Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
namito
csendes tag
Egy T5 3/32gb tabletet van 8.0 androidra. Ezen nincs qr kód olvasó, vagy csak én nem találom sehol? A kezdőképernyőt alulról felhúzva minden más van de ez nincs.
-
Dr.NX
addikt
-
viewed
tag
Valalki nem tud M5 litehoz eladó pen-t?
Sajna sehol sem találok... -
Luissimo
veterán
Az M5 lite összehasinlithatalanul jobb, mindenben, 20 ezret simén megér, hogy utána ne szivd a fogad.
A hangja szuper, Harman-Kardon, gyors, hosszu üzemidö, kiválo képernyö, támogatás, hivatalos itthoni szerviz.
Spédshopban vettem 2 éve, tökéletes.Strapagépnek home officeba, utazos melobvettem egyteclast p20hdt, annak harmadaert. Es az is jol muzsikal
-
kinnkong
csendes tag
T5 4/64 egész jól pörög. Az akksi is kibír 1 napot. Amivel gondom van az a tájolás. Leírás szerint fekvő az alapértelmezés. A kezdőképernyő (home) mégis csak állóban hajlandó működni. Itt nem működik a képernyő forgatás. A csak álló alkalmazásoknál is zavaró a hardveres tájolás (sztereo hangszórók egy oldalon, hangerő gombok alul)
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam egy T5-ot, es nyomtam neki egy factory resetet. Utana kerte az elozo felhasznalo e-mail cimet, amit megadtunk neki, es el is fogadta, de a nevet hiaba irjuk be, nem tetszik neki, es nem tudunk tovabblepni. Ki lehet ezt valahogy "utni" belole?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
deka10
senior tag
Sziasztok! Vettem egy T5 4/64 wifis tabot az edigitalban 64000 volt, szerintem ennyit megért, szép kijelző, erős hang, gyors, az akkuidő még tesztelés alatt. Előtte az M5 lite-t néztem, de több mint 20000 volt a különbség, tollat nem akartam venni, ujjlenyomat olvasó sem annyira fontos, az akksi nagyobb lett volna az amin sokat gondolkoztam, meg usb c-n de végül úgy döntöttem, nekem nem ér annyit. Összességében megérte.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Luissimo
veterán
válasz Ujfelhasznal #15 üzenetére
Ipad az nem gyerebe, nekem ne ő mondja meg, hogy mit csinálhatok vele és mit nem.
Majdnem mindenben veri, nagyon very, csak a mobilnetben nem.
Az pedig nem semmi 😃 -
Megjött az okos tokom a Mediapad T5 re. Ha bezárom nem kapcsolja ki a tabletet. Kerestem a cover mode-ot a menüben, nem találom. HEEEELP
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
TomPack
őstag
Sziasztok! A T5-ben van gesztusvezérlés? Amit az üzletben próbálgattam, abban nem volt, de azt mondta az eladó, hogy frissitéssel fog megérkezni.
Szóval megérkezett már, tudja valaki?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Tomikaa.
tag
Üdv. Lett egy Mediapad T5-öm. Arra figyeltem fel, hogy ha olyan dolgot csinálok füles nélkül, ami hangot ad ki, a lenti hangszórókból egy kis sercegésféleség (is) jön (akkor is, ha éppen le van némítva). Két eshetőséget tudok elképzelni. Az egyik, hogy hibásak a hangszórók (egyszerre mindkettő hibás lenne?) és jöhet a gariztatás. A másik, hogy vannak benne kis beépített hűtőventillátorok a hangszórók körül és úgy vannak beállítva, hogy akkor menjenek, amikor jön hang és nincs füles csatlakoztatva (mondjuk a proci, akku hőmérséklettől is függhetne). Szerintetek melyik stimmelhet?
-
Forestjo
senior tag
Gondolom erre nem jön 9-es droid?
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Forestjo
senior tag
-
eszakas
senior tag
Hali.
Vettem egy T5-öt a töltése elég lassú. Szerintetek használhatok hozzá Samsungos gyors töltőt?
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
kcs73
aktív tag
Ez se jó?
[link]Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
Ati1979
veterán
válasz maximilien88 #40 üzenetére
Pedig ettől eltekintve nem rosszak. 8" en egyszerűen nincs választási lehetőség. Messze ez a legjobb.
-
Ati1979
veterán
Ennél sokkal jobb vétel az m5 140-ért. Kiadhatnának valami 8'"-eset, amoleddel. 970-tel.
-
t72killer
titán
válasz #16820480 #37 üzenetére
Jó, 30kFt-al (még ha nettó is, akkor is csak kb 100$) ne vicceljünk már, anyagárban többe van egy 7Ah-s lítiumakksi 3GB RAM chip(!) és egy kijelzőpanel, SoC és egyéb bél nélkül NULLA szoftvertámogatással, amikor a droid erősen "windowsosodik"...
El kell fogadni, hogy ez egyszerűen fizikailag nem fér bele. Az atomos kacat netbookokat drágábban adták 10évvel ezelőtt nominálárban. Nagyjából a 200EUR/$ nettó ár az, ahol az ember már várhatna valamit. Hogy ez most 70kFt, arról nem az IT ipar tehet, a magyar kormányzatnál lehet érdeklődni.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
"Jó lenne ha a Xiaomi kiadna végre egy konkurenciagyilkos árú 10 colos tabletet"
10"-os lesz, konkurrenciagyilkos árú nem lesz.
#35: az ócskavas-gyártókat én is hanyagolnám, de pl a samutól származó TAB A-m, még ha műanyag is, jól össze van rakva, fényes, szép a kijelző még védőüveg mögött is és príma az akksiidő. Alapfeladatokra jó, erre vettem.
-
=Mentor=
őstag
Hagyjuk már a 100 ezer feletti tableteket... Egy tablet hetezésre, esetleg filmnézésre való. Arra meg telesen felesleges ilyen drágát venni, 30 ezerért egy Cube tablet bőven elég rá. Jó lenne ha a Xiaomi kiadna végre egy konkurenciagyilkos árú 10 colos tabletet, mert rendet kéne már vágni köztük, úgy ahogy mobil fronton tették.
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
Én azon csodálkozom, hogy az 1-2 évvel ezelőtti csúcshardverek miért nem kerülnek bele az aktuális tabletekbe. A BlackBerry PlayBook után nem is vettem másik tabletet, mert nem találtam értelmeset (tudom, ott az iPad meg Surface).
Egyszerű gyerek vagyok - én úgy képzelem, hogy fogok egy telefont, kap nagyobb házat, nagyobb kijelzőt, nagyobb akksit, oszt jóvan. Telefonos funkciókat kigyakni, világbéke. Le lehetne nyúzni ugyanarról a vasról még egy bőrt simán.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
antim
tag
Huawei Mediapad X5 (7 inch) nem készül? Igazán kiadhatnák a prémium kategóriában...
-
Béééla
őstag
A T3-mal nagyon befürödtem. A kialakítása miatt telónak vettem (bt füles is van a világon ha sokat kéne dumálni) és a 4G sebességére nem lenne panasz, a 720-as kijelző miatt direkt örültem mert a himbilimbim kivan a 32k-s kijelzők alatt vért izzadó GPU-tól. És ennyi. Valami miatt elkezdett meredeken zuhanni a töltöttség használat mellett, és persze akad, fagy, újraindul, melegszik, a kijelző sötét mint a szép emlékű Maúnika só közönsége, hiába van telefonszerű elrendezés, fülhöz emelve nem alszik el a kijelző, a kamerát jobb, ha nem is említem.
Asszony M3-at kapott akció miatt (és mert a nexus 7 látszólag kilehelte lelkét), na az ezerszer jobban sikerült. Egy "széria" mégis neki rendszeresen prüntyögött hogy frissítése érkezett, nem akad, 3G ram belefért hazai boltban. T szériát soha többet nem vennék tőlük.Bélabá
-
törölt tag
Szomorú, hogy egy rendes középkategóriás tablet sincsen, minimum 3-4 giga RAM-mal.
-
Ha abból indulok ki, hogy a Huawei mobilokon mennyire sok RAM-ot zabál maga a rendszer, akkor bármi elképzelhető . Na de viccet félretéve, én emlékszem, hogy anno a Galaxy Tab S 8.4 milyen jó kis tab volt, persze mai szemmel az sem egy erőgép, de már akkor lehetővé tette a technológia, hogy 2560*1600 felbontású kijelzőket gyártsanak. Az, hogy miért még mindig FullHD-val nyöszörgünk ebben az árkategóriában (> 90.000 --> M5 Lite) 4 év után az számomra érthetetlen.#22
Ez egy jó kérdés, szerintem elsőkörben az Oppo-nál lenne érdemes először kopogtatnod. Bár én emlékszem, hogy a Le Eco-nál már sokan sopánkodtak, és előrevizionálták, hogy "na majd az apple is meglépi és akkor mindenki másolni fogja őket".Na jó, asszem szervezni kellene egy közös Apple R&D center égetést#23
Pontos megfogalmazás ("még élő"). Ahogy eddig észrevettem csakúgy, mint a mobilok esetén a gyártók szarnak a támogatásra, vagy szimplán lerázzák azzal, hogy "2 évig támogatva volt" (ha jól tudom ennyit minimum támogatniuk kell (ha tévedek majd valaki úgy is kijavít)). Én személy szerint szívesen megnéznék egy Nexus 9 féle Stock Androidos csodát jó paraméterekkel és megfizethető áron.
A hozzászólásoddal egyet tudok érteni, szerintem pl. MiniDP vagy MiniHDMI is elférhetne ezeken. Emlékszem, hogy Blacberry Z10-emen anno ott volt a MiniHDMI és mennyire jól tudott ám az jönni néha (már amennyire ki tudtam használni a készülék adottságait a(z)
fosOS miatt )[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
t72killer
titán
válasz Hadeska22 #18 üzenetére
Az új készülékeknek öszvissz a még élő szoftvertámogatás és a 3-4évessel ellentétben új akksi az előnye. Fejlődés egyáltalán nincs, az a vánszorgás is csak a felsőházra jellemző.
Egy ekkora készüléknél az ember értékelné a funkcionalitást, pl egy teljes méretű SDkártya-olvasó, USB-csati...
[ Szerkesztve ]
-
-
(Sajnos) minden évben arra a megállapításra jutok, hogy a tablet piac a szó szoros értelmében vánszorog. Az, hogy egy közel 5 éves tabletet használok mai napig öngamában semmit nem jelent, viszont sokszor és sok helyen olvasom, hogy az emberek elégedetlenek a (tabletpiac) fejlődés menetével, amit a cikkben feltüntetett modellek tökéletesen alátámasztanak.
Persze vannak előnyei az új készülékeknek, de nem túlzás ez egy kicsit? LG G Pad 8.3-mam 2013 novemberében (magyarorzsági premier) vettem kerek 85.000 magyar forintért. (MediaMarkt)
2013 szeptemberében ez volt elérhető:
-8.3" WUXGA felbontás (1920*1200) & IPS panel
-Snapdragon 600 SoC
-2GB RAM
-Sztereo hangszóró
-Teljes alumínium ház.
mindezt a fentebb feltüntettt áron.Ami plusz poén, hogy ezek a Huawei tabletek a "Mediatab" termékcsaládba tartoznak, de lespórolták a jacket mindegyikről. Gondolom nem volt hely
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Ujfelhasznal
tag
Elég drágára sikeredtek, az M5 Lite áráért - némi ráfizetéssel- már ott van az új iPad wifi only változata, ami szinte mindenben veri.
[ Szerkesztve ]
-
ALBY
senior tag
válasz t72killer #11 üzenetére
Teljesen egyetértek, gyászos a tablet kínálat.
Huawei M3 még nagyon jó volt, de az se mai gép.
Azért ezek se olyan rosszak, kivéve hogy a jacket lehagyni rettenetes bunkóság.
(Nem tudom én is mit veszek majd a Sony Z3C után...)OnePlus 5T-t ki kéne adni úgy ahogy van, csak 8" és 10" kijelzőkkel (16:10en lehetőleg), +sd kártya!. Az derék lenne. Vagy Sony Z3C házba ahogy van Snapi 830.
Nem kéne nagy csodát tenni, de erre se képesek.
Lenovo Tab4 Plus elég jó ajánlat (bár lehetne erősebb), de valami kretén csak 16gigásból rendelt hazánkba.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
t72killer
titán
Egyelőre elvagyok a nemrég vett Tab A-val, annyi, hogy meg kell válogatnom, milyen filmeket nézek rajta. 2évig csak kibírja, addira meg 8" fölé nőnek a telefonok és újra lesz normális hardverrel szerelt cucc tabletméretben.
Az ipad amúgy meglehetősen drága, ha LTE-t is kér bele az ember, és szenvedés (vagy perkálás) van tárhely-kérdésben is.
-
t72killer
titán
válasz TheBikerider #10 üzenetére
Nem akarok én semmit ultraolcsón, de az már tényleg nevetséges, hogy a samu egyetlen extra GB RAM-ért 100EUR avagy 50% felárat kér (Tab A 2016 vs idei) NULLA egyéb fejlesztéssel.
Versenytársak meg egy nagy nulla. Huawei tolja a sötét képernyős, akksizabáló kacatjait, a xiaomi-nak csak a kínai piac létezik (sorry, de nekem a mobileszköz alapdefiníciójába tartozik az LTE és a GPS - a mi padokból meg kihagyták az alap-alap B20-as LTE frekit), a Lenovo meg nem viszi túlzásba a szoftveres támogatást...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
t72killer
titán
Lehet hogy jó lesz, ha a 10"-os verzióból kiadják a B20-as sávot is ismerő nemzetközi verziót, és legalább olyan jól szerepel az üzemidő-teszteken, mint a nála kisebb akksijú Tab A-m és persze legalább 500nitet tud a kijelzője...
#7, "Mondjuk Huaweinél mindegy mennyi memória van, úgyis bezár mindig mindent." - asszem meg is találtuk a gyenge üzemidő méregfogát
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja, ez a legviccesebb, hogy telefonban már simán van 6-8GB RAM, tabletek meg leragadtak 2-nél évek óta. Pedig pont a nagyobb képernyő mellett érné meg a komolyabb multitask, meg osztott képernyő, ami több memóriát igényel.
Mondjuk Huaweinél mindegy mennyi memória van, úgyis bezár mindig mindent. -
t72killer
titán
Ez egy VICC, bő egy hónapja vettem egy hardveresen ugyanennyit tudó (8xCortex A53+T830 MP2, 2GB RAM) Tab A 10.1-et, LTE-vel, 32GB háttértárral pont 200EUR-ért. Persze, működőképes vas, csak 2018-ban már nem ilyen szétspórolt cuccokat kéne újként kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
A huaweiblogon olvastam, hogy a T5-ből a legolcsóbb modell ára 200 euró, gondolom ez a 75 ezer ft azt takarja. Ez a 2 GB memória, only wifisre vonatkozik?
Ha igen, akkor van egy ötletem a tablet felhasználását illetően. (Illetve menesztem ezt a gyártót is a kedvencekből, mint a Samsungot.) -
t72killer
titán
Magyarul hardverben ugyanott reszeljük a fingot, ahol 3éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest