Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz syl5 #21 üzenetére

igen, a dolog amit irsz mukodik is, ha valakinek van amugy teljes munkaidos allasa, es mondjuk nincs csaladja, amivel foglalkozni szeretne a munka utan
    ha van munka ES csalad, akkor csak a csaladdal toltott ido rovasara lehet ezt megcsinalni (en hasonlo helyzetben vagyok, csak azert van idom a munka mellett sajat projectekkel foglalkozni, mert egyreszt sokat vagyok (a parom nelkul) kulfoldon, masreszt mivel o folyamatos 3 muszakban dolgozik, otthon is gyakran van munkan kivuli szabadidom nelkule), ez meg hosszu tavon tobbnyire nagyon rossz eredmenyt hoz a munka ES a csalad tekinteteben is
    marad a harmadik verzio:nincs teljes ideju munka. ebben az esetben a csalad lete/nemlete reszletkerdes, viszont muszaj valamibol megelni, tehat kell a bevetel. ebben az esetben teljesen jogos hogy valaki szeretne mar az elejen megszponzoraltatni a fejlesztest, hogy ne d0g0ljon ehen mire elkeszul (kicsit sarkitott a helyzet, de szerintem ertheto mire gondolok)

ettol fuggetlenul en azert elvarnam, hogy akar a legkisebb osszegu tamogatasert is jarjon az app hasznalati joga

csak ugy erintolegesen:
    egyebkent en jatekfejlesztesben gondolkodom, ott viszont muszaj mar elore eleg massziv penzmaggal rendelkezni, a zeneszerzo(k), grafikus(ok) nem keves penzt elkernek, meg ha sajat magamnak nem is tervezek semmi penzt a tamogatasbol, pusztan a fentiek kifizetese is sokszazezres tetel...

Új hozzászólás Aktív témák