- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VooĐoo
tag
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Amúgy már a PS1-es verzió se jrpg volt, hanem a szavaiddal élve, egy "buttonsmasher" action rpg.
Persze nem olyan degenerált harcrendszerrel mint pl. egy FF 13, ahol az auto attack nyomogatásával végig lehetett vinni egész játékot. -
ldave
félisten
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Star Ocean 2 volt PS1-en, EU-ban is.
Amúgy a képeket elnézve nem nagyon lépnek túl a scifi, de középkori fantasy témán. Kár.
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudom miért volt bennem, hogy ez egy Nintendo-s cucc volt (talán mert sok műfajteremtő klasszikus JRPG volt még SNES-en), elég rég volt az biztos, de akkor amivel én játszottam az a Second Evolution lehetett PS1-en, mert hogy Japánul nem tudok az biztos...
Szerk: ja igen, akkor mégiscsak a sima második rész volt az: a Second Story...
-
szarvasbogár
aktív tag
Régen sem volt az mert nem volt rá lóvé ..
de sajnos igazad van egyre jobban halnak ki ezek a típusú játékok
persze skyrim meg vicser3 meg souls sorozat mind mind csodás de azt az érzést már nem hozzák. Ez van, öregszünk
a tales sorozat okés lenne de valahogy az a harcrendszer.. Nem tudom.. Lehet, hogy hagynom kéne neki több időt hátha.. Child of light-ban még bízom, csak sehol nem találok
-
VooĐoo
tag
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
Nintendo-ra csak 2 része jelent meg, de hivatalosan egyiket se adták ki Japánon kívül. A többi mind PS, a legutóbbit pedig már 360-on is kipróbálhatod, csak arra nem tudom, hogy kiadták-e az International verziót (a japán hang miatt), mert az angol dub valami rettenet...
-
ldave
félisten
válasz
szarvasbogár #3 üzenetére
Akkor manapság nem lehet könnyű neked
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
Grandiával és a körökre osztott csatával a szívemből szóltál
nálam a grandia2 és az ffx jelentik az rpg-k csúcsát
-
SunMount3r
nagyúr
Imádtam a régi Star Ocean-t, még SNES-en, az egyik legjobb JRPG a Grandia mellett. És ha már RPG, akkor nálam a körökre osztott rendszer az alap. Nem tudom mennyire maradnak hűek ehhez a mechanizmushoz, bár a mai RPG-ket elnézve nem reménykedem túlságosan, most a buttonsmasher piff-puff a menő a taktikázás helyett
. Igazi konzol húzó cím, bár a jelenlegi helyzetben azért mégsem fogok PS-t venni csak ezért a játékért, pedig mint PC-s nagyon kivagyok éheztetve az ilyesmire...
Szerk.: előszőr U-t akartam írni PS-helyett, utána kaptam észhez. Nekem valahogy egyértelműnek tűnt, hogy a SO csakis Nintendo-ra jöhet...
A PS4-es megjelenés picit biztatóbb, ott azért vannak még húzó címek, úgyhogy azt még én se zárom ki a jövőben...
-
Bad Pritt
félisten
Jaj, ez nagyon jappán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 2 Mario Kart World bundle + Pro Controller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest