Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
nálunk is ez ment! a tanár beszélt, a lányok neteztek, a fiúk CS-ztek! általában én összedobtam az órai feladatot 5 perc alatt mert úgyis mindenkit aláztam CS-be
aztán körbeadtam pendrive-on. azért azt szeretném hozzátenni h 5-ösre érettségiztem infóból, kaptam egy 100%-os ECDL vizsgát és saját erőmből dolgozok számtech boltban!
tehát ha azt nézzük akit érdekel az majd maga megtanulja akit nem annak meg felesleges! 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán körbeadtam pendrive-on. azért azt szeretném hozzátenni h 5-ösre érettségiztem infóból, kaptam egy 100%-os ECDL vizsgát és saját erőmből dolgozok számtech boltban!