Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Az már biztos. És feloldották Steamen, játszható.
-
.LnB
titán
Vadállatul néz ki ez a játék. [link]
-
donki
senior tag
Én most óvatos leszek, csak akkor veszem meg, ha már sokan állítják, hogy érdemes.
-
Azért nem, mert ha valamilyen okból nincs neted, gondolom azért a patch nélkül is játszható a játék. Előbb utóbb így is úgy is jött volna a patch, most nem mindegy akkor, hogy az első napon jön vagy a tizediken?
Amúgy meg akit zavar az ne töltse le a patchet, ennyi.Amúgy nekem a jó 5 megás netemmel kb. egy napba fog telni míg lejön a frissítés, de ha eddig tudtam várni a játékra, akkor ezt már kibírom.

-
L3zl13
nagyúr
Nevetséges.
Pár éve ment a vita, hogy milyen hordozó formátumot használjanak a játékoknál, mert nem elég a DVD kapacitása.
Szerintem ilyen Day 1 patcheknél akár azt is megtehetnék, hogy CD-ROM-ra feltesznek egy launchert a többit meg leszeded patchként. -
Az Eurogamer szerint igen, a PC-s verziót is érinti: On Steam, we also got a 20GB download notification - although by the time it launches publicly tomorrow you may just be able to download a single, updated version there.
Már nagyon várom, elvileg holnap-holnapután kéne hoznia a futárnak a PS4-es verziót.

Egyébként én kifejezetten örülök neki, hogy visszaültek még tökéletesíteni a gamet a megjelenésig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jövedelem
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy meg akit zavar az ne töltse le a patchet, ennyi.