Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Ez már szent igaz, de (és sajna ott van bökkenőként a de) hogy, nálunk az ált. iskolában én bűvölöm ezt a részt is, mert "értek" hozzá - legalábbis értenem kell- úgy mint, hogy "kedvem van" lemenni a boltba- legalábbis a feleségem szerint- na ez is így műxik...
Rendszergizdára nincs pénz sok ált. iskolában... -
De ha nem ért hozzá... az gáz... mondjuk jó, megjavítania nem kell tudni, de feltelepíteni...
Illetve asszem az iskoláknak nincs pénze. (Bizonyos gyereklétszám fölött meg lehet rendszergazdát felvenni).
Persze lehet, hogy a helyi igazgatónak a magánbiznisze a dolog.
Annyi számtekóra meg nem szokott lenni, hogy ne érjen rá. -
pulcsi
tag
Ez igaz de ő kapta a gépéhez, nem a titkárság és még fizetett a suli kiszállást meg szervíz díjat mert ő nem tudja megcsinálni de ő tanít a hárdverrő. Értem én hogy nem kell mindenhez érteni, cd betesz telepít ha kéri usb bedug és kész, ha meg ez bonyolult egy tanárnak aki ezzel foglalkozik akkor baj van. A hálózat építéshez 50 gép között nem fontos érteni, de egy nyomtató telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Synology NAS
- Motoros topic
- PlayStation 3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kedvenc zene a mai napra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest