudat él benned, hogy igen erre még jönnek majd játékok csak várni kell rá, addig pedig válogathatsz az eddigiek közül.
De ha PS2-őd van akkor csak abból választhatsz amit már megjelent évekkel ezelőtt. -
DemonDani
addikt
azért nemkérdés hogy mire nem fognak megjelenni egyre sűrűbben a játékok... 2013ig meg biztos hogy minden megjelenik xboxra, de még ha lecserélik az után is kapunk majd 2-3 évet.
Nem vennék én már ps2-őt... az az 1 játéknyi felár nem hatalmas dolog... 1 játéknyi...crysis 2-t biztos nem fogod rajta tolni XD és biztos nagyon jó lesz!
max ha megcsinaljak cartoon efektes verzióban (volt már rá példa máshol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony Computer Entertainment Europe volt alelnöke szerint csak reménykedni érdemes.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest