Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• leviske

veterán

válasz Cifu #23 üzenetére

De a gond pont ott van, hogy az interposer és az összeszerelés kapcsán az AMD-nek van egy teljes év előnye. Ebben kéne az nV előtt járniuk. Ráadásul a TSMC-nél a földrengéssel kapcsolatos károk is bezavarnak.

Mégha esetleg úgy is alakul, hogy a DIY és OEM piacra a P100 csak valamikor 2017 elején érkezik, még akkor is látszik egy több hónapos előny a fejlesztésben az nVidia javára.

(#24) ukornel: Megeshet, de nem teljesen érteném az okát. A Vega egy olyan piacot (is) céloz, ahol $5000 körül forognak a videokártyák és ezt a piacot a P100 most könnyen elveheti azzal, hogy az AMD csak a Hawaii-t nyújtja itt.

(#30) zombinorbi: Nem tudom. Ha az én pesszimista hozzáállásom bizonyul helytállónak, akkor a 390X-nél semmiképp nem ugrik túl, miközben a Nano azért a legtöbb játékban az előtt áll.

Persze logikus volna, ha a Polaris 10-et a GP104, a Polaris 11-et pedig a GP106 ellen lőnék be teljesítményben, de az eddig kiszivárgottnak tűnő adatok alapján nekem úgy tűnik, hogy csak a GP106-ot tervezik körbelőni. Ne legyen igazam.

Új hozzászólás Aktív témák