Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim Tonic

nagyúr

válasz King Unique #447 üzenetére

Na, én viszont az IT-n dolgozom. Nyugodtan mondhatom neked, hogy ekkora sz@rt még nem hozott össze az MS. Az ember azt hitte, a Vista után nem tudnak már ilyet, de mégis tudtak. Persze Ballmer azt is meg akarta magyarázni, legalább most nem adtak naki esélyt. Az új vezetés szerencsére eltekint ettől, és inkább a szembenézés politikáját választották.
    Az, hogy Te mérnökként szeretsz kísérletezni, teljesen normális, sőt, elvárható dolog. Ezzel együtt a nálunk levő mérnökök mind kidobálták, mert nem volt kedvük és idejük ezzel pöcsölni.
    Fejlesztésre nem ideális, de ez nem elsősorban a felületének köszönhető, hanem annak, hogy megint sok dolog újra lett értelmezve. A villamosmérnökök emiatt rühellik, semmi nem működik rajta. Én szoftverfejlesztő mérnökként sem kedvelem (Orbano is ezen a területen van, ha jól tudom), de egész idáig nem érdekel, amíg nem azzal kell pöcsölni a remote desktop managerben, hogy eltaláljam a bal alsó sarkot. Mert hát azon nem minden billentyű kombináció megy át, az egeret meg hiába rántanám a sarokba, ott ugyebár már az én asztalom van.
    És akkor térjünk vissza a legfőbb problémára. Az, hogy egy kicsi iroda, néhány mérnökkel át tud állni, az nem kérdéses. De hogyan állítsak át egy 20e fős vállalatot úgy, hogy ne toljak súlyos milliókat az oktatásba, ne szedjék szét a helpdesket, és ne kelljen megint azzal szórakozni, mi megy és mi nem az alacsony szintű programozásoknál.
    Te mérnökként rohadtul nem az átlagfelhasználó vagy. Neked izgalmas azzal szórakozni, hogy kiismerd a rendszert. Viszont Te sem tudod megmondani, mi értelme. Ahogy a MS sem tudja megmondani, hogy mi volt a célja egy érintés vezérlésre optimalizált felülettel az irodákban.

#446: Gratulálok. Neked is az MS= terület.[facepalm]

Új hozzászólás Aktív témák