- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
tetszik.biztosan gyönyörűen szól.
-
kolosanyi
veterán
Szerintem biztos van másik is. Erről fi:zi'k-et kell megkérdetni, de egyébként csak a csatlakozó kiosztása más az Apple kompatibilis megoldásoknál. Vagy át kell kötni (egy egyszerű forrasztás, egy kicsit jártasabb személy percek alatt megcsinálja), vagy egy filléres adapterrel meg lehet oldani.
-
kolosanyi
veterán
Persze, nem várok sokat ettől na...
Integra
Szvsz akkor inkább már valamelyik Shure, lehet hozzá venni mikrofonos kábelt. Ok, drága, 15 ezer egy olyan kábel, de tuti, hogy jobb választás mondjuk egy 315 + egy kábel, ha a hangminőséget nézzük. Persze okozhat még meglepetést ez a füles is, de nem vagyok túl bizakodó.Peat
Úgy ám. -
-
Integra
titán
válasz kolosanyi #31 üzenetére
nekem a régi bejött, tetszett nagyon. a mostani sennheisereimnél meg fényévvel jobb, 10-20e ft-os kategóriásak vannak, pár évesek. ég és föld a kettő. én valszeg kipróbálom majd ezt a bose-t mert kell a headset funkció is vezetéshez és városba is. sőt, ez úgy tűnik motorozáshoz is nagyon fasza lehet, nálam ez egy szintén nyomós érv.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dr. Akula
félisten
Ez beépített fülzsírkiszedős?
-
Ati1979
veterán
válasz kolosanyi #31 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy azok legalább 2* jobban szólnak. Szerintem még a 215 is.
Zajszűrő biztosan rontja pl. a hangzást. Itt inkább a beépített + funkciókért fizetsz nem a hangminőségért szvsz. Meg a bose amúgy is egy hype márka.
Ennyiért a cserélhető kábel alap lenne különben.Persze én sem hallottam még, úgyhogy nem tudok érdemben nyilatkozni. De csodák nincsenek.
-
dezs520
senior tag
...ja persze,megcsinálok valamit,aztán használja mindenki...pfff viccelsz?
Amúgy meg nem hiszem,hogy ez olyan nagy tekhnologiai vívmány lenne,hogy a nagy tank gyártó manufaktúra,a nagy csamu ne tudná megcsinálni...kicsit másképp,hogy az alma se ugasson...gondolom szarik rá a samu.... -
RetepNyaraB
veterán
Elnézést, a pötty+tart az a hangerő le. A simán nyomva tart az a hangerő fel. Ez rendesen működik ICS-ig, a gond ott van, hogy (mint frissen olvastam és tapasztalom is) a JellyBean alatt a hosszú nyomva tartás elindítja a Google voice search-öt
és minden általam ismert vezérlő Appban ez így is van - eddig no fix ...még egy reklám: ettől függetlenül a 40 dolcsi a Klipschért egy röhögni való összeg (jó értelemben)
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
kolosanyi
veterán
Tök jó, hogy a marketing mindenről beszél, csak a hangról nem. Vajon ez is az egekbe tolt mélykiemeléssel fog érkezni, mint a zajszűrős fejhallgatójuk? Esetleg 60-ért kapunk egy jó hangkeltőt is, ami értelmes ár/érték arányban van, vagy ez felejtős, mert meg kell fizetni a nevet?
-
stvnppp
senior tag
válasz Teclis1993 #25 üzenetére
Futottál már fejhallgatóban? Kényelmes volt?
(#23) djgeg:
Lenne egyszerűbb megoldás is... -
Teclis1993
tag
Maradok a rendes fejhallgatóknál ennyiből már lehet venni egy szép darabot és kényelmesebb jobb csak nem lehet zsebre vágni
-
Integra
titán
válasz RetepNyaraB #19 üzenetére
persze, majd kiderül, csak nekem volt új ez
viszont ami pozitív ebben, az az, hogy a telefon amúgy általánosan gané dac-ja helyett dolgozik és lesz jó a hang
ami miatt nagyon tetszik ez, az az, hogy autóban is lehet használni, ha valóban jó a zajszűrő rendszere - telefonáláshoz. nem nagyon preferálom a bluetooth headseteket, van jabra-m, de nem az igazi..[ Szerkesztve ]
-
stvnppp
senior tag
válasz RetepNyaraB #21 üzenetére
Jha, kell hozzá meghatározott telefon, amire elérhető meghatározott ROM, amire felteszed a meghatározott programot, amihez ha ügyes vagy találsz olyan fülhallgatót, ami tudja a funkciót!
És hogy veszed le vele a hangerőt?
-
RetepNyaraB
veterán
gyakorlatilag bármelyik egygombos vezérel bármit, csak rendes App kell hozzá (meg kompatibilis ROM ). Én a Philips Appját használom nagyon elégedetten.
egyszer benyom, majd nyomva tart = hangerő up
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
stvnppp
senior tag
válasz RetepNyaraB #19 üzenetére
A háromgombosra érdekelt volna megoldás, de mostmár lemarom az arcom az Apple-től...
Hangerőt is? Mert azt tudom, hogy van ami két nyomásra dalt vált.[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Úgyis a zsebedben van a teló; még két mm nem oszt/szoroz. Van, aki külső DAC-ot csatlakoztat a tepsire, pedig az már 1-2 centi plusz :
(#18) i90venom@ Nekem egygombos van végül, nem három (de egy gomb is vezérel mindent). Klipsch S4A és Hüvely Ascend P1-en.
ui. most látom az angol amazonon féláron dobják utánad a klipschet
[ Szerkesztve ]
-
stvnppp
senior tag
válasz RetepNyaraB #16 üzenetére
Csak azt honnan tudom meg, hogy melyik gyártó fizette meg a szabadalmat? És melyiken működhet? (még mindig a három gombos vezérlésről beszélek.)
Ha megnézed a Bose hivatalos honlapját, ott annyi a különbség az iphone és az android verzió között, hogy előbbin van három gomb, utóbbin meg csak egy van a hívásfogadásra.
Melyik fülhallgató volt az, amelyik Neked működött és milyen telefonnal?
(#17) Integra:
Szerintem az akksi a zajszűréshez kell. A telefonálós funkció az valami szoftveres valami lehet iphone-on.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz RetepNyaraB #14 üzenetére
van benne egy li-ion akksi, 16 óráig elég, ha lemerül, akkor is normáli fülhallgatóként működik tovább. na de ezt milyen lehet vajon mindennapokban így a telefonnal együtt összefogva használni?
venom:
van belőle android/blakcberry/windows phone-hoz készült típus is is, jobb felül nézd meg, kiválasztható
persze a szabvány mindenkinek jó, csak az apple-nek nem és fordította meg.. vicc az a cég.[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Na de van droid verzsön
szabadalom egyszerűen pénz kérdése. Befizeted, megkapod. Slussz.Viszont olyan helyről vedd, ahová gond nélkül visszaküldheted, ha nem megy. Én anno három headsetet próbáltam ki, mire egy működött a telefonommal, pedig mindegyik "for Android" volt.
-
stvnppp
senior tag
válasz RetepNyaraB #9 üzenetére
Azt nem értem, az ilyen fejlesztéseknek miért adják meg a hatóságok szabadalmi oltalmat.
Már olyan régóta vágyok egy ilyenre, de csak ezért nem fogok iphone-t venni. De legalább pozitívum a gyártótól, hogy olcsóbban adnak Androidos változatot. -
Integra
titán
a most kifutót próbáltam, egyik főnökömtől kölcsön kaptam kipróbálni, engem meggyőzött jó ez a füles nagyon... bose minőség, bose á .DDD jól szól, tisztán szól.
egy dolog nem tetszik (de ez bose-tól független), hogy szimmetrikus lelógó a kábele, nem nyak mögötti. igazából az a jó, amit a sennheiser csinál egyes termékeinél vagy a régi nokiák headsetjei voltak nyak mögött összepattinthatók.viszont mi az a klocni az alján?!
[ Szerkesztve ]
-
Zimmy88
tag
Kicsit sokallom az árát, függetlenül attól hogy bose...
FZR2000 ®
-
RetepNyaraB
veterán
Az alma levédte a saját megoldását, ezenkívül szokás szerint saját magán kívül semmivel se kompatibilis
A Droid pedig open source, ebből kifolyólag elég nehéz rá szabványos kiegészítőt gyártani (nem is lehet; vagy működni fog, vagy nem )"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
törölt tag
QuiET. Mindenhol félre van írva a cikkben.
-
djgeg
őstag
Ebben mi a Különleges kialakítás? Már az előző széria is ilyen volt.... Tájékozott cikkíró...
Kényelmes e? Bitangul az, főleg hogy adnak hozzá 3-4 méretet... Családban én rendelkezem a legnagyobb hallójárattal, még is a közepes tökéletes( előző széria) majd család hölgy tagjai akiknek fájdalom találni egy fülhalgatót ami belefér a fülükbe, fej csere után tökéletesen használták.
A kis pöcök ami a fülnek támaszkodik meg egyébként elég jól tart, nem kényelmetlen.[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
stvnppp
senior tag
A füleseknél miért nem tudják megoldani, hogy Android alatt is hasznàlható legyen a három gombos vezérlés? (hangerő fel és le, hívásfogadás) Ez akkora kunszt, hogy csak az Apple termékek tudják?
-
Xaels
félisten
Valahogy kételkedem, hogy ez mindenkinek komfortos lenne.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
IamMenyus
tag
javítani kellene mindenhol a termék nevét, nem "quite", hanem "quiet"..
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest