Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
válasz
waterman_
üzenetére
Nem az lenne a kívánságom, hogy holnaptól egy lapon se legyen PCI... Hanem az, hogy szállingózhatnának lassan a tisztán PCIe lapok... (egyébként én is PCI-s BT878-as tunert használok)
az a gond, hogy nem mindenki dobja ki a gép teljes belét
Nekem sem szokásom. Legutóbb is csak egy kis felújítást terveztem az "első" gépemnél, a bevásárlást eredetileg ennek megfelelően kezdtem. De a végén csak az említett tunerkártya, meg a korábbi HDD-kből a két legfiatalabb maradt... A végén még tápot és házat is újat kapott az új konfig
A "régi" alkatrészekből "felújítottam" a "második" konfigot, a "második" alaktrészeiből összejött egy harmadik gép, amit családon belül továbbadtam, a korábban továbbadott szintén "családon belül maradt"... De a perifériák is hasonló utakat járnak be... Szóval kidobva semmi nincs 
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A "régi" alkatrészekből "felújítottam" a "második" konfigot, a "második" alaktrészeiből összejött egy harmadik gép, amit családon belül továbbadtam, a korábban továbbadott szintén "családon belül maradt"... De a perifériák is hasonló utakat járnak be... Szóval kidobva semmi nincs