Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak iskolában
Mindenhol jönnek, hogy segíts, mert te értesz hozzá...
De néha cégektől is...Na persze ingyen... ezzel baj nincs, de amikor már a huszonötödik jön...
Néha el szoktam gondolkodni, hogy egyesek nem ismernek más embereket?Meg nem tudják használni a Google-t :S
-
somogyib
őstag
De legalább most már tudni fogják
"bármilyen menü vezérelt rendszerben tudjanak tájékozódni."
Hát én állítottam már be jó néhány hálózatos nyomtatón IP-címet, azok a logikátlan menürendszer-katyvaszok.
Pl. az egyik Konica-nal a felhasználónév=Számlanév (ezt szépen lefordították, végül is angolul account name
)
-
-
Zirowe
nagyúr
Linuxot nálunk akkor látott egyedül a gépterem, amikor a haverom kunyerált egy használaton kívüli gépet a rendszergazdától és azon fordított kernelt, miközben cs-ztünk.
Amúgy nem hibáztatom a volt infó tanáromat, aranyos, kedves, jó szándékú ember volt, biztos volt vmi kézzelfogható infós tudása is, csak egyrészt azt nem sikerült nekünk átadnia, másrészt gyerekekkel sem tudott igazán bánni.
Mondjuk a mostani helyzet tényleg annyiban siralmas, hogy sok fiatal még egy next next finish szintű telepítésbe sem képes belekezdeni.
Vannak informatikus ismerőseim, de gyakran ők sem vágnak olyan dolgokat a témában, amik nekem elég alapnak számítanak, pedig aztán nekem semmi közöm az informatikához (jogász).
-
bambano
titán
tanárról volt szó, általában, nem számtech tanárról. olyat pedig még nem láttam, hogy a magyar tanárt hívják, mert lassú a pc. a gimis tanárok zöme pedig nincs bent a gimiben délután, tehát választhat, hogy dolgozatot javít (választhat, hogy hol) vagy bankba megy meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest