- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ízlésről vitatkozni felesleges, de szerintem ez nagyon jól sikerült.. el nem tudtam képzelni merre lehetne továbbvinni a define 6 designját, de ez "kellemes" csalódás lett.
Számomra pluszpont, ODD hely is megmaradt. Bár igaz, akkor beáldoz az ember némi felső ventilátorhelyet (igaz, én a mostani define 5ösöm esetén is zárt felső részt használok).
A zárt előlapról:
még növelték is a korábbi modellekhez képest az oldalsó rácsok méretét (kicsit), de ha agyontuningolná az ember csak ki kell nyitni az első ajtót (de maximum pár fokot jelent, ha alsó ventilátorok is vannak).Érdekes, az előd define 5 ami nekem van, jól elvan benne egy FX rendszer. Pedig a házventik minimumon mennek és merevlemezekkel is tele van pakolva.
Összességében én örülök a ház megjelenésének.
Ha gépet újítanék, vagy megtartanám a jelenlegit vagy egy utódmodellre cserélném, bár a define 6 annyira nem győzött meg (hogy kell az nekem 5ös helyett).. Ezt már jobban eltudom képzelni helyette, főleg fehér színben...Bár az ára mellbevágó generációról generációra drágábbak a modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged