- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulcsi
tag
De ha ért hozzá és kikönyörög egy 10 ezres nyomtatót amit nem akar telepíteni és a suli szól gyertek ki a kötelező szervizen kívül, mi kimegyünk 4 ezer. Na ha ilyenre szórnak pénzt még mindíg a sulik, ahelyett hogy megcsinálnák akkor hajrá . Boltoknak jó mert jön a lóvé, a suli csak fizessen minden kis vacak miatt. Nyelvről meg annyit hogy tesóm amíg nyelviskolában tanított állandóan leveleket fordítottak az igazgatónak. Apám, anyám tanárok voltak màr megbánták, de sok olyan dolgot kellett csinálniuk aminek nem volt köze a tanításhoz :-) Szerencsére anyám pályát váltott.
-
pulcsi
tag
Ez igaz de ő kapta a gépéhez, nem a titkárság és még fizetett a suli kiszállást meg szervíz díjat mert ő nem tudja megcsinálni de ő tanít a hárdverrő. Értem én hogy nem kell mindenhez érteni, cd betesz telepít ha kéri usb bedug és kész, ha meg ez bonyolult egy tanárnak aki ezzel foglalkozik akkor baj van. A hálózat építéshez 50 gép között nem fontos érteni, de egy nyomtató telepítés.
-
pulcsi
tag
Amit tanítottak még kb 12 éve középiskolában aztán gazdinfóban azt el is felejthettem, amint mentem boltba dolgozni, de ott megtanultam a kiszállások szervizek alatt mit is kellett volna tanítani. És ez nem a tanárok hibája hanem a diáké meg egy csomó hüleség amit meg kell tanítani, azt pl akkor nem mondták el hogy kell hálózatot beállítani vagy mitomén. De a legjobb hogy iskolákhoz jártunk szervizelni mikor 2 számtek tanár is van sulinként de nem tudnak nyomtatót telepíteni, inkább fizet a suli. Mondjuk amilyen gépparkok vannak .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest