Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
#52815360 #49 üzenetére
Valahogy egy véleményen vagyunk.
Nekem is rengeteg kellemes emlék fűződik az első és második részhez, de a háromnak a hangulata az eléggé el volt találva, azt a hangulatot kellett volna ide is átcsempészni.
Anno Doom 3 miatt lett X850XT-m.
Na jó, meg kicsit az első Far Cry miatt is.
-
törölt tag
Megmondom őszintén, klasszikus ide vagy oda, ha választanom kellene, melyik vonalat vigyék tovább (1/2 vagy a 3), inkább az mondanám, hogy a 3. Persze 486 -oson megvolt a maga hangulata és mai is el lehet lenni vele, de nekem többet tett hozzá a játékhoz a 3as hangulata. 1/2 -ben meg csak futottál mint a bolond és nyomtad a Ctrl -t, mint süket a csengőt.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #42 üzenetére
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #39 üzenetére
DOOM 3 mestermű? Azokkal a hányigert keltő szörny dizájnokkal?
A cacodemon megjelenésekor konkrétan megállítottam a játékot és egyfolytában röhögtem anno. (de a Pinky és Mancubus is nevetséges volt.)
Egy két KISEBB (nem úgy mint D3) módosítás ellenére minden szörny a klasszikus dögök új változatai:
-
Akra_hu
tag
válasz
Plazmacucci #39 üzenetére
Minden szörny az eredetiből lett átültetve. Nagyon hűek maradtak hozzá és jól meg is valósították.
-
Ehhez képest a DOOM 3 egy mestermű. Ráadásúé dizájnra ez valami Q1-D3 mixtúra idétlen ellenségekkel. Tényleg fingjuk sem volt milyen játékot kezdenek el csinálni?! A nagy piros világító szájú tüskés kutya akar lenni a pinky démon? A kamu 60fps jutub videók meg rátesznek egy lapáttal a hányinger faktorra. Úgy biztos nem tudnék játszani.
-
-
Ragnar_
addikt
válasz
atidzsiforc #36 üzenetére
Ja nem, srry az a PCs ár valóban
-
mildwood
tag
Hát a videókat végignézve nekem tetszik. Nem baj ez az upgradelés, mert lehet többször nekifutni más felállásokkal. Ez nálam alap, ha 19ezret kicsengetek valamire. Bár elgondolkodtató, hogy megvárom használtan...de ugye a pályaszerkesztővel meg multival ellehet lenni sokáig, szóval nem hiszem, hogy az slő pár hónapan (fél évben) annyi eladó doom lesz HA-n...
-
exedoc
senior tag
Ja igen reagálva az "elquakesedésre". Nekem még az is tetszik, hogy gyorsabb lett. Főleg miután a fiatalságom felét a Q3, és az UT99/2K3/2K4-el töltöttem. Nálam telitalálat.
-
Ragnar_
addikt
-
exedoc
senior tag
Nekem iszonyat tetszik. Ez az industrial scifi nagyon bejön a démonokkkal. Sokaknak nem tetszett a Doom3 sem mert történet nincs, techdemó, meg hasonló dumák voltak akkor is. Megmondom őszintén én úgy voltam vele már 2010 környékén, hogyha újra kiadnák a Doom3-at az új id tech grafikával (nem HD textúrákkal, meg effektekkel) már akkor is megvenném, szal ez most nagyon bejön nekem, meg is van véve.
-
laceszgamer
addikt
Én csak egy kicsit sötétebb atmoszférát hiányolok, de alapvetően nem rossz. Első napos vétel már tuti nem lesz, de 5-7k körül biztos vétel.
-
leviske
veterán
Ha arra gondolok, hogy a kampány alatt a TES: S, DA: I és W3 alatt el lehet lenni több órát lovagolással, akkor ahhoz képest tényleg eseménydús. Viszont önmagában aktív kampány résztől többet várnék annál, hogy izgibb, mint a lovaglás a pályán. Egyszerűen nem jön át, hogy miért ez mitől ne lenne elég egy pve multinak a bétában bemutatkozott pvp mellé.
Bár mondjuk én nem tudom minek írok ide. Miután a multi hazsnálatához nekem a portokkal kellett volna vacakolnom (amivel a ME3 óta nem találkoztam), számomra úgy is kiesett. Mert pont a multi miatt lett volna esélyes, hogy megveszem.
u.i.: itt legalább már nem olyan Halo-s.
-
davidsone
addikt
már röfögtetném...
-
savior
őstag
A kozepso videoban nem ertem miert jo, hogy a jatekido fele a fegyvervaltassal megy el.
-
Ragnar_
addikt
Kicsit doom3 , kicsit régi doomok. Single player része szerintem jó lesz, főleg a nem túl sűrű FPS felhozatalban. Ha egy új Wolfenstein szintűre sikerült megcsinálni már jó. A 3D térkép is tetszik, a Dead Spaceben volt hasonló, A többi újítás is jónak tűnik az upgradelhető cuccok a perkek.Kb. 2 hét múlva majd kiderül. (Ja, meg ugye szerintem lesz hozzá majdnem annyi + tartalom mod pályák, mint Skyrimhez.)
-
.LnB
titán
Nem rossz, a hangulat megvan. A Single résszel nem lesz baj úgy néz ki. De akkor se fogom megvenni.
-
törölt tag
Dögunalom. Még mindig.
-
atike
nagyúr
Nem rossz nem rossz - van vérzuhatag dögivel
- de lehetne egy kicsit (sokkal) komorabb... Nekem túl színes...
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Én is igy érzem.
-
Calibos
addikt
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
vagy mi öregedtünk meg:-)
nekem sem jön be, osztom véleményed, túl műanyag. -
törölt tag
látszik, hogy nagyon akartak a fejlesztők, a látványba nem lehet belekötni.
kár, hogy a hangulat nulla, legalábbis nekem. -
oriic
HÁZIGAZDA
A levegőben nem vagyok biztos, hiszen az airlock-nál írja a konzol a kinti benti értékeket. ( csak nem látom rendesen, hogy nyomásról van szó, vagy oxigén tartalomról.)
Magának a Marsnak van ugye atmoszférája, de lehet hogy valami fejlesztés lesz hogy nem fogy a levegőnk.
A videóban látott settings, a kikapcsolható dolgokkal:
-
antikomcsi
veterán
Nekem sajnos nem tetszik, valahogy túl "műanyagnak" tűnik.
Ráadásul a video alapján az az érzésem, hogy ezt maximum fél óráig bírnám, és beütne a szédülés, hányinger kombo.
-
Gery9112
őstag
Egész jónak tűnik bár fura ez a fejlődésrendszer meg pontok osztogatása....
Wolfenstein után végre itt se magától fog töltődni az élet. Számomra ez a legjobb hír az egészben...és ez elég sokat elmond a mai FPS felhozatalról -
Beri78
őstag
ahogy nézem, nincs hanyagolva a single - nagyon jó hír!
-
s912
aktív tag
Mars felszínre gondolsz?
Egyenlőre infight-ot nem láttam
szerk.: levegője van (nyomát nem láttam a levegő-elfogyásnak, mint doom 3 esetében), tehát akár lehet komplett pálya is
én úgy láttam, hogy sajnos a kipotyogás marad
Rúnával tudod "magadhoz vonzani", ami viszont nem kötelező
-
Sirandrish
legenda
Kőkemény hent...néhol Painkiller érzés fogott el.
-
pomorski
őstag
Belepillantottam, tetszik. A látottak alapján talán elmondható, hogy mégjobban várom a megjelenést...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Genesis_Surface:
Felszíni harcok? Kíváncsi vagyok mennyit leszünk ott, a gamespotos videóban egy kis részt lehet látni, de ugye az csak egy pici terület.
#6) s912
Igen.
szerk:
Ami kimaradt, hogy a fejlesztők elvileg a legkönnyebb fokozaton játszottak, a kivégzésekre direkt mentek rá, hogy minél többet lehessen látni belőle, valamint a videóban egy résznél lehet látni, hogy rengeteg dolog kikapcsolható lesz, többek között a kipotyogó ládák és a felvillanó testek effektje is.
-
s912
aktív tag
17 pálya
lesz SPRINT
-
mildwood
tag
Na lesz esti mozi. Az már jó előjel, ha a cikkíró szerint van hangulata. Kiváncsi vagyok, milyen hatással lesznek az előrendelésre ezek a videók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest