Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Részt vettem a nagyrabecsült közoktatásban."
Én is, de érdekes módon, én elég sok mindent megtanultam közben... Volt, ami hasznos, volt, ami csak annyira hasznos, hogy a bölcsés pipiknek lehessen vele imponálni
Szép dolog a lázadás, de csak amíg gondolkodnak is közben.@somogyib :
""Egyetemen el lehetne várni, hogy munkába állás után ne legyen MINDEN új."
Az egyetemen nem egy megadott cégnél lévő megadott munkakörhöz szerzel tudást."
Valahogy így.
Adott cégnél mondjuk belső fejlesztésű sw-t használnak, ahogy nálunk is - honnan ismerd?
Bármilyen közjellegű oktatás az alapokat adja meg, fejlődni már az egyénnek kell.@Tikakukac : Amekkora embertömeget a közoktatás kezel, az 50% tök jó arány.
És lehet, hogy te nem használod egy részét, de más meg pont azt fogja, amit te nem.
(Vannak, akik bölcsészek lesznek, vagy biológusok... orvosok...)@Beri : "Így van. Az egyetemen megtanulsz elvégezni tárgyakat."
Szar egyetemen. De mondj pl. tárgyakat, amiknek nem volt semmi haszna számodra, lássuk.
Persze mondhatjuk azt is, hogy minek bármi máshoz is érteni, mint ami a szakmád lesz - hát, azt hívják szakbarbarizmusnak, szűklátókörűségnek.
Természetesen az gáz, ha a szakmai anyagot rosszul oktatják, de ez már nem elvi, hanem gyakorlati kérdés, ebben egy csomó itthoni felsőoktatási intézmény elég sz*ul áll.@dajkopali : Én nem jártam jó iskolákba, sohasem. Ennek ellenére pl. van munkám, pár olyan ismerősömmel szemben, akik nagyon jó iskolákba jártak...
Nem csak az iskola számít, hanem az is, hogy mit teszel hozzá saját erőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest