- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nem értünk egyet
Nem zsigeri az ellenkezés, egyszerűen a rossz tapasztalataimból fakadnak.
Alapvetően nekem nem a sosem használt beépített alkalmazásokkal volt a bajom, mert egyszerűen mást használtam helyettük. Én még mindig ott vagyok leragadva, hogy a bravúrosan előtelepített vista effektíve használhatatlannak bizonyul munkára (memóriakezelés, vinyókezelés, elő/hátultöltések, wifi/usb problémák stb...). Egyszerűen önmaga ellensége, mert rákényszerít, hogy mást használjak.
Ezekhez képest lényegtelen az, hogy a paint-nek átrajzolták a menüjét.
Vissza kéne perelnem az árát
-
floatr
veterán
El sem hiszem h már megint az a hír a win7-ről, hogy pár perifériális hozzáadott alkalmazás hogy néz ki, vagy maga az OS ablakkezelése hogy néz ki, miközben semmi érdemi információ nem lát napvilágot. Hofi alapvetése után azt kell gondoljam, hogy tán ilyen "érdemi" változás nincs is...
(Mellékesen megjegyezném, hogy már csak ezen az alapon is jelentősen hátrányban van az ismertetett témák tekintetében a konkurenciával szemben... WinFS lesz-e...?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Autós topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest