- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu91
csendes tag
Minden ami pink, csak szép lehet női szemmel
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Jesus_Shaves #36 üzenetére
Az ASUS-t próbáld, az biztos
röszórakoztató lesz. -
Nagyon kawai :3
Ps.: a szemrákért, ami kaptam, kit perelhetek? Az oldalt, vagy egyből ASUS-ékat?
-
tothbe
addikt
igen, az én 14 évesem is kb ugyanezt érezte. Meg, kérdezte, hogy akkor már miért nem lila-fekete. De ez a kombó minden jóérzésű emberben hányigert vált ki sztm.
Amúgy meg az összes ROG cuccban van állitható LED világitás. Azt átállitja magának az ember lánya lilára, pinkre, vagy bármire amire tetszik neki. Felesleges volt ebbe fejlesztési időt ölni az ASUS-nál. -
ddekany
veterán
Az a szürke, és ez malac rózsaszín így együtt... Valami nőgyűlölő műve lehet ez.
-
Hú, micsoda bullshitet sikerült ide kanyarítani
16 óra zombulás -> érzékszervek túlstimulálva (uram, irgalmazz) -> nem érzékelik a normális dolgokat (lyézusom) -(többség)> pasztell bugyirózsaszín fejhallgató (célba értünk)
Vegytiszta érvelés, ezzel nehéz lesz vitatkozni.
Ehhez képest, ha megmutatod a korosztály nőnemű tagjainak, a nagy többség szivárványost hány tőle. Akkor lehet, hogy mégis valahol hiba csúszott a levezetésbe?
Ez még mindig csak 3 és 8 között érdekes a pici lányoknak.
-
tntmax
aktív tag
Vélemény szerint ennek a színvilágnak az a célja hogy meglépje a mai Z és az Y generáció egy részének az ingerküszöbét. Akik napi 6-16 órát zombulnak a telefonjukon azoknak az érzékszerveik extrém mértékben túl vannak stimulálva, ezért nem nagyon érzékelik a normális dolgokat.
Én úgy érzékelem hogy manapság már ők a többség (szeretném hinni hogy tévedek) és egyben a legnagyobb potenciális vevő közönség és ha az ő érdeklődésüket akarják felkelteni akkor az egyik lehetséges verzió a kirívó illetve deviáns megközelítés. -
Komplikato
veterán
Hmmm. Bő 11 éve azért én mint ha már adtam volna el Razer-ből pink gamer egeret.
Meg rémlik az ősidőkben az AOpen csinált komplett Pentium 4 gépet, beleértve alaplapot, Optikai meghajtót, CRT(!) monitort, stb. ilyen színnel. De itt mint ha túltolták volna az árnyalatot, nem? -
Carlos Padre
veterán
Bő száz éve még ez volt a fiús
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Legfeljebb az "influenszerkedés" lett volna belőle új, de azt meg némi angol nyelvismeret megléte esetén pillanatok alatt kikövetkezteted (csak a modern közösségi média hozzákapcsolása nélkül).
60 évvel ezelőtt ez viszont biztos tarolt volna;
- Csöcsvirágda.
- Csahujka.
- Midinyivári van, bástya?
- Kapros kutyaf.sz, csencselő lencsével. És te mit mutatsz talajon?
- Semmi überbarátságosat. Úszódunk?
- Gyóvan, vonagoljunk megfele.:'
-
hombre[EU]
veterán
Nekem bejön fōleg a füles, de ilyen gagyi gamer cuccokat nem vásárlok.
A pink szerintetek lányos? b*tch please -
Syz
senior tag
Kellett a népnek mint egy falat kenyér..az RGB buziságok után már nem lepődök meg semmin,ezen sem.Gyors bukta lesz ebből, nem véletlenül limitált..
-
Vesa
veterán
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
Ide ne keverjük már a gender marhaságot. Attól, hogy valami nem bugyirózsaszín, még bőven lehet lányos (csajos), miért kéne minden lányos terméknek cuki nyálas barbis hányingernek lenni? Azon túl is van világ, sőt! Ettől még nem lesz fiús és nem kever össze senki semmit.
-
nyunyu
félisten
Én a sárga-fekete színkombót szeretem
Mondanám, hogy Tai Hao Bumblebee kupakszettet kell venni, de már az alap verzióját sem lehet kapni, nemhogy a limitált ISO UK-ot.
-
NandoXXL
senior tag
Must have
-
NightGT
senior tag
Egészen biztos vagyok benne, hogy a PC-s lányok, és ez a rózsaszín izé az 2 teljesen különálló halmaz...ilyen jó kis neonos sötétlila-fekete cuccot még el is tudnék képzeni, de ez? Azthiszem, rosszul mérték fel a piacot.
(de a geek kultúrára az utóbb években rátelepedett, cosplay-el, softcore erotikával, és influenszerkedéssel foglakozó "modelleknek" talán tetszeni fog)
-
Beniii06
addikt
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
Igaz-igaz, de mi a bajod a skótokkal?
-
14 éves kislánynak (amúgy Fortnite őrült) megmutattam ezeket, és majdnem idehányt a billentyűzetre. Mivel lány, ezért nagyon is számít a szín: csak a fekete, legyen egyszerű, semmi csicsa. (Csak viccből mutattam meg neki, úgyis tudtam előre a reakcióját
)
-
enginev3.0
félisten
Örüljünk neki hogy LÁNYos és ezzel RÓZSASZÍN.
Jobb mintha valami gothos fekete lenne, vagy ki tudja milyen...Én már annak örülök, ha valamit nem próbálnak összemosni lány és fiú / nő és férfi vonalon, mert már lassan minden lesz minden, de én szoknyát biztos nem fogok hordani soha
-
Vesa
veterán
Nincs gond azzal, hogy van csajos termékvonal, de mi a t*kömért gondolja mindenki, hogy akkor azonnal bugyirózsaszínnel kell dolgozni?
-
hemaka
nagyúr
Nem olyan rossz így pasztel színekkel.
-
Lacika112
aktív tag
Megmutattam az asszonynak, megmutattam a gyereknek......
Mire felmostam az asszony hányását, a gyerek is beokádott.....
Cuki cucc
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha nem szakadna le a kezem a DeathAdder méretű/tömegű egerektől, akkor szerintem vennék egy ilyen Gladius II-t poénból - mert amúgy elég patika rágcsáló.
-
enginev3.0
félisten
Jól néznek ki
-
Csapoati
nagyúr
Az áruk is "cuki".
-
Juhaszatti
addikt
Az egér és a fejes páromnak kifejezetten tetszik. El fogja érni ez a célközönségét.
-
Nem lányos, hanem "cuki".
-
h-yle
addikt
Asus marketing meeting in a nutshell:
Fiús: RGB (fekete piros alapon)
Lányos: Pink
Minden más: LMBTQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Már az ASUS-t preferáló gamer lányok is dönthetnek a nőiesebb színű beviteli eszközök mellett a szokásos komorfekete helyett.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest