Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
A cikk ugye 90/42MB esata olvasás/írás sebességet közöl, az ebayes cucchoz meg 75/25 van írva, ebből következtettem.
[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz TheDragon007 #11 üzenetére
"Silicon Power pendriveja jobb sebességben az ebayes cuccnál"
Erről van valami adatod, teszt, review ilyesmi? Mert nekem egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy ezek (Silicon Power, Maxell és a most talált cucc) csak a szitázásban különböznek. Ennél legalább oda van írva adat, a Maxell cuccról van Logoutos miniteszt, ezek nagyon hasonlóak, egyelőre nem gondolom, hogy a Silicon Power nagyságrendekkel jobb lenne, de reménykedhetünk
Feel Good Inc.
-
TheDragon007
senior tag
ez az amire vágytam már rég.... pendrive nagy sebességű esata és minden vacakkal kompatibilis usb csatlakozóval bár igaz, a többi sima pendrivehoz képest kicsit husi
a Silicon Power pendriveja jobb sebességben az ebayes cuccnál, mondjuk drágább is.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
NagyVillany
tag
Juhééééé
-
rebugra
aktív tag
Külső SSD = Pendirve nem??? Chip chip..egyre megy
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
Pompi
MODERÁTOR
Ebayen találtam egy ilyet ~22e forintért (eSATA adapterrel). Ranézésre ugyanaz ez is. További infó képekben.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
.mf
veterán
Már csak a méretét kéne egy kicsit csökkenteni, majd az árát, és már jó is lenne
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
zsirfecske
addikt
"True plug and play, no external power required"
lásd:
http://www.silicon-power.com/news/new_view.php?no=20081203001&start=0&currlang=utf8 -
Metalfan
senior tag
Gondolom eSATA-ról nem vesz fel áramot. Vagy igen?
-
Elég pengének tűnik!
-
Pompi
MODERÁTOR
Külsőre úgy néz ki, mint ez a Maxell. Lehet belsőre is
Feel Good Inc.
-
gardener
senior tag
Ez nagyon tetszik!
Teszt tényleg jó lenne...
Viszont jöhetne már az usb 3.0 is....
-
Peet
senior tag
...ez már összemérhető egy 32GB-os pendrive-al. Tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest