- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #14 üzenetére
Csak vagy 10 éve stagnált a népbutító fícsörök miatt (pl. merev, vaskos fonott kábel, súlyozhatóság stb.), a könnyű ugyan mérsékelten igen (70-80 gramm), de az ultrakönnyű szegmens nem is létezett, szóval thx Finalmouse és Glorious (meg Cooler Master az MM710-zel, plusz a Logitech a G PRO Wirelessel), hogy kierőszakoltátok a paradigmaváltást, mert már eléggé időszerű volt. : >
-
dqdb
nagyúr
[link]
Hát ööööööö. Ez még halk pukkanás sem lett. -
dqdb
nagyúr
[link]
"leaked" -
Elég nagy szarban lehet a periféria-piac, ha azzal ismert gyártóvá lehet válni, hogy kiadták egy lyuggatott egeret
-
Reggie0
félisten
A sok csicsa helyett inkabb fogtak volna egy nagyobb mikrovezerlot es minden gombot kulon i/o pinre kotottek volna, akkor polling rate se kellene
Na az nagyobb fejlesztes lenne.
-
jerry311
nagyúr
Olyan legendásan rétegtermék, hogy eddig még csak nem is hallottam róla.
-
Ezekiell
veterán
Elég menő cucc - vszeg egy komplett PC ára lesz sajnos
-
zetor2000
őstag
Hasonlóan vagyok én is, de nekem nagyjából átjött, hogy ez egy nem túl olcsó billentyűzet lesz, ami USB-C interfészen fog kapcsolódni a géphez.
A gombsapkák meg elvileg egyedi megjelenést kaphatnak, hála, hogy streamdeck megoldást kapnak. (Az Elgato féle StreamDeck kis cucc mindenféle makrókat kezel, sok gombja van apró kijelzőkkel, ami a felhasználó által konfigurálható "képet" rak ki a gombsapkára). És nem fog nagyon kattogni sem.Remélem, jól olvastam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wow. És én anno még az Optimus Maximus miatt voltam oda meg vissza, ez ahhoz képest teljesen más kategória
-
Dr. Oid
aktív tag
Unalmas negyvenes fütyi vagyok bizonyára, de a 80%-át a cikknek nem is értem
-
nyunyu
félisten
Inkább nem akarom tudni, hogy ez mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A megkérdőjelezhető piaci praktikákat folytató cég messiásként állítja be legfrissebb termékét.
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest