- Milyen monitort vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecs
csendes tag
A frissítés mindig jól jön főleg a játékok miatt.
-
awexco
őstag
NGG-t elengedték ?
-
GodGamer5
addikt
A Fidelity fx jól hangzik és a RPM miatt hátha gyorsulnak is vele az újabb játékok.
-
zef
tag
Én erre vágynék nagyon, de egyelőre csak a Linuxos NV driver támogatja:
Nonblurry Fullscreen Upscaling at Integer Ratios
Így pl a 1080p-s felbontás a 2160p-s képernyőn úgy nézne ki, mintha egy 1080p-s moncsim lenne.
Tuti megoldható, mert a BIOS setup-nál nincs bilinear/*.* filter AMD kártyákon, szép pixeles ahogy kell.
-
Akula
őstag
válasz
Dragon3000 #22 üzenetére
vannak azért érzékeny szemű vérpistikék.
-
Lehet tudni hogy eyefinitben mit fog tudni az új driver? Mert a 19-es driverek katasztrófák, a 18-as működik játék alatt igen szépen, csak windowsban villog a 3 monitor. Ha kikapcsolom az eyefiniotyt, akkor semmi gond nincs vele. Szóval egy bug az egész...
-
Sinesol
veterán
+1
Nagy ritkán belefutok Win7-es gépekbe, borzalom használni, buta, nehézkes rendszer. -
Duck663
őstag
válasz
Predatorr #25 üzenetére
Én több éve telepítettem utoljára a Win7-et, mégis minden flottul és gyorsan működik.
Az AMD és sz@r meghajtó kapcsán meg, szóval, április elsején kicsit túl vagyunk már.
(#19) morgyi : Nem ismerem az OSX-et. (Láttam már, de nem használtam.) A Windows az Windows, lehet újítani, de nem szerencsés, drasztikusan más irányokat venni, mert az a felhasználók elpártolásához, vagy megrekedéséhez vezethet, mint most is, nem akarnak váltani, mert az a drasztikusan más irány sokaknak egyszerűen nem tetszik.
Az teljesen igaz, hogy az update bugos, ebben egyet kell hogy értsek, olyan másfél hónapja elkezdtem frissíteni a Win7 mellé feltett 10-est, az pedig miután kiírta, indítsam újra, többet nem indult el. Helyreállítani pedig nem lehetett. Azóta nem is foglalkoztam vele, mégis minek? A 7-es évek óta flottul működik, a 10-nél meg egy nyomoronc frissítést sem tudnak normálisan összerakni.
-
Jöhetne inkább komolyabb radeon frissítés július 7.-n.
-
Cathulhu
addikt
válasz
kikikirly #13 üzenetére
kellett eleget jobbra balra kattintanom mire feltunt nekem is, de utana mar nem lehet nem eszrevenni, pedig nem is a nagyitott kepeken csinaltam. A kontrasztosabb teruletet nezd, ahol pl a sziklakat feny eri. Ezen a kepen nagyon szembetuno a kulonbseg, mintha egy detail level kulonbseg lenne koztuk, az eredeti mosott vacaknak tunik utolag.
Es ennyit a marketingrol, mert masreszrol az ilyen postprocess effektek eleg rosszul is elsulhetnek, kulonosen a sharpening, ha rosszul lovik be (sajat tapasztalat pl a nokia 9 jpeg over sharpeningje a frissites elott), szoval szkeptikus vagyok, mint ahogy a DLSS-sel is, az is csak marketing maszlag. -
Predatorr
őstag
válasz
#32839680 #19 üzenetére
Az összes gagyi céges gépen, meg a nem annyira gagyi otthoniakon is gond nélkül felmentek az update-ek. Igaz, otthoniakon csak teszteltem, inkább frissen telepítek félévente minden új windowst. Lehalás és usb probléma sem volt. Valamit mindig elronthatok! Megj: magam állítom be a tűzfalat (még a szükségtelen win programokat is blokkolom), nem teszek fel inkompatibilis vírusirtót, és eleve minden MS kémtevékenység tiltva van, így bizonyára nem tudják, hogy az én gépemet, is bugozni kéne.
Nem kell az nV ahhoz, hogy az AMD szar meghajtókat írjon, vagy hogy gyenge, cserébe nagy fogyasztású VGA-kat gyártson. -
kikikirly
senior tag
válasz
Dragon3000 #22 üzenetére
Egyről beszélünk.
-
törölt tag
-
Plasticbomb
addikt
Mindez erkezik linuxra is? Vagy legalabb egy control center wattmannal?
-
Pipó
őstag
Csodadrájver 4.0
-
-
-
kikikirly
senior tag
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Én belenagyítás nélkül tényleg szinte semmit nem látok. Belenagyítva látom a különbséget,de olyan minimális hogy gameplay közbe kizárt hogy észrevegyem.Lehet vaksi vagyok.
Fidelity FX meg Post Process eljárás,szóval nem extra lövedék becsapódás, vérporlasztó stb effektet,hanem szebb csillogást, egyéb leképzés javító eljárásokat.Ha kreálnak valami valami jó minőségű,de FPS takarékos élsimítást, van értelme.Egyéb dolgoknak magam részéről feleslegesnek tartok,leképzésre így is gyönyörűek a játékok,kétlem hogy utólag berakott effektekkel érdemi javulást tudnak elérni(értsd normál gameplay közbe is észreveszem,nem csak valami kimerevített és/vagy belezoomolt Screenshoton).
-
Duck663
őstag
válasz
Dragon3000 #11 üzenetére
Kinek mi, használd egészséggel, csak nekem ne kelljen. Én az XP-hez nem ragaszkodtam, sőt a Vistahoz sem, azokról gyorsan tudtam és akartam is váltani, mert éreztem a fejlődést, azt hogy valami jobbat akarnak csinálni, jónak éreztem az irányt is. Most egyik sem igaz, se az irányt nem tartom jónak, sem a fejlődést nem érzem, az pedig hogy valami jót akarnának, na azt meg aztán végképp nem. De ahogy írtam, kinek mi.
-
Duck663
őstag
Bár jönne egy Win "20" vagy valami, de ezt a 10-es irányt már nagyon elengedhetnék. A mindenféle akciók ellenére is nyögvenyelősen sikerül csak terjeszteni, ideje lenne már elgondolkozniuk, hogy mi a .....ért állnak ellen a felhasználók, illetve menekül vissza aki teheti.
(#4) Silenc3Hun: Ez az, hogy nem marad más választás, nem azért kezdik el használni, mert jó, hanem mert nincs más!
(#6) kikikirly: 32"-on vagyok, úgyhogy látom, hogy mekkora a különbség, a köveknél azért szépen látszik, mozgás közben jobban érdekelne.
-
kikikirly
senior tag
Radeon Image Sharpening:
Kinagyítva is alig van különbség,pedig FullHD 27 colon nézem és lehet benne görgetni szóval több képpontból áll mint a monitorom felbontása,de én csak 1920x1080 nyi képkockát látok.Azt igy belenagyitva sincs szinte semmi különbség.Még jó hogy minimális teljesítmény igénye van.
Good job AMD. -
Silεncε
őstag
Akárhogy is kapálóztok, nem fognak egy idén 10 éves rendszerhez támogatást írni. El kell fogadni, a Win7 a múlt, nincs már egy egész éve hátra, ennyi időre pénzkidobás az AMD-nek portolni. Nem tökéletes a Win10, ez tény, de lassan nem marad más választás (főleg, hogy az AMD elvágta a Win8.1 supportot is)
-
Duck663
őstag
"Az E3-on szintén bemutatott Radeon Image Sharpening (RIS) szűrő is a fentiekkel kézen fogva jön a fejlesztés alatt álló csomagban, ugyanakkor ez már csupán a Radeon RX 5700-as sorozatú grafikus vezérlőkkel fog működni, viszont aktiválható DirectX 9, 12 és Vulkan API-val is, de csak Windows 10 operációs rendszeren."
Hogy fulladnátok meg egy kanál vízbe! (Igen még mindig rendkívül imádom a Winfoskupac 10-et, sőt egyre jobban.)
"Saber Interactive, Luminous Productions, a Codemasters, az Ubisoft, a WB Games, a Capcom, a Stardock, a Unity, a Rebellion, a QLOC, a Teyon, a Gearbox Software, a Shiver Games, a 11 bit studios, a Croteam, az EXOR Studios, valamint a NetherRealm Studios." Hol az EA?
-
lemusz
addikt
Örülök az anti laggnak, de csgoban többszáz fpsnél valszeg lópikulát se fog gyorsítani. Pubgben viszont jól jöhet. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ebben érkeznek az AMD ígért szoftveres újításai, na meg persze a Radeon RX 5700-as sorozat támogatása.
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo IV
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Android szakmai topik
- sziku69: Szólánc.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest