Új hozzászólás Aktív témák
-
motty
csendes tag
válasz
miszimaszko #47 üzenetére
Nekem sikerült!
Biztosan, ha megmondod mit is jelentenek ezek a rövidítések! -
motty
csendes tag
válasz
(Darkwood) #43 üzenetére
Merre Tanyán?
Én Pálmonostorához közel -
motty
csendes tag
Sziasztok!
2 hete kötöttem meg 1 évre a Pannonnál az éjjel-nappal korlátlanul mobil netet.
Korlátlan= filecserélő programok le/fel töltését korlátozzák!!!
Most olvastam a fórumon a sebességeket!
Elakad a lélegzetem, én tanyára költöztem Szeged és Kiskunfélegyháza közt valahol a pusztában, és míg ti Mbis-okról számoltok be én csak 10-20kb/s-ról tudok!
Huawei e169 es modemet (külső antenna csatlakozási lehetőség, memóriakártya micro SD bővítés)adtak az előfizuhoz, de nekem nem akar tökéletesen működni sajnos! A Pannonban azt mondták, hogy szar az USB-m (usb-s egér pendrive winyó műkszik) vagy pedig vírus van a gépen!
Telepítettem egy kasperskyt, és találtam is egy vírust a modem driverében!
Próbáltam már 3m-es usb hosszabító kábelt, de minden hiába, maradt a 10-20k legjobb esetben, de az adatforgalom vagy leáll hosszú percekre vagy éppen le is fagy!
Nem szidom ezzel a Pannont, csak szeretnék megoldást találni a problémámra!Ha van aki tudna segíteni a problémám megoldásában akkor megköszönném a segítségét!
U.I.: lehet engem is érdekelne a külső antenna
motty
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest