Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Itt a megoldás - elnézést, hogy ennyit késtem a közzétételével. Multikonzol LCD kijelzővel együtt egy nagyobb monitor dobozába építve. Ami benne van:
- Nintendo Entertainment System
- Super Nintendo
- Nintendo 64
- Gamecube
- Playstation
- Xbox
- LCD TV
- video átkapcsoló -
Gyok2
senior tag
Azon a SONY kábelen hirtelen azt olvastam, hogy ÁKOS, "nem teljesen értettem"
-
apatyas
Korrektor
Biztosan felismertem egy S-video és RCA hang switchet, egy KÜLSŐ CD/DVD olvasót, meg a dugalj elosztót Ja és egy LCD monitort a TV doboz elejébe applikálva. Szerintem, ez egy mindent lejátszó csodaketyere. Lehetn, hogy konzol is akad benne, a memóriakártya slotok miatt az oldalán.
De az biztos, hogy megépíteném én is -
VoidXs
nagyúr
válasz
SuperCiber #65 üzenetére
Ugyanazon kép másik oldalán Xbox feliratot is látni -
SuperCiber
csendes tag
Én szeretem a régi játékokat. Van is pár NES konzolom, gondolkodtam már ilyenen. Sőt, bulikban is voltam DJ, kellett néha hirtelen gányolni, de ez ritka szép A 3. képen látszik a playstation felirat, de beletelt egy időbe hogy rájöjjek, hogy valami irdatlan összekötéssel van bepréselve 99' előtti mindenség
Azért mosolyogtam egy jót közben -
ALBY
senior tag
Ez egy HOTDOG!
Csak nem sikerült.
-
azbest
félisten
Ennye Rudi, tessék rendet rakni a szobádban. A palzmatévét pedig tessék kivenni a crt monitorból.
Hétvégén plazmatévé teardown-t néztem az EEVblog-on -
Router
őstag
Táviránytású EMI bomba afganisztánból. -
Genialis
aktív tag
Egyfajta hebrákolt szotymáknak tűnik SOK dróttal.
-
VoidXs
nagyúr
Szép kis all-in-one konzol. -
kovgab
tag
válasz
RepeatSector #25 üzenetére
ezen kiköptem a kávém ...
-
mikej95
aktív tag
Régi konzolok összedrótozva egy régi TV-ben egy lcd kijelzővel.
Sok RCA kábel és csatlakozók lebuktatták. -
GegeWarrior
senior tag
De jó új gomb , vagy csak én nem vettem észre eddig
-
bambano
titán
ez egy nagy játékautomata. -
radi8tor
MODERÁTOR
iMAC? -
Dominó85
addikt
A 90'-es évek TV-je felokosítva. -
Turbolada II
őstag
Fluxuskondenzátor? -
kissz84
tag
raspberry pi
-
Rez_Grof
őstag
egy LCD, Xbox, NES, SNES, gamecube,PS1, egy kvm -
válasz
sz.balazs.95 #40 üzenetére
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! -
sz.balazs.95
veterán
Köszönjük figyelmüket,
sorozatunk újabb epizódját láthatták!Spoiler! -
Mice_007
tag
Sok gányolást láttam már, de ez magasan veri a mezőnyt. Első blikkre azt mondtam volna, hogy egy IT recycling üzemben egy kosár, amibe dobálják a különböző alkatrészeket
Közelebből már látszik valami célzott dolog, leginkább arra gondolnék, hogy
, erősen életveszélyes hangulattal.egy TV vagy montitor dobozába gyógyított játékkonzol arzenál -
Thorus
aktív tag
Az első képen az a DVD meghajtó rögzítés a jobb oldalon sziloplaszttal nem gyenge, de én ilyen alkotásnál már inkább a sima ragasztópisztolyt használtam volna.
PS1, SNES,SEGA meg talán XBOX vagy GAMECUBE lehet beépítve a tv-be -
Ghard
őstag
Lassan ráközelítve a képre azért világos, hogy számítógéphez, mint olyanhoz nem sok köze van.
-
Marty
tag
Nagyjából mint az öcsém gépháza -
fatika91
csendes tag
Szerintem ez tuti egy képrejtvény. -
Thrawnad
senior tag
A drótozást elnézve akár a Millennium Falcon műszerfalába is beillik
-
RyanGiggs
őstag
Ez egy PS1, CRT monitorba "csomagolva"! -
Kube
senior tag
Ez valami játékkonzol barkács lesz, gondolom többet hegesztett egybe az illető. -
törölt tag
Potenciális veszélyforrás. Drukkoltam hogy lesz benne egy LCD-ből és írásvetítőből tákolt projektor de csalódnom kellett.
-
zdanee
őstag
Egy régi CRT moncsi, benne 3-4 régi konzol. GameCube és PS1 tuti, talán egy SNES-t is láttam, meg XBoxot? -
haxiboy
veterán
Egy CRT TV benne mindenféle jóval, playstation, snes , xbox -
bteebi
veterán
Csak részleteiben találtam ki. Mondjuk másodjára végignézve a képeket már meglett nekem is.
Látszik, hogy nem volt semmilyen konzolom . A PS-t a Sony feliratból kitaláltam, a többit viszont nem.
-
peckusg
csendes tag
-régi monitor
-NES
-SNES
-Nintendo 64
-Gamecube
-Playstation1
-Xbox
-LCD TV
-Analóg videó jel mixer -
RepeatSector
senior tag
Az olvasóknak kialakított hát minek nevezzem talán "lukak"?... így lettek kialakítva:
-
sz.balazs.95
veterán
Ez bizony egy monitorba épített konzol-temető. -
energy4ever
addikt
Ez hol hardcore fokozat? Ez casual...
Itt van minden:Sony playstation one ntsc
Nintendo entertioment system in america szoval szinten ntsc.
Super Nintendo entertioment system in americe, szinten ntsc
Latok meg egy NTSC-s nintendo 64-et is.
Lathato a kepen egy Microsoft xbox classic is. Arrol nem lehet megmondani a regiot.
Meg talan egy Nintendo gamecubeAz egesz egy kepcsoves tv burkolatba epitve, egy av splitterrel, es egy lcd tv-vel felspekelve. Ezekbol a konzolokbol mind van is itthon pal verzio, igy nem volt nehez.
-
chris-v
senior tag
Nos, ez annyira nem is bonyolult, de azért aki összerakta nem volt ki mind a 4 kereke, vagy egy zseni volt.
Egy régi tv-nek a doboza, abba pedig belezsúfolva több konzol és egy lcd monitor vagy inkább lcd tv. A konzolok cd/dvd meghajtói pedig kívülre, mindenféle tok és egyéb nélkül a tv doboz beljebb lévő sarkaira vannak kivezetve.
Ha jól nézem, akkor 4 konzol van bezsúfolva: SNES, N64, Plastation 1 és egy xbox, -
macman507
aktív tag
Pár régebbi játékkonzol a dobozaik nélkül egy TV-be építve, lcd képernyő a képernyő helyére téve, a kivezetések, meg a kontrollereknek, memóriakártyáknak, egyebeknek vannak, szóval egy sok konzolt rejtő "hordozható" TV-vel egybeépített készülék. Nem semmi, átmennek hozzá, megszólják, hogy neked még ilyen nagy TV-d van?! Aztán jön a meglepődés
-
daninet
veterán
előbb leírom aztán megnézem a többiekét:
szerintem ez egy régi monitor dobozba szerelt tft monitor, és jó pár régebbi játékkonzolt is beleraktak. a sok rca kábeles doboz pedig valami jel egyesítő a video és hangjeleknek. mod: eltaláltam
-
Sh3pard
csendes tag
Az az igazság, hogy nem nehéz a feladat, mert a google képkeresésével kb. 2 másodperc megtalálni az eredeti cikket, ahol mndent részletesen leírnak. http://www.instructables.com/id/The-Skittlespider-ATS-aka-quotThe-Contraption/ -
BlackPriest
őstag
omg, a címben szerepelhetne, hogy csak erős idegzetűeknek. sosem volt
azért felismertem és el is fogott a szorongás, semmi pénzért nem nyúlnék belekonzolom, de a tft darabkáit meg a tápokat -
tibaimp
nagyúr
Egy monitor belsejébe belemoddolt pc -
rudi
nagyúr
Na, ne tessék ilyen lazán elintézni, azonosítsátok a konzolokat is!
-
Simi37
őstag
Kábelmenedzsment lvl PRO
-
alevan
őstag
Vagy CRT TVbe épített házimozi rendszer, vagy CRT monitorból készített All in One PC. De akár konzol is lehet, vagy DVD lejátszó (mondjuk DVD ROMot nem láttam)./SP] -
törölt tag
Egy vérbeli okostévé.
CRT moncsi/TV kibelezve, kicserélve TFT-re és mögötte meg egy valag eszköz gondolom régi konzolok esetleg TV beltéri is, kifejezetten PC-t nem látni.
A megvalósítás pedig egyszerűen fenomenális. -
helkis
veterán
multikonzol egy régi CRT-tv-ben.. -
gaby77
csendes tag
Ez egy házilag készített okos tévé, mindennel felszerelve.
Vagy érintő kijelzős Monitor. -
Qkackca
őstag
Házi készítésű játék konzolra tippelek -
Ez is könnyű!
Egy régi 17-es vagy 19-es CTR monitor házába beépített játékkonzol gyűjtemény, egy analóg videó jel muxerrel (ezért a baromi sok RCA kábel)
Ha a kontrollerek csatlakozóit letakartátok vagy kikockáztátok volna akkor már sokkal nehezebb lett volna.Egyébként ahogy a tápok érintésvédelmét nézem elég Darwin díjas az elkövető!! -
jedis
senior tag
Úhhhhhhhhhhhh!!!! 20 éves PC-s pályafutásom alatt, láttam már pár mókolt cuccot, de ez magasan űberel mindent !!!
Szóval szerintem,
Ez egy régi prof. katódsugárcsöves monitor doboz, aminek az elejébe bele van építve egy LCD monitor, a dobozban bent, meg több régebbi játékkonzol ( pl. Sony; Sega; Nintendo ) van "összedrótozva" ! Persze csak a konzolok alaplapjai ! Kimondottan PC-s összetevőt nem látok benne, pl. alaplap, vagy ilyesmik ! -
cSuwwi
senior tag
Ez tuti az első iMac lehet. Egy tv dobozába egy lapos képernyő + komplett gép belevarrva Amúgy ez szerintem egy konzol (nes vagy snes esetleg valamelyik sega (passz) a csatlakozók alapján az egyik képen látszik) + egy lapos képernyő összeházasítása egy tv dobozában. Igazi sufnituning
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Komoly hardveres jártasság kell ahhoz, hogy valaki felismerje az alábbi fotókon látható eszközt.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest