- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #447 üzenetére
Na, én viszont az IT-n dolgozom. Nyugodtan mondhatom neked, hogy ekkora sz@rt még nem hozott össze az MS. Az ember azt hitte, a Vista után nem tudnak már ilyet, de mégis tudtak. Persze Ballmer azt is meg akarta magyarázni, legalább most nem adtak naki esélyt. Az új vezetés szerencsére eltekint ettől, és inkább a szembenézés politikáját választották.
Az, hogy Te mérnökként szeretsz kísérletezni, teljesen normális, sőt, elvárható dolog. Ezzel együtt a nálunk levő mérnökök mind kidobálták, mert nem volt kedvük és idejük ezzel pöcsölni.
Fejlesztésre nem ideális, de ez nem elsősorban a felületének köszönhető, hanem annak, hogy megint sok dolog újra lett értelmezve. A villamosmérnökök emiatt rühellik, semmi nem működik rajta. Én szoftverfejlesztő mérnökként sem kedvelem (Orbano is ezen a területen van, ha jól tudom), de egész idáig nem érdekel, amíg nem azzal kell pöcsölni a remote desktop managerben, hogy eltaláljam a bal alsó sarkot. Mert hát azon nem minden billentyű kombináció megy át, az egeret meg hiába rántanám a sarokba, ott ugyebár már az én asztalom van.
És akkor térjünk vissza a legfőbb problémára. Az, hogy egy kicsi iroda, néhány mérnökkel át tud állni, az nem kérdéses. De hogyan állítsak át egy 20e fős vállalatot úgy, hogy ne toljak súlyos milliókat az oktatásba, ne szedjék szét a helpdesket, és ne kelljen megint azzal szórakozni, mi megy és mi nem az alacsony szintű programozásoknál.
Te mérnökként rohadtul nem az átlagfelhasználó vagy. Neked izgalmas azzal szórakozni, hogy kiismerd a rendszert. Viszont Te sem tudod megmondani, mi értelme. Ahogy a MS sem tudja megmondani, hogy mi volt a célja egy érintés vezérlésre optimalizált felülettel az irodákban.#446: Gratulálok. Neked is az MS= terület.[facepalm]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft meghívásának köszönhetően megnéztük, milyen lett a Windows 10 első előzetese.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest