Lányos perfirériák ROG logóval

Már az ASUS-t preferáló gamer lányok is dönthetnek a nőiesebb színű beviteli eszközök mellett a szokásos komorfekete helyett.

Hirdetés

Év elején a Razer lepte meg a világot, mikor néhány, már piacon lévő termékéből készített a főleg nők által kedvelt árnyalatban pompázó kiadást. Most az ASUS is meglépte ugyanezt, hiszen piacra dobta PNK termékcsaládját, amelybe már eddig is forgalomban lévő perifériák tartoznak, de ezek már rózsaszínben virítanak.


[+]

A ROG Gladius II Origin, a ROG Strix Fusion 300 és a ROG Strix Flare eszközök legfontosabb tulajdonságait már mi is megénekeltük, így most nem mutatnánk be őket újra. A nevükben már PNK utótagot is viselő verziók közös tulajdonsága, hogy az eddigi fekete alapszín halvány rózsaszínre cserélték, néhány helyen – mint például a fejhallgató esetében a párnázásnál, vagy az egér két oldalán és a billentyűzet bizonyos gombjain – pedig még a lila egy nagyon világos, már-már szürkének tűnő árnyalata is megjelenik.


[+]

Az említett trión felül továbbá a 900 x 440 mm alapterületű ROG Sheath egérpad is megkapta a maga feminin változatát.


[+]

Az ASUS ROG Gladius II Origin PNK és a Strix Fusion 300 PNK egyaránt 100 dollárt kóstálnak, míg a ROG Sheath PNK-ért 40, a Strix Flare PNK billentyűzetért pedig 180 dollárt kell kicsengetnünk. Az újdonságok kizárólag az USA-ban érhetők el, a limitált példányszámból pedig arra következtetünk, hogy ez a későbbiekben sem fog változni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés