Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Elég bosszantó... De se baj, majd megpróbálom még majd ha meg lesznek az új alkatrészek és Vista is fent lesz, hogy hátha majd az tud valamit kezdeni a monitorral valamilyen módon vagy cserélgetem a D-sub - DVI átalakitót. Úgy is van 5db.
Köszi szépen ismételten a segítségeket!

-
Puma K
nagyúr
A VGA kábelnek semmi baja, minden láb megvan, és nincsennek eldeformálódva sem.
Adatlapom helyes, mert csak tudom, hogy milyen monitort vettem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az Acer oldalán kerestem én is (a magyaron) és nem találtam meg... mondom de jó még az Acer is titkolja, hogy csináltak ilyen típusú monitort egyáltalán.
A helyzet változatlan: Kép
A beállítás után természetesen újra indítottam a gépet, de semmi.
Ha megvettem a gépet akkor majd jön egy 24-26"-os monitor árának a farmolása. Aztán vagy itt marad ez az Acer másodhegedűsnek, vagy eladom.

Köszi szépen, hogy segíteni próbáltál!

Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)