- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maci25
aktív tag
Aki tud szemejes tapasztalatal szolgalni a wrt 610 n rol az ne fogja vissza magat
-
maci25
aktív tag
Én is szeretnek egy ilyen routert.De elote jo volna par hozzaszolast olvasni azoktol akiknek mar van es hasznaljak is.
-
Chrys_
addikt
Ma akartam üzembe helyezni. Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban van, mégis van valami gebasz: a hálókártyám, amire a router kerül, automatikus címet kap. Amikor a tápot kell adnom a routernek a folyamat során, akkor látom az XP-ben a hálózati eszközöknél, hogy új cím kiosztása lesz a hálókártyának, majd azt, hogy csatlakoztatva lett. DE: kb. 2sec után újra új cím, újra csatlakoztatva... és ez ismétlődik folyamatosan. Mi lehet a gond?
-
Integra
titán
válasz Raysen623 #10 üzenetére
én meg dlinket soha többet, kettőből kettő volt szar, linksys már csak.
minőségnek ára van, olcsó húsnak meg híg a leve, ez már évek óta farkastörvény, noha itt is kerülhet piszok a gépezetbe, mégis, általánosságban mégiscsak ez az igazság....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ez ok, de nézd meg a zindex cikket is
nem biztos hogy azért mert nagyon szép még annyira jó is..
és ha nem jó, hiába szép, maradok a régi linksys cuccaimnál, azok atomstabilak és megbízhatók.
az antennát meg nem spórolnám le róla, mármint a csatlakoztatási lehetőséget, azt a 200ft pluszt én szívesen kifizetném érte, hogy ha kell, belecsavarhassak egy nagy teljesítményűt.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Szép, jó, tetszik, csak ne lenne ilyen baromi drága... Majd egy év múlva meglátjuk, érdemes-e lecserélni a jó öreg WRT54-esemet, amire sz@rják a 3rd party firmware-eket.
-
Cyrin
addikt
-
Raysen623
addikt
Nagyon szép és igéretes, de hagy szóljak oda a cikkírónak : engem baromira nem érdekel amerikában hány száz dollárért vesztegetik, az viszont már nagyon is érdekelne hogy itthon mikortól kapható és mennyiért. Azt hiszem illene ezt is leírni......de lehet hogy csak én gondolom így.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
craine12
tag
Tudtam, hogy nem szabad megvenni a WRT310N-et. Mondjuk nekem legjobban a tiszta fekete WRT160N jön be.
No woman. No cry. No kidding.
-
Cyrin
addikt
Sztem igazi best buy.
-
waverider
senior tag
pont az tetszik, h. mint a mobilnál, itt is kezdik lehagyni a botantennát
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
sNORh
addikt
jókis kütymüty, kavics formában.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Integra
titán
lehet e rá csavarni jelerősítő antennát?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást