- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ha kevesebbért adják és tényleg többet vesznek, akkor azzal az ő költségeik is nőnek: gyártási, support költségek. Tehát ez nem annyi, hogy ráböknek egy árra, és jó'vanakkor.
A másik meg az, hogy illene nem elfelejteni, hogy a warez ingyér' van, tehát elég nehéz árversenyt csinálni.
Persze, mindenki veri a nyálát, hogy ha olcsóbb lenne a Windows, akkor megvenné. De mennyivel olcsóbb? Én UK-ből rendeltem 26K-ért a HP retail Win7-emet.
Írnak itt olyanokat, hogy nekik 2500-ért érné meg a dobozos Ultimate. Hát persze, nekem meg Suzuki árban a Ferrari, 1 forintos benzinárral.El kéne hinni már a 10millió polihisztor országában is, hogy az MS valószínűleg jobb marketingeseket és pénzügyi szakembereket, közgazdászokat tud megfizetni, mint amilyen egy magyar fórum tagja - ha ebben tévednék, akkor ofkorsz meg lehet írni a CV-t, és lehet jelentkezni és jobban csinálni a dolgokat. Az MS biztos örülne, ha valaki egy ilyen egyszerű megoldással megduplázná a bevételt
Jobb lenne, mert nem 20x tölteném le, hanem max 1-2 alkalommal
És te mi a f_szért töltöd le 20x? Lejár a warez szavatossága, vagy mi? Záptojásszagú a vincseszter?
Nehogy azt higgyük, hogy ezt nem mesterségessen gerjesztik!
A warezt nem ők gerjesztik, maximum engednek neki, amennyire "kell".
EZt se próbálták ki, szerintem! Lazán megtehetnék, hogy az XP árát (Home werzsün) leviszik, de mindig ezzel jönnek, hogy akkor se.
És az miért lenne jó? Akkor nem csökkenne, hanem nőne az XP részaránya, ergo több humánerőt kéne fordítania a cégnek arra, hogy supportálja (amit egyébként átcsoportosítanak). Ez plusz költség lenne nekik.
Az érdekük az, hogy az újat vegyed, több okból is.Másrészt aki az elmúlt 8 évben nem tudott összespórolni egy XP-re, az holnap sem fogja feleáron megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest