- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak iskolában
Mindenhol jönnek, hogy segíts, mert te értesz hozzá...
De néha cégektől is...Na persze ingyen... ezzel baj nincs, de amikor már a huszonötödik jön...
Néha el szoktam gondolkodni, hogy egyesek nem ismernek más embereket?Meg nem tudják használni a Google-t :S
-
somogyib
őstag
De legalább most már tudni fogják
"bármilyen menü vezérelt rendszerben tudjanak tájékozódni."
Hát én állítottam már be jó néhány hálózatos nyomtatón IP-címet, azok a logikátlan menürendszer-katyvaszok.
Pl. az egyik Konica-nal a felhasználónév=Számlanév (ezt szépen lefordították, végül is angolul account name
)
-
-
Zirowe
nagyúr
Linuxot nálunk akkor látott egyedül a gépterem, amikor a haverom kunyerált egy használaton kívüli gépet a rendszergazdától és azon fordított kernelt, miközben cs-ztünk.
Amúgy nem hibáztatom a volt infó tanáromat, aranyos, kedves, jó szándékú ember volt, biztos volt vmi kézzelfogható infós tudása is, csak egyrészt azt nem sikerült nekünk átadnia, másrészt gyerekekkel sem tudott igazán bánni.
Mondjuk a mostani helyzet tényleg annyiban siralmas, hogy sok fiatal még egy next next finish szintű telepítésbe sem képes belekezdeni.
Vannak informatikus ismerőseim, de gyakran ők sem vágnak olyan dolgokat a témában, amik nekem elég alapnak számítanak, pedig aztán nekem semmi közöm az informatikához (jogász).
-
bambano
titán
tanárról volt szó, általában, nem számtech tanárról. olyat pedig még nem láttam, hogy a magyar tanárt hívják, mert lassú a pc. a gimis tanárok zöme pedig nincs bent a gimiben délután, tehát választhat, hogy dolgozatot javít (választhat, hogy hol) vagy bankba megy meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest