- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Plazmacucci #15 üzenetére
R.A. Salvatore és Forgotten Realms..
Na ezekkel nem egy kategória a Skyrim...
Az sem több semelyik hekkenszlessnél. Pláne a konzol védjegyekkel(irányítás, menü, stb stb).
Félreértés ne essék, jó játék a skyrim, az obliviont is imádtam és persze legjobb mindközül a morrowind, de egy forgotten realms-hez képest csak egy harmadrangú akció mindhárom.Szerk.:Haha, check-oltam a dátumokat, fail...
-
infectedmann
őstag
A történet jó lesz, de a kivitelezésre már nem fogadnék.
-
Dr. Akula
félisten
Az egyedüli ami ebből felkeltette az érdeklődésemet, az Salvatore. A grafika az nem nagy szám, bár messziről annyira nem gáz. Esélyt azt kap.
Bár legszívesebben egy Riftwar játékot látnék inkább, mondjuk Betrayal at Krondor Reloaded.
-
rinbanbo
tag
nekem tetszik crisis 2 meg black ops meg legnehezebb szinten is könnyű már
-
Rebell
senior tag
És mi lesz itt a célplatform? vagy multiplatform lesz?
ezek az MMO-s beütések nem tetszenek, de kitudja, 2012-ig még sok minden megtörténhet. -
-
XuChi
addikt
A játék nagyon várós. Tetszik.
A harcrendszere, mágiák, fegyverek, meg úgy az egész nekem enyhe fable utánérzést kelt. Ami számomra csak jó
-
Rexdemon
aktív tag
válasz
CriticalHit #20 üzenetére
Azért az öreg Slavatore írt ám hihetetlenul bárgyú fantasy könyveket is (kb az általa megírt regények 80%-a minimum pl) :d
-
Apone33
őstag
A videó alapján nekem tetszik, de majd kiderül, hogy milyen lesz. Igaz sok olyan játék volt ami a videó alapján tetszett és amikor megjelent, és kipróbáltam akkor nagyot csalódtam benne.
-
L_ajos
őstag
Na végre Valami, ami felkelti az érdeklődésemet. Várós már most
-
Hatvan9
senior tag
Meglátjuk mi lesz, remélem valami ütős RPG lesz.
-
CriticalHit
addikt
engem a DA2-re emlékeztet, fúj, de azért Salvatore miatt reménykedem
-
Huma
addikt
Csilivili és elnagyolt a grafika. Legalábbis a lényeké, karaktereké, varázslatoké.
Ez a nézet sem jelent túl sok jót, de lehet választható/állítható lesz.Én inkább maradok a witcher 2-nél asszem.
Ha valami csoda folytán mégis jó RPG lesz akkor majd benevezek esetleg rá bár ez a stílusú grafika hidegrázást vált ki belőlem.
-
L3zl13
nagyúr
Wazz! Jól hallom, hogy Canderous a narrátor?
-
Geller72
veterán
Kár, hogy nem lehet "hát"-tal mondatot kezdeni. (Tudom, a "kár" szóval sem illik..
).
Mert, ha lehetne, akkor azt mondanám:
"-Hát, bazzeg...nem is tom"..:
-
sz4blya
tag
EA féle RPG-ből nem kérünk
-
-
waithEard
őstag
A grafika egyenlőre nem állejtős, és félek, hogy ez is egy lebutított rpg lesz, alá XBOX....
-
Vistaboy
veterán
Azért egy szerepjátéknál a történet sokat számít, és amennyiben valóban megvalósítják azt benne, hogy karakterosztályonként és fajonként eltérő sztorit élhessek át a játékban, akkor nem várok el Skyrim szintű grafikát, hanem simán elfogadom azt, amit eddig látok a képeken.
A Skyrimet csak azért hoztam fel példának, mert az eddigi infók alapján 2012. őszén lesz a Kingdoms of Amalur megjelenése, viszont addig magával a Skyrimmel is el lehet majd játszani, így nem érezzük távolinak azt az időpontot. Nem minősítettem én semmit.
Akinek pedig R.A. Salvatore és a Forgotten Realms nevek nem mondanak semmit, az végképp ne kritizálja a játékot pusztán csak a grafikája alapján, és főleg ne a Crysis 2-t tessék felhozni ellenvetésként, amit pár óra alatt kijátszol, utána ugyanazt kell végigvinned addig, amíg meg nem unod. Itt azonban minden végigjátszás más és más lesz, ha bejön, amit ígérnek.
-
-
-
Rexdemon
aktív tag
Én abban reménykedem,h valami olyan RPG fog kijönni, amiben nem ügyességi játékhoz hasonlatos irányítással megy a harc, hanem a jó öreg "fejlesztem-beállítom-kattintok-megállítom-és újra" metódus szerint fog működni.
-
Meridian
senior tag
Sztem is hack 'n' slash lesz ez a játék, és konzolos átirat... így a játék nem fog másból állni mint mész (szaladsz) előre és tang-taang-tang-zimmm-shliish-zum-tang-tang-taaang-tang-tang! lesz az egész, és 5 perc alatt bele lehet unni a hiábavalóan szép grafika ellenére...
-
julius666
addikt
Hát ez elég gagyin néz ki :/
Nem is csak a gyenge graf miatt, hanem az ócska b-katos MMORPG-s design ami nagyon rossz.Amúgy nem is értem ez a Ken Rolston gyerek miért számít akkora arcnak, a Morrowind és Oblivion desing szempontjából egyáltalán nem volt olyan korszakalkotó. Sőt, helyenként meglehetősen gyengének is éreztem (pl Imperial city borzasztó rosszul nézett ki szvsz). Ez persze nem azt jelenti hogy a látvány ne lett volna impozáns mielőtt valaki belém köt, a természet pl. gyönyörűen volt megcsinálva, csak az ugye nem a designer érdeme.
Mindamellett ez eddig egy sima hack 'n' slash.
-
Ezzel a sok színes fényeffekttel megkapta a koreai mmorpg-k hangulatát... Gagyika. Skyrim meg szanaszét fogja alázni valszeg a most és majdan megjelenő rpg-k nagy részét.
-
Hiftu
senior tag
Most tényleg a Skyrim-et állítottátok be a hiánypotló szerepbe?
Ez kb olyan, mintha megjelenne super mario hiperjump-up-down.. De amig vártok rá, addig elüthetitek az időt a Crysis 2-vel,a Black Ops-szal vagy a Mass Effect 3-mal...
Hihetetlenek vagytok... -
sirzollee
tag
Kíváncsian várjuk
-
GoldenJ
tag
Ez a trailer alapján sima hack'n'slash. Hol itt az RPG?
-
CSiPet2
tag
Ez a trailer egyáltalán nem néz ki rosszul. Még akár igen király game is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest