- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egyértelmű, csak az nem, hogy milyen szinten tartja a nem használt CPU-t a lap. Ha valami alacsony fogyasztású állapotban, akkor mondjuk, hogy rendben van, de ha egy 775-ös cpu és a hozzá tartozó cuccok fogyasztása még hozzá jön az ION-os "gép" fogyasztásához, oda az előny szerintem.
BR4D:
jó 1 évig szerintem egy Quad is helyt tud állni, ha nagyon elszalad a ló és mindenki multitaskingos progit készít majd, ha meg nem, akkor is egy erős C2D is csak kiszolgálja. -
válasz
CsendesMark #28 üzenetére
"De a 775 már most is elavultnak számít szvsz"
Miért lenne az? Egy kétmagos, magas órajeles proci ma még bármire elég általános felhasználásban és játékban.
-
Már hétvégén is nézegettem ezt a csodát máshol a neten, de nem tudok napirendre térni felette. Ha valóban életképes, akkor remélem, elterjed és normális ára lesz. Fura egy jószág mindenesetre.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyire melegítik egymást és az egész gépet a cuccok. Ha váltok, akkor éled fel a másik CPU és a hozzá tartozó chip-ek vagy folyamatosan megy, csak valamilyen alacsony fogyasztású stádiumban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest