- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Sirandrish #51 üzenetére
-
.LnB
titán
Azta ezt a topic-ot!
(#37) Gergosz2: Ezen jót nevettem
ucli pedig egy sztár
kész. Celeb!
-
mentoloshypo
senior tag
-
Gergosz2
veterán
válasz
ígyvanferi #45 üzenetére
+1
(#46) orichalcos
Nekem gyanús,hogy erről a törölt Cod-ról hirtelen ennyi információ kezdett el szivárogni....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mentoloshypo #43 üzenetére
Valaha is volt csend COD háza tájékán?
-
ígyvanferi
addikt
Inkább csináljanak megint valami II. világháborús lövöldét. Ezer éve nem játszottam ilyennel, de sokkal inkább vágyom arra a témára, mint a mai, modern hadviseléses fps-ekre. Bár ezzel úgy látszik a kisebbséget képviselem.
-
mentoloshypo
senior tag
Nagy volt a csend mostanában a CoD háza táján, kellett már valami kamu hülyeség ami miatt megint róla beszélgetünk.
Gondolom hamarosan jönnek a "véletlenül kiszivárgott" kampány meg multi videók. -
Gergosz2
veterán
válasz
Neil Watts #39 üzenetére
nyugodtan
Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel!
-
-
RyanGiggs
őstag
TPS nézetű CoD... jajj nee! Még jó hogy törölték!
-
Gergosz2
veterán
válasz
Bjørgersson #35 üzenetére
-
-
ucli
senior tag
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
ÖÖÖ Igen mostmár
-
Sirandrish
legenda
Egyébként ha nagyon bele akarunk menni akkor azért van odaírva hogy min dolgoznak jelenleg, mert tudtommal hivatalosan még nem kuka a project. És ezért írta hogy valószínűleg törölték..legalábbis etc etc etc...
Teccikérteni?
batman91 Mindegy..senki sem mondhatja hogy geczi vótam..elmagyaráztam ahogy kő
-
batman91
őstag
válasz
Sirandrish #25 üzenetére
Szerintem ezt direkt csinálja, ennyire nem lehet valaki sötét. Vagy mégis?
-
ucli
senior tag
válasz
Sirandrish #25 üzenetére
Most így újra megnézve,kosz nélkül már minden oké
-
james001
veterán
Azért kíváncsi lettem volna,főleg mert TPS nézetű lett volna,és én azokat valamiért jobban csípem mint az FPS-t. Meg hát egy MW3 helyett biztos jobb lett volna
(de sok volna szócska
)
-
Sirandrish
legenda
A hangsúly a "viszont" szócskán van..
De próbáld így:
"A projekt viszont a Modern Warfare 3 miatt leállt, és úgy néz ki, hogy azóta törlésre is került. A Sledgehammer legalábbis jelenleg az új epizódon az Advanced Warfare-en dolgozik. Alább viszont néhány látványtervet tekinthetünk meg a játékból, amik Eddie Del Rio-tól származnak."
Ugyan közé van szúrva hogy min dolgozik jelenleg a csapat, de szerintem abszolút érthető hogy miről is szól az egész..
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ezt a Sledgehammer fejlesztette, a helyszín pedig Vietnam volt. A projekt viszont a Modern Warfare 3 miatt leállt, és úgy néz ki, hogy azóta törlésre is került. A Sledgehammer legalábbis jelenleg az új epizódon az Advanced Warfare-en dolgozik. Alább viszont néhány látványtervet tekinthetünk meg a játékból, amik Eddie Del Rio-tól származnak."
Teljességgel értelmes mondat, nem kell ezen rágódni.
-
_SPD_
tag
Úgy látom vietnámi háború feeling lett volna... kár érte... de igazán jöhetne már egy komoly második világháborús nextgen grafikával... kit érdekelnek a lézerfegyverek meg az ilyen olyan scopok....
-
ucli
senior tag
válasz
Sirandrish #18 üzenetére
Ez az Advanced Warfare nem
-
ucli
senior tag
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
A Sledgehammer legalábbis jelenleg az új epizódon az Advanced Warfare-en dolgozik. Alább viszont néhány látványtervet tekinthetünk meg a játékból, amik Eddie Del Rio-tól származnak.
Akkor mikori -
ucli
senior tag
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
Elolvastam,de a képet fikázom
-
ucli
senior tag
válasz
FragMaster #8 üzenetére
Látszik rajta,de valamit ki találhattak volna 2014 közepén
-
laceszgamer
addikt
Elsőre a CoD 5 és a BO2 ugrott be róluk.
-
-
ucli
senior tag
2014 derekán ilyen "virtuálisan kinéző" grafika...
-
Benito94
tag
Állítom, hogy ez jobb lett volna mint az utóbbi pár rész..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest