Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Itt a megoldás - elnézést, hogy ennyit késtem a közzétételével. Multikonzol LCD kijelzővel együtt egy nagyobb monitor dobozába építve. Ami benne van:
- Nintendo Entertainment System
- Super Nintendo
- Nintendo 64
- Gamecube
- Playstation
- Xbox
- LCD TV
- video átkapcsoló[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Gyok2
senior tag
Azon a SONY kábelen hirtelen azt olvastam, hogy ÁKOS, "nem teljesen értettem"
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows rendes ház
-
apatyas
Korrektor
Biztosan felismertem egy S-video és RCA hang switchet, egy KÜLSŐ CD/DVD olvasót, meg a dugalj elosztót Ja és egy LCD monitort a TV doboz elejébe applikálva. Szerintem, ez egy mindent lejátszó csodaketyere. Lehetn, hogy konzol is akad benne, a memóriakártya slotok miatt az oldalán.
De az biztos, hogy megépíteném én ispezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
VoidXs
nagyúr
válasz SuperCiber #65 üzenetére
Ugyanazon kép másik oldalán Xbox feliratot is látni W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
SuperCiber
csendes tag
Én szeretem a régi játékokat. Van is pár NES konzolom, gondolkodtam már ilyenen. Sőt, bulikban is voltam DJ, kellett néha hirtelen gányolni, de ez ritka szép A 3. képen látszik a playstation felirat, de beletelt egy időbe hogy rájöjjek, hogy valami irdatlan összekötéssel van bepréselve 99' előtti mindenség
Azért mosolyogtam egy jót közbenA telefonszám feltüntetése megkönnyíti mindkettőnk életét :j
-
ALBY
senior tag
Ez egy HOTDOG!
Csak nem sikerült.
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
azbest
félisten
Ennye Rudi, tessék rendet rakni a szobádban. A palzmatévét pedig tessék kivenni a crt monitorból.
Hétvégén plazmatévé teardown-t néztem az EEVblog-on -
Router
őstag
Táviránytású EMI bomba afganisztánból. www.reballing.hu/forum
-
Genialis
aktív tag
Egyfajta hebrákolt szotymáknak tűnik SOK dróttal.
in4m8ion 1ts 2 B 3
-
VoidXs
nagyúr
Szép kis all-in-one konzol. W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
kovgab
tag
-
mikej95
aktív tag
Régi konzolok összedrótozva egy régi TV-ben egy lcd kijelzővel.
Sok RCA kábel és csatlakozók lebuktatták.Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
GegeWarrior
senior tag
De jó új gomb , vagy csak én nem vettem észre eddig REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
bambano
titán
ez egy nagy játékautomata. Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
radi8tor
MODERÁTOR
iMAC? ⭐ Stella
-
Dominó85
addikt
A 90'-es évek TV-je felokosítva. * Péter - 06302461862 *
-
Turbolada II
őstag
Fluxuskondenzátor? [ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
kissz84
tag
raspberry pi
Jobb tűzben égni mint húgyban ázni...
-
Rez_Grof
őstag
egy LCD, Xbox, NES, SNES, gamecube,PS1, egy kvm [ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #40 üzenetére
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
sz.balazs.95
veterán
Köszönjük figyelmüket,
sorozatunk újabb epizódját láthatták!Spoiler! [ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Mice_007
tag
Sok gányolást láttam már, de ez magasan veri a mezőnyt. Első blikkre azt mondtam volna, hogy egy IT recycling üzemben egy kosár, amibe dobálják a különböző alkatrészeket Közelebből már látszik valami célzott dolog, leginkább arra gondolnék, hogy
, erősen életveszélyes hangulattal.egy TV vagy montitor dobozába gyógyított játékkonzol arzenál AIDA64.com
-
Thorus
aktív tag
Az első képen az a DVD meghajtó rögzítés a jobb oldalon sziloplaszttal nem gyenge, de én ilyen alkotásnál már inkább a sima ragasztópisztolyt használtam volna.
PS1, SNES,SEGA meg talán XBOX vagy GAMECUBE lehet beépítve a tv-be Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Ghard
őstag
Lassan ráközelítve a képre azért világos, hogy számítógéphez, mint olyanhoz nem sok köze van.
-
Marty
tag
Nagyjából mint az öcsém gépháza -
fatika91
csendes tag
Szerintem ez tuti egy képrejtvény. nem kötelező
-
sz.balazs.95
veterán
Nekem mondjuk először, amikor megláttam a képet, egy űrhajó belseje ugrott be.
Ott van az, hogy a gravitáció hiányában minden mindenfele repül, és hatalmas katyvasz az egész.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Thrawnad
senior tag
A drótozást elnézve akár a Millennium Falcon műszerfalába is beillik
Hardver hibára ritkán van jó szoftver...
-
RyanGiggs
őstag
Ez egy PS1, CRT monitorba "csomagolva"! -
Kube
senior tag
Ez valami játékkonzol barkács lesz, gondolom többet hegesztett egybe az illető. No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
törölt tag
Potenciális veszélyforrás. Drukkoltam hogy lesz benne egy LCD-ből és írásvetítőből tákolt projektor de csalódnom kellett.
-
zdanee
őstag
Egy régi CRT moncsi, benne 3-4 régi konzol. GameCube és PS1 tuti, talán egy SNES-t is láttam, meg XBoxot? Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
haxiboy
veterán
Egy CRT TV benne mindenféle jóval, playstation, snes , xbox Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
bteebi
veterán
Csak részleteiben találtam ki. Mondjuk másodjára végignézve a képeket már meglett nekem is.
Látszik, hogy nem volt semmilyen konzolom . A PS-t a Sony feliratból kitaláltam, a többit viszont nem. Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
peckusg
csendes tag
-régi monitor
-NES
-SNES
-Nintendo 64
-Gamecube
-Playstation1
-Xbox
-LCD TV
-Analóg videó jel mixer[ Szerkesztve ]
-
RepeatSector
senior tag
Az olvasóknak kialakított hát minek nevezzem talán "lukak"?... így lettek kialakítva:
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
sz.balazs.95
veterán
Ez bizony egy monitorba épített konzol-temető. Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
energy4ever
addikt
Ez hol hardcore fokozat? Ez casual...
Itt van minden:Sony playstation one ntsc
Nintendo entertioment system in america szoval szinten ntsc.
Super Nintendo entertioment system in americe, szinten ntsc
Latok meg egy NTSC-s nintendo 64-et is.
Lathato a kepen egy Microsoft xbox classic is. Arrol nem lehet megmondani a regiot.
Meg talan egy Nintendo gamecubeAz egesz egy kepcsoves tv burkolatba epitve, egy av splitterrel, es egy lcd tv-vel felspekelve. Ezekbol a konzolokbol mind van is itthon pal verzio, igy nem volt nehez.
[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
Nos, ez annyira nem is bonyolult, de azért aki összerakta nem volt ki mind a 4 kereke, vagy egy zseni volt.
Egy régi tv-nek a doboza, abba pedig belezsúfolva több konzol és egy lcd monitor vagy inkább lcd tv. A konzolok cd/dvd meghajtói pedig kívülre, mindenféle tok és egyéb nélkül a tv doboz beljebb lévő sarkaira vannak kivezetve.
Ha jól nézem, akkor 4 konzol van bezsúfolva: SNES, N64, Plastation 1 és egy xbox,"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
macman507
aktív tag
Pár régebbi játékkonzol a dobozaik nélkül egy TV-be építve, lcd képernyő a képernyő helyére téve, a kivezetések, meg a kontrollereknek, memóriakártyáknak, egyebeknek vannak, szóval egy sok konzolt rejtő "hordozható" TV-vel egybeépített készülék. Nem semmi, átmennek hozzá, megszólják, hogy neked még ilyen nagy TV-d van?! Aztán jön a meglepődés
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
daninet
veterán
előbb leírom aztán megnézem a többiekét:
szerintem ez egy régi monitor dobozba szerelt tft monitor, és jó pár régebbi játékkonzolt is beleraktak. a sok rca kábeles doboz pedig valami jel egyesítő a video és hangjeleknek. mod: eltaláltam
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
sptkyle
senior tag
Jól látod A 3. képen még a tálcája is látszik a Classic-nak. Zseniális (bár nem túl esztétikus) összeállítás... Simán elfogadnám... (feltéve ha nem gyullad ki működés közben) "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Sh3pard
csendes tag
Az az igazság, hogy nem nehéz a feladat, mert a google képkeresésével kb. 2 másodperc megtalálni az eredeti cikket, ahol mndent részletesen leírnak. http://www.instructables.com/id/The-Skittlespider-ATS-aka-quotThe-Contraption/ -
BlackPriest
őstag
omg, a címben szerepelhetne, hogy csak erős idegzetűeknek. sosem volt
azért felismertem és el is fogott a szorongás, semmi pénzért nem nyúlnék belekonzolom, de a tft darabkáit meg a tápokat Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
tibaimp
nagyúr
Egy monitor belsejébe belemoddolt pc A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
rudi
nagyúr
Na, ne tessék ilyen lazán elintézni, azonosítsátok a konzolokat is!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Simi37
őstag
Kábelmenedzsment lvl PRO
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
alevan
őstag
Vagy CRT TVbe épített házimozi rendszer, vagy CRT monitorból készített All in One PC. De akár konzol is lehet, vagy DVD lejátszó (mondjuk DVD ROMot nem láttam)./SP] [ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
törölt tag
Egy vérbeli okostévé.
CRT moncsi/TV kibelezve, kicserélve TFT-re és mögötte meg egy valag eszköz gondolom régi konzolok esetleg TV beltéri is, kifejezetten PC-t nem látni.
A megvalósítás pedig egyszerűen fenomenális.[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
multikonzol egy régi CRT-tv-ben.. "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
gaby77
csendes tag
Ez egy házilag készített okos tévé, mindennel felszerelve.
Vagy érintő kijelzős Monitor.[ Szerkesztve ]
"Azt tudom, hogy "google a barátom és wiki a barátnőm".
-
Qkackca
őstag
Házi készítésű játék konzolra tippelek http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
nagyúr
Ez is könnyű!
Egy régi 17-es vagy 19-es CTR monitor házába beépített játékkonzol gyűjtemény, egy analóg videó jel muxerrel (ezért a baromi sok RCA kábel)
Ha a kontrollerek csatlakozóit letakartátok vagy kikockáztátok volna akkor már sokkal nehezebb lett volna.Egyébként ahogy a tápok érintésvédelmét nézem elég Darwin díjas az elkövető!! Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
jedis
senior tag
Úhhhhhhhhhhhh!!!! 20 éves PC-s pályafutásom alatt, láttam már pár mókolt cuccot, de ez magasan űberel mindent !!!
Szóval szerintem,
Ez egy régi prof. katódsugárcsöves monitor doboz, aminek az elejébe bele van építve egy LCD monitor, a dobozban bent, meg több régebbi játékkonzol ( pl. Sony; Sega; Nintendo ) van "összedrótozva" ! Persze csak a konzolok alaplapjai ! Kimondottan PC-s összetevőt nem látok benne, pl. alaplap, vagy ilyesmik ! Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
cSuwwi
senior tag
Ez tuti az első iMac lehet. Egy tv dobozába egy lapos képernyő + komplett gép belevarrva Amúgy ez szerintem egy konzol (nes vagy snes esetleg valamelyik sega (passz) a csatlakozók alapján az egyik képen látszik) + egy lapos képernyő összeházasítása egy tv dobozában. Igazi sufnituning [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone