- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- eGPU tapasztalatok
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak iskolában
Mindenhol jönnek, hogy segíts, mert te értesz hozzá...
De néha cégektől is...Na persze ingyen... ezzel baj nincs, de amikor már a huszonötödik jön...
Néha el szoktam gondolkodni, hogy egyesek nem ismernek más embereket?Meg nem tudják használni a Google-t :S
-
somogyib
őstag
De legalább most már tudni fogják
"bármilyen menü vezérelt rendszerben tudjanak tájékozódni."
Hát én állítottam már be jó néhány hálózatos nyomtatón IP-címet, azok a logikátlan menürendszer-katyvaszok.
Pl. az egyik Konica-nal a felhasználónév=Számlanév (ezt szépen lefordították, végül is angolul account name
)
-
-
Zirowe
nagyúr
Linuxot nálunk akkor látott egyedül a gépterem, amikor a haverom kunyerált egy használaton kívüli gépet a rendszergazdától és azon fordított kernelt, miközben cs-ztünk.
Amúgy nem hibáztatom a volt infó tanáromat, aranyos, kedves, jó szándékú ember volt, biztos volt vmi kézzelfogható infós tudása is, csak egyrészt azt nem sikerült nekünk átadnia, másrészt gyerekekkel sem tudott igazán bánni.
Mondjuk a mostani helyzet tényleg annyiban siralmas, hogy sok fiatal még egy next next finish szintű telepítésbe sem képes belekezdeni.
Vannak informatikus ismerőseim, de gyakran ők sem vágnak olyan dolgokat a témában, amik nekem elég alapnak számítanak, pedig aztán nekem semmi közöm az informatikához (jogász).
-
bambano
titán
tanárról volt szó, általában, nem számtech tanárról. olyat pedig még nem láttam, hogy a magyar tanárt hívják, mert lassú a pc. a gimis tanárok zöme pedig nincs bent a gimiben délután, tehát választhat, hogy dolgozatot javít (választhat, hogy hol) vagy bankba megy meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 26
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest