- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Androidos tablet topic
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
Tikakukac #194 üzenetére
Pótzh-ra milyen karon kell jelentkezi? Nem rémlik, hogy fizikából kellett volna.
A javításnál ha belekérdeztél miért az, mikor a másiknál ugyanez jó, akkor anyázás ordibálás, takarogggyá ki innen.
Annak is meg volt az ideje, hogy a javítás miatt reklamálj. Nálam is volt, hogy nem fogadta el egy feladatra adott jó megoldásomat, pedig azzal meg lett volna a négyes: "jöhet javítani szóban". Standupolhattam volna kvantumfizikából, de abból egy büdös kukkot nem tudtam, úgyhogy 3-as lett. Ha meg a kettes múlik azon az egy-két ponton, akkor még valahogy akár össze is lehet nála vadászni.Én itt befejezem, mert nagyon off.
-
törölt tag
válasz
Tikakukac #194 üzenetére
Gondolom ismered.
A refrén a lényeg. -
echterion
nagyúr
válasz
Tikakukac #194 üzenetére
Jó meg kellett volna a csávót dugni egy kaktusszal, aztán tudta volna, hogy hol a helye. Az ilyenek csak ebből a nyelvből értenek sajnos (sokszor még ebből sem...).
(#195) bambano: Azé' náluk sem fenékig tejfel az élet, épp most készülnek egy jó kis szakadékba pottyanni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest