- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Véget ért. 147 kör alatt. Igaz még van vissza pár dolog. Sok kicsi csatát skippeltem. Diplomáciát jól használtam nagyon sok törpe frakció beolvadt az enyémbe így könnyű dolgom volt. Csaták nagyon jók simán hátba támadtak ha kicsit nem figyeltem. Kampány térképen nagyon agresszív az ellenfél. Ott is sokszor vissza kellett vinnem 1-2 hőst 20/20 egységgel hogy rendet tegyek. Chaos mindent lerombolt ott ahol bejöttek+az emberi területeken. Itt kolónizálni nem is lehet már. Körváltás 30secnél nem tartott tovább úgy hogy mutatta az ellenfél mozgását is. Élvezetes volt minden perce. Megyek még egy kört hardon szerintem.
-
malacka87
őstag
Uh azt már most mondhatom hogy ezerszer jobban fut nálam mint a Rome meg az Attila. Körváltás kb 5másodperc. Full hd minden High. Közben streamet is nézek.
-
Di Natale
senior tag
A fantasy fanokon kívül fog ezzel egyáltalán bárki is játszani? E helyett jöhetett volna a Medieval III. Szerintem a legtöbb Total War játékos is azt várja.
-
-
malacka87
őstag
Na megjött a game. Állat ez a fémdoboz. Lesz topicja a játéknak vagy ilyen kevés honfitárs játszik vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Garmin topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Retro nVIDIA GeForce FX 5500 AGP videokártya
- i5 9400F/ RTX2060/ 480GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Gigabyte B85M-D3H-A + I5 4440 + HyperX 8GB FURY DDR3 1333MHz + CoolerMaster N200 + Hyper 103 hűtő
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest