Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
ott valami más bibi volt, az SU procik bőven megbírkóznak a Windows-zal.
5% alatt kellene lennie, ha nem fut semmi. -
zoo8800
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Mi futott a gépen, ami ennyire terhelte?
-
Sidius
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Hát a hőmérsékletet ne dícsérjük az acernél inkább
Én csúnyán megszívtam, november tájt vettem egy acert kisebb konfiggal, és állandóan leszabályozta a teljesítményét mert a processzor 5 perc után 95 fok fölé melegedett, ha használtad is kicsit a gépet... én nem ajánlanám, mert totál hülyére vettek a szerviznél is, hogy teljesen normális a 95° és a fele teljesítmény 5 perc után Ez a timeline, pedig i5-430-al 5 perc!! után 80 fokon izzadt, míg a sonymban ugyan ez a proci, vga, 3 óra folyamatos játék után sem melegedett még 68 fok fölé. Úgyhogy ha ez szempont valakinek, akkor 2x is gondolja meg, hűtésnél "csak" pár fok difi, sztem minőségben is ue a helyzet. Csak a 7,5 órás üzemidőért emelem a kalapom, de kicsit túl sokat gondolnak páran az acerről, széles a palettája, de nálam tapasztalat alapján minőség és support szempontjából egy nagy minusz,
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple MacBook Pro 16" M1 Pro/16C GPU/16GB/512G/HU
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én csúnyán megszívtam, november tájt vettem egy acert kisebb konfiggal, és állandóan leszabályozta a teljesítményét mert a processzor 5 perc után 95 fok fölé melegedett, ha használtad is kicsit a gépet... én nem ajánlanám, mert totál hülyére vettek a szerviznél is, hogy teljesen normális a 95° és a fele teljesítmény 5 perc után Ez a timeline, pedig i5-430-al 5 perc!! után 80 fokon izzadt, míg a sonymban ugyan ez a proci, vga, 3 óra folyamatos játék után sem melegedett még 68 fok fölé. Úgyhogy ha ez szempont valakinek, akkor 2x is gondolja meg, hűtésnél "csak" pár fok difi, sztem minőségben is ue a helyzet. Csak a 7,5 órás üzemidőért emelem a kalapom, de kicsit túl sokat gondolnak páran az acerről, széles a palettája, de nálam tapasztalat alapján minőség és support szempontjából egy nagy minusz,