Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Nemnem, én egy tanulatlan ember vagyok sima éretségivel. Csak sok "tanult" embert látok, akiknek igaziból fogggalmuk sincsen a való világról. Meg lehet nézni a mai cégeket managerek "irányítják". Életükben nem dolgoztak, azt se tudják igaziból mi kellene ahhoz, hogy több bevételük legyen a cégnél, mert tankönyvből (jobb esetben) "tanulták". Nézd meg a bkv-t. Jön egy manager, mit tanult az iskolában? Ki kell rugni 500 embert. Nem, nem managert, vagy vezető beosztásut (mert azokon lehet a legtöbbet spórolni), hanem legalulról. AZ, hogy hogyan fog gurulni az a busz, teljessen nem érdekli (meg fogalma sincsen róla).
De fenntartom a jogot, hogy rosszul gondolom, ez is csak egy felvetés, mert nem fogadom el azt a hülyeséget, amivel meg próbálnak etetni (pl hiradó).
Sorry...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest