- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudom miért volt bennem, hogy ez egy Nintendo-s cucc volt (talán mert sok műfajteremtő klasszikus JRPG volt még SNES-en), elég rég volt az biztos, de akkor amivel én játszottam az a Second Evolution lehetett PS1-en, mert hogy Japánul nem tudok az biztos...
Szerk: ja igen, akkor mégiscsak a sima második rész volt az: a Second Story...
-
SunMount3r
nagyúr
Imádtam a régi Star Ocean-t, még SNES-en, az egyik legjobb JRPG a Grandia mellett. És ha már RPG, akkor nálam a körökre osztott rendszer az alap. Nem tudom mennyire maradnak hűek ehhez a mechanizmushoz, bár a mai RPG-ket elnézve nem reménykedem túlságosan, most a buttonsmasher piff-puff a menő a taktikázás helyett
. Igazi konzol húzó cím, bár a jelenlegi helyzetben azért mégsem fogok PS-t venni csak ezért a játékért, pedig mint PC-s nagyon kivagyok éheztetve az ilyesmire...
Szerk.: előszőr U-t akartam írni PS-helyett, utána kaptam észhez. Nekem valahogy egyértelműnek tűnt, hogy a SO csakis Nintendo-ra jöhet...
A PS4-es megjelenés picit biztatóbb, ott azért vannak még húzó címek, úgyhogy azt még én se zárom ki a jövőben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- ASUS Rog Ally Z1 EXTREME 1Tb +tok
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest