Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egyértelmű, csak az nem, hogy milyen szinten tartja a nem használt CPU-t a lap. Ha valami alacsony fogyasztású állapotban, akkor mondjuk, hogy rendben van, de ha egy 775-ös cpu és a hozzá tartozó cuccok fogyasztása még hozzá jön az ION-os "gép" fogyasztásához, oda az előny szerintem.
BR4D:
jó 1 évig szerintem egy Quad is helyt tud állni, ha nagyon elszalad a ló és mindenki multitaskingos progit készít majd, ha meg nem, akkor is egy erős C2D is csak kiszolgálja. -
válasz
CsendesMark #28 üzenetére
"De a 775 már most is elavultnak számít szvsz"
Miért lenne az? Egy kétmagos, magas órajeles proci ma még bármire elég általános felhasználásban és játékban.
-
Már hétvégén is nézegettem ezt a csodát máshol a neten, de nem tudok napirendre térni felette. Ha valóban életképes, akkor remélem, elterjed és normális ára lesz. Fura egy jószág mindenesetre.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyire melegítik egymást és az egész gépet a cuccok. Ha váltok, akkor éled fel a másik CPU és a hozzá tartozó chip-ek vagy folyamatosan megy, csak valamilyen alacsony fogyasztású stádiumban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest