- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen videókártyát?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- NVIDIA® driverek topikja
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz #52815360 #49 üzenetére
Valahogy egy véleményen vagyunk.
Nekem is rengeteg kellemes emlék fűződik az első és második részhez, de a háromnak a hangulata az eléggé el volt találva, azt a hangulatot kellett volna ide is átcsempészni.
Anno Doom 3 miatt lett X850XT-m. Na jó, meg kicsit az első Far Cry miatt is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
Megmondom őszintén, klasszikus ide vagy oda, ha választanom kellene, melyik vonalat vigyék tovább (1/2 vagy a 3), inkább az mondanám, hogy a 3. Persze 486 -oson megvolt a maga hangulata és mai is el lehet lenni vele, de nekem többet tett hozzá a játékhoz a 3as hangulata. 1/2 -ben meg csak futottál mint a bolond és nyomtad a Ctrl -t, mint süket a csengőt.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Plazmacucci #42 üzenetére
Nem kommentálnám ezt. Neked az a véleményed, a többségnek szerencsére tetszik. (nem itt)
(#43) xRagna
Nekem szörnyű volt.
___
Hja ha már pinky démonról volt szó:
Doom 1:
Doom 3:
A legújabb részben a modernebb változata lesz az elsőnek. A 3-ban most komolyan mi volt az a gnóm dizájn?!
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Plazmacucci #39 üzenetére
DOOM 3 mestermű? Azokkal a hányigert keltő szörny dizájnokkal?
A cacodemon megjelenésekor konkrétan megállítottam a játékot és egyfolytában röhögtem anno. (de a Pinky és Mancubus is nevetséges volt.)
Egy két KISEBB (nem úgy mint D3) módosítás ellenére minden szörny a klasszikus dögök új változatai:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Akra_hu
tag
válasz Plazmacucci #39 üzenetére
Minden szörny az eredetiből lett átültetve. Nagyon hűek maradtak hozzá és jól meg is valósították.
-
félisten
Ehhez képest a DOOM 3 egy mestermű. Ráadásúé dizájnra ez valami Q1-D3 mixtúra idétlen ellenségekkel. Tényleg fingjuk sem volt milyen játékot kezdenek el csinálni?! A nagy piros világító szájú tüskés kutya akar lenni a pinky démon? A kamu 60fps jutub videók meg rátesznek egy lapáttal a hányinger faktorra. Úgy biztos nem tudnék játszani.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Én is így gondolom! Túl színes, rajzfilm szerű az egész, beleértve a szörnyeket is. Természetesen végig fogom nyomni de SOKKAL komorabb képi világot képzelnék el egy Doom pokolnak. A pályák inkább egy modern Dungeon Keepert idéznek nekem.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Ragnar_
addikt
válasz atidzsiforc #36 üzenetére
Ja nem, srry az a PCs ár valóban
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
mildwood
tag
Hát a videókat végignézve nekem tetszik. Nem baj ez az upgradelés, mert lehet többször nekifutni más felállásokkal. Ez nálam alap, ha 19ezret kicsengetek valamire. Bár elgondolkodtató, hogy megvárom használtan...de ugye a pályaszerkesztővel meg multival ellehet lenni sokáig, szóval nem hiszem, hogy az slő pár hónapan (fél évben) annyi eladó doom lesz HA-n...
P
-
exedoc
senior tag
Ja igen reagálva az "elquakesedésre". Nekem még az is tetszik, hogy gyorsabb lett. Főleg miután a fiatalságom felét a Q3, és az UT99/2K3/2K4-el töltöttem. Nálam telitalálat.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
Ennyi a lényeg nagy vonalakban, akinek bejön az ürbázis+démonok alapfelállás annak nagy valószínűséggel tetszeni fog. Multi béta után eléggé kétséges volt a vétel, de jó lesz ez, mindent figyelembevéve. Ha meg esetleg mégis rossz lesz, akkor buktam 10 pizza árát, nabumm
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
exedoc
senior tag
Nekem iszonyat tetszik. Ez az industrial scifi nagyon bejön a démonokkkal. Sokaknak nem tetszett a Doom3 sem mert történet nincs, techdemó, meg hasonló dumák voltak akkor is. Megmondom őszintén én úgy voltam vele már 2010 környékén, hogyha újra kiadnák a Doom3-at az új id tech grafikával (nem HD textúrákkal, meg effektekkel) már akkor is megvenném, szal ez most nagyon bejön nekem, meg is van véve.
-
laceszgamer
addikt
Én csak egy kicsit sötétebb atmoszférát hiányolok, de alapvetően nem rossz. Első napos vétel már tuti nem lesz, de 5-7k körül biztos vétel.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
leviske
veterán
Ha arra gondolok, hogy a kampány alatt a TES: S, DA: I és W3 alatt el lehet lenni több órát lovagolással, akkor ahhoz képest tényleg eseménydús. Viszont önmagában aktív kampány résztől többet várnék annál, hogy izgibb, mint a lovaglás a pályán. Egyszerűen nem jön át, hogy miért ez mitől ne lenne elég egy pve multinak a bétában bemutatkozott pvp mellé.
Bár mondjuk én nem tudom minek írok ide. Miután a multi hazsnálatához nekem a portokkal kellett volna vacakolnom (amivel a ME3 óta nem találkoztam), számomra úgy is kiesett. Mert pont a multi miatt lett volna esélyes, hogy megveszem.
u.i.: itt legalább már nem olyan Halo-s.
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
már röfögtetném...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
savior
őstag
A kozepso videoban nem ertem miert jo, hogy a jatekido fele a fegyvervaltassal megy el.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Ragnar_
addikt
Kicsit doom3 , kicsit régi doomok. Single player része szerintem jó lesz, főleg a nem túl sűrű FPS felhozatalban. Ha egy új Wolfenstein szintűre sikerült megcsinálni már jó. A 3D térkép is tetszik, a Dead Spaceben volt hasonló, A többi újítás is jónak tűnik az upgradelhető cuccok a perkek.Kb. 2 hét múlva majd kiderül. (Ja, meg ugye szerintem lesz hozzá majdnem annyi + tartalom mod pályák, mint Skyrimhez.)
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem rossz, a hangulat megvan. A Single résszel nem lesz baj úgy néz ki. De akkor se fogom megvenni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Dögunalom. Még mindig.
-
atike
nagyúr
Nem rossz nem rossz - van vérzuhatag dögivel - de lehetne egy kicsit (sokkal) komorabb... Nekem túl színes...
-
törölt tag
válasz antikomcsi #9 üzenetére
Én is igy érzem.
-
Calibos
addikt
válasz antikomcsi #9 üzenetére
vagy mi öregedtünk meg:-)
nekem sem jön be, osztom véleményed, túl műanyag. -
törölt tag
látszik, hogy nagyon akartak a fejlesztők, a látványba nem lehet belekötni.
kár, hogy a hangulat nulla, legalábbis nekem. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
A levegőben nem vagyok biztos, hiszen az airlock-nál írja a konzol a kinti benti értékeket. ( csak nem látom rendesen, hogy nyomásról van szó, vagy oxigén tartalomról.)
Magának a Marsnak van ugye atmoszférája, de lehet hogy valami fejlesztés lesz hogy nem fogy a levegőnk.
A videóban látott settings, a kikapcsolható dolgokkal:
Live-Die-Respawn
-
antikomcsi
veterán
Nekem sajnos nem tetszik, valahogy túl "műanyagnak" tűnik.
Ráadásul a video alapján az az érzésem, hogy ezt maximum fél óráig bírnám, és beütne a szédülés, hányinger kombo.
-
Gery9112
őstag
Egész jónak tűnik bár fura ez a fejlődésrendszer meg pontok osztogatása....
Wolfenstein után végre itt se magától fog töltődni az élet. Számomra ez a legjobb hír az egészben...és ez elég sokat elmond a mai FPS felhozatalrólPSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Beri78
őstag
ahogy nézem, nincs hanyagolva a single - nagyon jó hír!
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
s912
aktív tag
Mars felszínre gondolsz?
Egyenlőre infight-ot nem láttam
szerk.: levegője van (nyomát nem láttam a levegő-elfogyásnak, mint doom 3 esetében), tehát akár lehet komplett pálya is
én úgy láttam, hogy sajnos a kipotyogás marad Rúnával tudod "magadhoz vonzani", ami viszont nem kötelező
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Kőkemény hent...néhol Painkiller érzés fogott el.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pomorski
őstag
Belepillantottam, tetszik. A látottak alapján talán elmondható, hogy mégjobban várom a megjelenést...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Genesis_Surface:
Felszíni harcok? Kíváncsi vagyok mennyit leszünk ott, a gamespotos videóban egy kis részt lehet látni, de ugye az csak egy pici terület.
#6) s912
Igen.
szerk:
Ami kimaradt, hogy a fejlesztők elvileg a legkönnyebb fokozaton játszottak, a kivégzésekre direkt mentek rá, hogy minél többet lehessen látni belőle, valamint a videóban egy résznél lehet látni, hogy rengeteg dolog kikapcsolható lesz, többek között a kipotyogó ládák és a felvillanó testek effektje is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
s912
aktív tag
17 pálya
lesz SPRINT
[ Szerkesztve ]
-
mildwood
tag
Na lesz esti mozi. Az már jó előjel, ha a cikkíró szerint van hangulata. Kiváncsi vagyok, milyen hatással lesznek az előrendelésre ezek a videók.
P
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest