Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég erős gépem volt Vista megjelenésekor és én is azt mondom, hogy vacak volt. A sunyi meglepetésekről nem is beszélve (ugye említettem a WDDM driver kezelést, hasonló volt a directaudio kidobása, amit ugyan a rendszer stabilitással meg magyaráztak, de a felhasználóknak mégiscsak az volt a napi szinten jellemző, hogy nem ment az összes korábbi, népszerű játékban az 5.1-es hang -pl CS:Source, illetve ezzel pl. a Soundstorm-os kártyákat is kiherélték, pedig mekkora királyság volt már azokban a DDL 5.1...- Érdekesség egyébként, hogy a Vista publikus beta-jában még volt directaudio).
De ami nagyon szar volt a Vista-ban (alap, nem SP1) az a memóriakezelés, nem minden géphez idomult megfelelően a prefetch és az volt a jellemző, hogy sokkal többet lassított, mint amennyi érzékelhető javulást okozott volna, ez Win7-re már ki lett javítva (úgy sejtem Vista SP1-re is, de addigra már a többség leírta a Vista-t) és ezekhez jött a korábban írt ipar lassúsága driver-ek, szoftverek tekintetében. Utóbbit még az is tetézte, hogy a Vista-nál már érdemes és egyre szükségszerűbb volt a 64bit-re váltani (4 giga ram már megengedhető volt, és pl. egy Crysis simán benyelte - ha nem volt lapozó fájl, még hibaüzenettel el is tudott szállni játék közben memóriahiánnyal -, pedig még csak nem is max-on futott -mint írtam, jó gépem volt, de nem abszolút csúcs, ergo Crysis közepes beállítások alatt egy picivel volt még élvezhető.
)És igen, van kék, sőt citromsárga (háttér, kék betűk) halál is van Win7 alatt. Mindketttőhöz volt szerencsém. Utóbbira azt hittem valami bónusz (gyűjts össze 5 kéket egy sárgáért, 5 sárgáért jár egy piros, 5 pirosért egy jó öreg monokróm, aztán majd az olyan gépet, aminek már volt piros, meg fekete, nem szabad bekapcsolni szmogriadóban, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)