Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
rosszcsont88
üzenetére
Óóó, god of war sokkal hangosabban megpörgeti, azt pedig PC-n futtatni necces lenne
Ahhoz képest még az előző patch is "halk" volt, csak néha hajlamos volt felpörögni.Amúgy X360 első szériája szeretett pirosgyűrűsen megdögleni, azóta nem nagyon halt meg konzol a környékemen, pedig van szórás rendesen.
Amiket pedig leírtál konfigok árából kb 3 konzol kijön és még játékokat is vettem rá -amiket ha okos voltam lemezen vettem- és tovább is tudom őket adni minimál bukóval. Évekig toltam a PC mustardracer csapatot, amióta megvan a ps4 azóta kb be se kapcsoltam a gépemet játék céljából, egyedül haverral 7 days to die multit tolom rajta. Gondolkodtam rajta hogy most majd veszek ryzen alapú új konfigot de igazából... ps5 teljesen jó lesz nekem erre a célra, megveszem és 6-7 évig letudva a gond az up2date gamer gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Steam topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Star Wars rajongók
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ahhoz képest még az előző patch is "halk" volt, csak néha hajlamos volt felpörögni.