Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Conqueror AD 1086 klónnak tűnik, ami egyáltalán nem baj, ráfért már a gfx tuning. Remélem stratégiázni is lehet benne, nem csak fps.
-
MolGabi
aktív tag
Véleményem szerint Daniel Vávra és az ex-Mafia csapat neve már alapból garancia lesz az igényes és időtálló játékra. Nulláról indulni rohadt nehéz, de ők mégis kitartottak, illetve mi ősrajongók kitartunk és hiszünk bennük.
Remélem jól fog fogyni a játék és Dan korábbi Twitteres ígéretét betartva kapunk még gengszter játékot is Csehországból...
-
L.Szabi
tag
Kíváncsi leszek, na meg remélem a vas is viszi majd...
-
GodGamer5
addikt
Állati jó az erdők-mezők ábrázolása, a harc meg majd kiderül mennyire működik.
-
MageRG
addikt
A harcrendszer sokkal kidolgozottabb, mint pl. a Skyrim harcrendszere. Csak a kis költségvetés miatt nem jön át.
Valószínűleg ezért nincs benne lovas harc sem.
Kíváncsi vagyok a sisakrostély felemelhető-e... -
Abu85
HÁZIGAZDA
Lehet. Igazából ki kellene próbálni, hogy ezt meg lehessen ítélni, ránézésre nem jön át.
Jó persze, a karakteranimációk nagyon gyérek, de oda tényleg komoly technika kell, hogy jó legyen. Szóval az még elmegy. A Skyrim sem volt ebből a szempontból egy technikai csoda, aztán el lehetett lenni vele.
-
Nekem meg éppen az tetszik, hogy annyira különbözik a harcrendszer és egyedi. Próbál valami újat. Az majd kiderül a játékban, hogy ez mennyire működik.
Én mindig hiányoltam a játékokból a realitást, pl. az első Uncharted részeknél is feltűnt, mikor a jégfalon a barlangban ugrálunk és puszta kézzel megkapaszkodunk. Ahelyett, hogy egy jégcsákányt legalább a kezébe nyomtak volna a karakternek.Na itt ilyen apróságokra odafigyeltek szerintem.
Nyilván a karakteranimációk nincsenek egy szinten a nagy AAA-s játékokkal, de én nem is várom el egy ilyen kis stúdiótól. Mindenesetre nekem elő van rendelve a játék, ha játszottam vele a megjelenés után már többet tudok róla mondani.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
De az másik stílus. AotS-hez hasonló modern megastratégia nem létezik, ugyanis olyan mérhetetlenül magas a fejlesztési költsége, hogy a potenciális vásárlóbázist figyelembe véve igen nehéz visszatermelni a befektetést. Ellenben Kingdom Come: Deliverance-hez hasonló játékokból elég sok van, tehát itt van konkurencia, van mihez mérni, nem csak ez az egyetlen választás. Persze lehet, hogy a végjáték rácáfol, de a videók alapján nem tudom. A harcrendszer nagyon gagyinak tűnik, értem én, hogy taktikus, de látszatra nem jön át.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nagyon gagyinak tűnik. Nem tudom, hogy mit gondoljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest